Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Vila Narcis - Olympic Beach

Ima TV
Ima Klimu
Ima Kuhinju
Ima WI-FI
130 metara od plaže

LOKACIJA: u mirnom delu mesta.
UDALJENOST OD PLAŽE: 130m.
STRUKTURA: 1/2 studio, 1/3 studio, 1/4 duplex.
POGLED: dvorište i ulica.
SPRATNOST: prizemlje i II sprat.
KLIMA UREĐAJ: doplata 5€ dnevno.
PEŠKIRI: ne.
POSTELJINA: da – menja se na 5 dana (ista se ostavljaju na spratu vile i gosti ih sami menaju).
WI-FI internet u vilama nije namenjen profesionalnoj upotrebi, a jačina signala, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavise isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora.
DODATNE KARAKTERISTIKE: poseduje veliki zajednički dnevni boravak.

Vila Narcis ne poseduje sopstveni parking (postoji mogućnost parkiranja u neposrednoj blizini objekta).

Google maps:
Latitude: 40.24057200
Longitude: 22.58642500

Vila Narcis Olympic Beach Leto 2024.

15% za uplate aranzmana u celosti, 5% za uplate rezervacija do 31.12.2023.

Paket aranžman – Smeštaj i autobuski prevoz po osobi

Scroll

Period
Boravka
Min. broj
plativih
paketa
20.05.
30.05.
30.05.
09.06.
09.06.
19.06.
19.06.
29.06.
29.06.
09.07.
09.07.
19.07.
19.07.
29.07.
29.07.
08.08.
08.08.
18.08.
18.08.
28.08.
28.08.
07.09.
07.09.
17.09.
17.09.
27.09.
Broj
Noćenja
10101010101010101010101010
1/2 STD2120*150*180215250270335335335315235215*140*
1/3 STD3110*135*155185210225255255255240200185*125*
1/4 DPLX4100*130*150180220235270270270255195175*120*

SOPSTVENI PREVOZ – U slučaju sopstvenog prevoza, cena se umanjuje za 30€. Kod smena sa * nema umanjenja za sopstveni prevoz.

PROGRAM PUTOVANJA

1. Dan: Okupljanje putnika na utvrđenom mestu 30 minuta pre predviđenog vremena polaska autobusa (tačno mesto i vreme polaska biće potvrđeno 2 dana pre termina putovanja). Putovanje prema Grčkoj preko Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

2. Dan: Dolazak na destinaciju u prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrani objekat (ulaz u studije/apartmane najranije od 14:00h). Noćenje.

3-11. Dan: Boravak u izabranom studiju/apartmanu. Noćenje.

12. Dan: Napuštanje studija/apartmana u 09:00h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).

13. Dan: Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

CENA PAKET ARANŽMANA OBUHVATA

 • Prevoz turističkim autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio i video opremljenost, klima, wi-fi);
 • Smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u studijima / apartmanima;
 • Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka;
 • Troškove organizacije i vođstva puta.

CENA PAKET ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • U cenu nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 1,5€ po smeštajnoj jedinici po danu i plaća se na licu mesta vlasniku objekta;
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
 • Individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu pomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta i u toku boravka u vili.

POPUSTI I DOPLATE

 • Prvo dete do 6 godina starosti plaća samo prevoz 65€, i koristi zajednički ležaj;
 • Klima uređaj: doplata na licu mesta 50€ po smeni;
 • U slučaju spajanja smena, cena se umanjuje za 30€ po osobi na ukupnu cenu paket aranžmana, au slučaju spajanja smena sa * nema umanjenja;
 • Jedna osoba u 1/2 STD – doplata 70% na cenu aranžmana (osim smena sa * – u kojima je doplata 100%).

Navedeni popusti za dete važe samo kada je dete u pratnji minimum dve odrasle osobe. Dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje se vrši po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

UPLATA U CELOSTI: uplata kompletne cene aranžmana prilikom rezervacije. Agencija će prilikom uplate u celosti odobravati popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen.
UPLATA DO POLASKA: 40% akontacija prilikom rezervacije, ostatak do 14 dana pre početka korišćenja aranžmana.
ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% akontacija prilikom rezervacije,ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana do 15.12.2024. – čekovi građana se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.
ADMINISTRATIVNA ZABRANA: 40% akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje organizator putovanja) sa dospećem do 15.12.2024.godine.

NAPOMENE U VEZI PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ:

Datumi polazaka iz Srbije prema Grčkoj u letnjoj sezoni 2024. su dan ranije u odnosu na termine naznačene u tabeli u okviru cenovnika. Povratak za Srbiju je u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu, za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije. Satnica povratka autobusa iz mesta letovanja je promenljiva, a u skladu sa zakonskim odmorom vozača. Putnici su obavezni da dva dana pred početak putovanja pozovu agenciju kako bi dobili obaveštenje o tačnom vremenu polaska autobusa, imenu pratioca grupe i njegovom broju telefona. Sva sedišta su numerisana i agencija pravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli agencija. Sva deca moraju imati svoje sedište. Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo duž autoputa na mestima koja su predviđena za ukrcaj i iskrcaj putnika. Agencija određuje mesta za pauze i njihovu dužinu. Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ulaska i izlaska putnika.

PRTLJAG (u odlasku i povratku), ograničen je na 1 kofer standardnih dimenzija, 1 ručni prtljag i dečija kolica. U slučaju da postoji mogućnost da prevoznik primi dodatni prtljag, isti će biti naplaćen po ceni od 30 eura u lokalnoj valuti. U slučaju da prevoznik nema mogućnost da primi dodatni prtljag, putnik je u obavezi da sam obezbedi transport istog.

SOPSTVENI PREVOZ:

Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum dan pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vaučera za smeštaj u odabrani objekat. Putnici koji putuju sopstvenim prevozom dobiće i broj telefona osobe zadužene za kontakt na destinaciji – radi lakšeg pronalaženja objekta ili ukoliko bude potrebna pomoć. Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu i dr. kod nadležnih organa (AMSS, MUP R. Srbije, Konzularno odeljenje R. Grčke).

OBAVEŠTENJE O NAČINU I MESTU PRIJEMA REKLAMACIJA

Putnik je dužan da organizatora, lokalnog predstavnika organizatora ili lokalnu agenciju na koju je organizator uputio potrošača za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajući način, obavesti o nedostacima izvršenih usluga, najkasnije u roku od mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka. Putnik može da izjavi reklamaciju usmeno na mestu koje je određeno za prijem reklamacija, telefonom, pisanim putem, elektronskim putem, uz dostavu ugovora o prodatom aranžmanu. Organizator je dužan da potrošaču izda pisanu potvrdu ili elektronskim putem potvrdi prijem reklamacije, a najkasnije u roku od osam dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovori potrošaču na izjavljenu reklamaciju.

NAPOMENE:

Za realizaciju putovanja neophodan je minimum od 45 prijavljenih putnika po smeni.

Fotografije objekata, zbog raznovrsnosti struktura su izabrane nasumično i ne znače indentični izgled svake stambene jedinice, kupatila ili kuhinje.

Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperature tople vode u odnosu na uobičajenu kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima u toku dana.

Prilikom prijavljivanja imena putnika potrebno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje u smeštaju. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

Čistoću i higijenu, tokom boravka održavaju sami korisnici. Prilikom napuštanja apartmana korisnici su dužni da izbace smeće iz apartmana.

Posteljina i kuhinjski inventar su sastavni deo smeštajne jedinice, dok peškire, sapun, toalet papir i druga sredstva za higijenu obezbeđuju sami korisnici.

U slučaju zakrčenja ulica (nemogućnosti prolaska) u mestima u kojima se smeštajne jedinice nalaze, autobus će ostaviti putnike najbliže moguće smeštajnom objektu.

Predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajne jedinice.

Putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda u vili.

Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze. Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike, viša sila i slično).

Za sve stranke koje koriste sopstveni prevoz, kao i za stranke koje koriste agencijski prevoz, bez obzira kako i kada su uplatili kompletan aranžman, vaučer, odnosno dokument o pravu da krenu na ugovoreno putovanje, biće izdat sedam dana pre datuma početka korišćenja aranžmana.

First i Last minute ponude-Organizator zadržava pravo da korišćenjem first ili last minute ponuda prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od cena u cenovniku prilikom rezervacije. Putnici koji su uplatili aranžman po cenama iz cenovnika u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo na nadoknadu za razliku u ceni. Organizator putovanja, tokom čitavog trajanja putovanja – aranžmana, ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak: putnih isprava, dokumenta, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima.

U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga, ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije ili opis usluge u katalozima, web sajtovima i slično, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom program putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije putnika.

Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 45) agencija zadržava pravo da predmetni aranžman realizuje u saradnji sa drugom agencijom koja ima isti, ili sličan program putovanja, uz poštovanje ispunjenosti osnovnih elemenata programa, realizujući na taj način ceo program putovanja ili samo neke elemente programa (prevoz, izlete ili drugo).

Turistička agencija Dream Tours je ovlašćeni subagent. Organizator ovog putovanja je turistička agencija Hedonic Travel. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Hedonic Travel-a i YUTA-e.

Olympic Beach Letovanje 2024.

Vila Narcis Olympic Beach Leto 2024.