Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Hotel Theoxenia - Uranopolis

Ima TV
Ima Klimu
Ima WI-FI
Ima Parking
Ima Bazen
Igraonica
Restoran
40 metara od plaže

Lokacija: Hotel se nalazi na oko 3 km od mesta Uranopolis i oko 120km od aerodroma u Solunu. Između hotela i plaže je ulica, ali postoji podzemni hotelski prolaz kojim se dolazi do peščano-šljunkovite plaže.

Sadržaj: Recepcija, glavni restoran, taverna, 3 bara (u lobiju, na plaži i pored bazena), otvoreni bazeni sa delom za decu, dečiji klub (za decu od 4-12 godina), igralište za decu, WiFi internet u javnim delovima hotela, parking, mini market, soba sa video igrama, tereni za košarku, odbojka na plaži, mali fudbal, teniski teren, sportovi na vodi,… Suncobrani i ležaljke pored bazena i na plaži su besplatni za goste hotela, dok se peškiri za plažu mogu dobiti uz depozit.

Usluga: Usluga u hotelu je na bazi polupansiona, uz mogućnost doplate za all inclusive (samoposluživanje).

Sobe:

Sve sobe imaju sef, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, mini bar, SAT TV, sef, klima uređaj i terasu ili balkon.

Eco soba: Oko 20 m². Nalaze se na nižem nivou u odnosu na standardne. Sobe “ bez pogleda“ (gledaju na ulaz zgrade preko puta). Imaju velike terase. Imaju francuski ili 2 standardna ležaja i pomoćni ležaj ili sofu.

Standard soba: Oko 23 m², manje, locirane u dve glavne zgrade, sa pogledom na hotelsku baštu. Imaju francuski ili 2 standardna ležaja i pomoćni ležaj.

Mezoneta: Oko 75 m², nalaze se u novoizgrađenom delu. Imaju dva nivoa, u donjem delu je dnevni boravak (sofa), kupatilo i kuhinja a na gornjem delu se nalaze dve spavaće sobe s kupatilom (bračni ili dva odvojena kreveta) i balkon. Pogled na more i bazen. Predviđene za 2-6 osoba.

Porodična soba u potkrovlju: Oko 75 m², nalaze se u novoizgrađenom delu. Imaju dnevni boravak sa kupatilom i kuhinjom na nižem nivou (bračni krevet i sofa) i spavaću sobu na gornjem nivou (dva kreveta) i balkon sa garniturom za sedenje. Pogled na more ili bazen. Predviđeni za 2-6 osoba.

Uranopolis Atos Letovanje 2024.

Hotel Theoxenia Uranopolis Atos Leto 2024.