Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Vila Bloom Garden - Jerisos

Ima TV
Ima Klimu
Ima Kuhinju
Ima WI-FI
70 metara od plaže

Vila Bloom Garden nalazi se u Jerisosu. Udaljena je od plaže oko 70 m. Vila poseduje studije i apartmane. Studiji i apartmani se nalaze na I i II spratu, pojedini gledaju na dvorište vile. Sadržaj vile: WI–FI internet, klima uređaj uključen u cenu. Vila poseduje dvorište namenjeno za goste vile, peškire, toalet za poslednji dan smene. Vila Bloom Garden je pet friendly vila (dozvoljeni su kućni ljubimci).

OPIS SMEŠTAJA:

 • 1/2 STUDIO: soba sa dva single ležaja, čajna kuhinja, kupatilo i terasa.
 • 1/2+1 STUDIO: soba sa francuskim ležajem (1.60m) i krevet na rasklapanje, čajna kuhinja, kupatilo i terasa, klima, komarnici, tenda.
 • 1/2+1 APARTMAN: jedna soba sa francuskim ležajem (1.40m), druga soba sa dva single ležaja u sklopu koje je kuhinja, kupatilo sa kadom, velika terasa (izlaz iz obe sobe), klima, komarnici, tenda.
 • 1/6 APARTMAN: 3 spavaće sobe. Prva soba sa dva single ležaja, druga soba sa 2 single ležaja i treća soba dva single ležaja, odvojena kuhinja (veliki frižider i šporet), kupatilo sa kadom, iz svake sobe i kuhinje izlaz na terasu, klima, komarnici, tenda.
 • 1/5+2 APARTMAN: 3 spavaće sobe. Prva soba sa velikim francuskim ležajem, druga soba jedan single ležaj i krevet na rasklapanje, treća soba jedan francuski ležaj i jedan krevet na rasklapanje, odvojena kuhinja sa velikim frižiderom, klasičan šporet i sto za ručavanje, dve terase, kupatilo, klima, komarnici, tenda.

Cenovnik – Vila Bloom Garden Jerisos Leto 2023.

CENE SU IZRAŽENE U EUR ZA NAJAM STUDIJA/APARTMANA ZA 11 dana/10 noći
CENE SA (*) SU IZRAŽENE PO OSOBI SA UKLJUČENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM

Scroll

Period
Boravka
02.06.
12.06.
12.06.
22.06.
22.06.
02.07.
02.07.
12.07.
12.07.
22.07.
22.07.
01.08.
01.08.
11.08.
11.08.
21.08.
21.08.
31.08.
31.08.
10.09.
10.09.
20.09.
Broj Noćenja1010101010101010101010

Napomene:

 • Korišćenje klime uključeno u cenu.
 • Za korišćenje sopstvenog prevoza, cene u smenama sa (*) se umanjuju za 20 eur.
 • Cena aranžmana je izražena u eur – plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
 • Vaučeri za putovanje preuzimaju se u agenciji 7 dana pred putovanje.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • Smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici za 10 noćenja, na bazi najma studija / apartmana prema cenovniku iz tabele.
 • U smenama sa * uračunat je i prevoz putnika do navedene destinacije, prevoz se vrši autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…), uluge licenciranog pratioca grupe.
 • Troškovi organizacije i vođstvo puta.
 • Usluge predstavnika agencije u toku boravka na destinaciji.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Autobuski prevoz (osim u smenama sa *),
 • Doplatu za korišćenje klima uređaja, tamo gde je naznačeno,
 • Međunarodno zdravstveno i putno osiguranje,
 • Fakultativne izlete,
 • Individualni troškovi,
 • Obavezno plaćanje boravišne takse 0,5 eur dnevno po smeštajnoj jedinici (nije uključeno u cenu), plaća se na licu mesta.

PROGRAM PUTOVANJA – paket aranžman

1. dan. – Autobus polazi u poslepodnevnim časovima, dan ranije u odnosu na datum iz tabele cenovnika, tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

2. dan – Dolazak na destinaciju. Smeštaj u studije/apartmane najranije od 15.00 h po grčkom vremenu.

3. – 10. dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranoj smeštaju.

11. dan – Napuštanje smeštajnih jedinica do 09.00h po grčkom vremenu. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Predviđen polazak autobusa u poslepodnevnim časovima (tačna satnica istaknuta na oglasnim tablama u svakoj vili na dan smene). Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti.

12. dan – Dolazak u jutarnjim satima na mesto polaska.

PROGRAM PUTOVANJA – sopstveni prevoz

POČETAK ARANŽMANA: aranžman počinje datumom ugovorenim u agenciji organizatora ili agenta posrednika u prodaji. Smeštaj u studije/apartmane prvog dana od 15.00 h po grčkom vremenu.

ZAVRŠETAK ARANŽMANA: aranžman se završava datumom ugovorenim u agenciji organizatora ili agenta posrednika u prodaji. Napuštanje smeštaja najkasnije do 09.00 h po grčkom vremenu.

Autobuski prevoz

Mesto PolaskaOdrasliDeca do 12g.
BEOGRAD7060
NIŠ, LESKOVAC, VRANJE6050

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume početka smena. Polazak iz letovališta je poslednjeg dana smene (po lokalnom vremenu). O udobnom i bezbednom putovanju brinu dva vozača i pratilac grupe. U slučaju kašnjenja ili ne dolaska putnika na mesto polaska ili povratka autobusa, agencija ne preuzima odgovornost. Raspored sedenja pravi agecija uzimajući u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), osobe sa posebnim potrebama kao i vreme uplate aranžmana.S obzirom da se broj putnika (pa i autobusa) u smenama razlikuje Organizator nije u mogućnosti da ponudi izbor određenog sedišta sa brojem. Iz istog razloga se Organizator ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku. Putnik je dužan da prihvati bilo koje sedište, koje mu je agencija dodelila. U autobusu je zabranjeno konzumiranje alkohola, pušenje, WC nije u upotrebi (u slučaju ne poštovanja ovih odredbi, pratilac ima pravo da uskrati dalji prevoz putnika). Količina prtljaga je do 25kg ličnog prtljaga (maksimalno 2 komada prtljaga), po osobi. U slučaju većeg broja prtljaga, prevoznik ili Organizator putovanja neće primiti višak prtljaga, kao ni drugu robu koja nije za ličnu upotrebu. Raznošenje prtljaga nije obaveza vozača autobusa niti predstavnika u letovalištu. Autobus po dolasku u letovalište staje kod smeštajnih objekata što je bliže moguće.Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima veća od uobičajene, može doneti odluku, a u vezi sa Zakonom propisanim uslovima prevoza putnika u drumskom saobraćaju, da ne pravi ili skrati predviđene pauze (uključujući i free shop). Uplatom prevoza smatra se da je putnik pročitao navedene napomene i da prihvata sve navedeno, bez prava na naknadni prigovor i žalbu.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

*UPLATA U GOTOVINI – uplata avansa od 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.

*UPLATA NA RATE ČEKOVIMA GRAĐANA – uplata avansa od 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% odloženim plaćanjem do 15.10.2023. godine, uz deponovanje čekova prilikom rezervacije i sa datumom realizacije isključivo 01 ili 15. u mesecu.

*ADMINISTRATIVNA ZABRANA – uplata avansa od 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije do 15.10.2023. godine, sa dospećem rate svakog 15-og u mesecu (organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica čija rešenja o administrativnoj zabrani prihvata. Iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se po srednjem kursu NBS na dan izdavanja rešenja o administrativnoj zabrani).

NAPOMENE U VEZI PUTOVANJA

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne može donositi sud o valjanosti putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti uskrate ulazak putniku na teritoriju EU. Za ulazak u zemlje EU neophodno je da putna isprava važi minimum 6 meseci od završetka planiranog putovanja.

Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku, tokom putovanja i za vreme boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe,gubitka..) već je to u isklljučivoj nadležnosti policijskih organa, kojima se u tom slučaju treba odmah obratiti.

U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka najranije od 15:00h (po lokalnom vremenu), a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00h (po lokalnom vremenu).

Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, gost je dužan da proveri inventar i o eventualnim nedostacima obavesti predstaavnika agencije ili vlasnika objekta. Sastavni deo inventara je posteljina, ali ne i toalet papir, sapuni, sredstva za održavanje čistoće ili pranja posuđa. Gosti su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste, izbacuju đubre i poštuju kućni red. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i toalet papir i sredstva za higijenu. Posteljina i peškiri (ukoliko ih ima u vili) se menjaju na pet dana. Preporuka agencije je da ponesete svoje peškire. U slučaju eventualne štete od strane putnika, putnik je dužan da odmah obavesti predstavnika i nadoknadi štetu koju je počinio. Putnik je dužan da studio/apartman ostavi u stanju u kom ga je zatekao (oprai sudovi, izbačeno đubre i sav inventar na broju). Biranje spratnosti, pogleda ili broja sobe nije moguće, osim kada u programu nije drugačije navedeno.

U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab, trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.

Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencija.

Predstavnik agencije na dan dolaska zbog prijema organizovane grupe ne sačekuje putnike koji koriste sopstveni prevoz radi smeštanja u ugovorene objekte. Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava dobijenih u agenciji (osim u slučaju nemogućnosti da pronađu objekat i kada treba da kontaktiraju predstavnika telefonom).

Minimalan broj putnika za organizaciju kod autobuskog prevoza je 45. Agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa ili otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, pod uslovom da putnik bude obavešten o istom najmanje 5 dana pre započinjanja putovanja. Dozvoljena količina prtljaga u autobusu je 1 kofer do 23kg. Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: vreme uplate aranžmana kao i starost putnika (stara lica ili porodice sa decom). Organizator putovanja ne garantuje poziciju sedišta u autobusu ukoliko to nije predviđeno i uplaćeno prema cenovniku kao mogućnost dodatne usluge i doplate. Organizator putovanja će putnicima odrediti bilo koje sedište i sprat u autobusu, bez obzira na eventualno usmeno date napomene. Naknadne izmene nisu moguće. Putnik će prihvatiti sedište koje mu agencija dodeli. Broj putnika po smenama može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da će prevoz u povratku izvršiti istim prevoznim sredstvom i na istim sedištima kao u odlasku. U slučaju nedovoljnog broja prijavljanih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske organizuje u saradnji sa drugom agencijom ili manjim prevoznim sredstvom od autobusa. Prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta nije obaveza Organizatora putovanja. Autobus po dolasku u letovalište staje što je moguće bliže smeštajnom objektu. Putnici su dužni svoj prtljag preneti do smeštaja.

Maloletna lica koja putuju samostalno ili sa pratiocima, za izlazak iz države neophodna je saglasnost oba roditelja roditelja koji ne putuje sa maloletnim licem) da pomenuto lice može preći granicu samostalno ili sa punoletnim pratiocem, overena kod notara.

Turistička agencija Dream Tours je ovlašćeni subagent. Organizator ovog putovanja je turistička agencija Sani Trade & Tours. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Sani Trade & Tours-a i YUTA-e.

Jerisos Letovanje 2023.

Vila Bloom Garden Jerisos Leto 2023.