Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Hotel Irini SPA - Evia

Ima TV
Ima Klimu
Ima WI-FI
Ima Bazen
SPA
Restoran
30 metara od plaže

Hotel Irini SPA Evia Edipsos – Nalazi se u modernoj zgradi na samo 10 metara od morske obale u mestu Lutra Edipsos. Od najbliže plaže je udaljen oko 30 metara a od termalnih izvora nepunih 200 metara. U okviru objekta nalazi se spa centar sa termalnom vodom. Barovi, prodavnice i besplatan javni parking nalaze se na 5 minuta hoda. Klimatizovane sobe hotela Irini uređene su u toplim bojama i opremljene drvenim nameštajem. Sve sobe imaju besplatan bežični internet, mini-bar i TV. Većina soba ima balkon sa pogledom na more, a neke imaju pogled na bazen.

Spa sadržaji uključuju hidromasažne bazene. Sauna – hamam se takođe mogu koristiti uz doplatu. Oblast Lutra Edipsos poznata je po prirodnim izvorima koji su savršeni za podmlađivanje i opuštanje. Bar u objektu Irini nudi lokalna i internacionalna pića. Gostima je na raspolaganju posluga u sobi.

Cenovnik – Hotel Irini SPA Evia Edipsos Leto 2024.

Paket aranžman – 10 Noćenja sa doručkom, trajekt i autobuski prevoz po osobi

Scroll

Period
Boravka
27.05.
06.06.
06.06.
16.06.
16.06.
26.06.
26.06.
06.07.
06.07.
16.07.
16.07.
26.07.
26.07.
05.08.
05.08.
15.08.
15.08.
25.08.
25.08.
04.09.
04.09.
14.09.
14.09.
24.09.
Broj
Noćenja
101010101010101010101010
 • Cene u tabeli izražene su u evrima po osobi.
 • U cenu za dete u 1/2 uz dve punoplative osobe uključeni su obroci, autobuski prevoz i trajekt. Ukoliko deca od 0 do 10,99 godina uz dve punoplative osobe koriste sopstveni ležaj u sobi 1/2+1, plaćaju po cenovniku za 3. osobu.
 • OBROCI U HOTELU : doručak – buffet, samoposluživanje.
 • Doplata za sobu 1/1 iznosi 160 eur za sve termine.
 • Polazak autobusa iz Beograda DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele.
 • U slučaju sopstvenog prevoza, cena paket aranžmana se umanjuje 50 € po osobi.
 • Za polaske iz Niša, Leskovca, Vranja cena paket aranžmana umanjuje se 5 eur (osim za smene sa *).
 • Doplata za putnike iz Novog Sada 22 eur, iz Zrenjanina 20 eur, iz Topole, Aranđelovca i Mladenovca 15 eur.
 • Dozvoljen je jedan komad prtljaga po odrasloj osobi težine do 25 kg, kao i jedan ručni prtljag do 5kg koji se može uneti u vozilo. Višak prtljaga prevoznik nije u obavezi da primi.
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 70 eur.

ARANŽMAN OBUHVATA

 • Smeštaj na bazi noćenja sa doručkom u izabranom objektu,
 • Prevoz autobusima turističke klase sa TV, audio, klima opremom,
 • Prevoz trajektom,
 • Usluge pratioca tokom putovanja,
 • Usluge predstavnika tokom boravka.

ARANŽMAN NE OBUHVATA

 • Individualne troškove,
 • Boravišnu taksu 0,5 eur dnevno po studiju u vilama i Hoteli ★★★ – 1,50 eur po sobi po noći; Hoteli ★ i ★★ – 0,5 eur po sobi po noći – plaća se na licu mesta na recepciji ili vlasniku objekta,
 • Trajekt za putnike koji putuju autom.

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN Polazak autobusa iz Beograda DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele u 14.00 h (proveriti pre puta u agenciji tačno vreme i mesto polaska).

2. DAN Dolazak u letovalište sledećeg dana u prepodnevnim časovima. Smeštaj u studije-apartmane od 14.00 časova.

2.-12. DAN Boravak u izabranom studiju-apartmanu na bazi 10 noćenja.

12. DAN Napuštanje studija-apartmana do 09.00 časova. Polazak za Beograd u kasnim popodnevnim časovima (u skladu sa Zakonom o saobraćaju). O tačnom vremenu polaska putnici će biti blagovremeno obavešteni na dan povratka od strane agencijskih predstavnika u svakom letovalištu.

13. DAN Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

1. Prilikom rezervacije plaća se akontacija u iznosu 30% (odnosno 40% za first minute) od cene iz tabele izražene u eur u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate, a ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO PLAĆANJE: akontacija od 30% plaća se prilikom rezervacije, još 20% plaća se 15 dana pre puta, a preostalih 50% u ratama do 15. decembra 2024. godine, s tim što se čekovi gradjana deponuju 15 dana pre puta po zvaničnom srednjem kursu NBS.

3. KREDITNE I DEBITNE KARTICE: Za plaćanje se mogu koristiti kreditne kartice (banke će omogućiti plaćanje na rate putem pojedinih kreditnih kartica), sve vrste VISA KARTICA, DINA CARD,MASTER, MAESTRO. Cena aranžmana je na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti.

4. ADMINISTRATIVNA ZABRANA: aranžman je plativ i putem administrativne zabrane u više mesečnih rata prema uslovima iz ugovora izmedju firme u kojoj je radnik stalno zaposlen i naše agencije.

NAPOMENE U VEZI PUTOVANJA

Gosti ulaze u očišćene smeštajne jedinice, a za vreme boravka sami održavaju higijenu i vrše nabavku higijenskih sredstava. Takođe, sami iznose smeće i odlažu ga u kontejnere.

U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo, dok je za uplaćeni deo cena garantovana.

Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju…) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Minimum za realizaciju programa je 30 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija ima pravo otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

Turistička agencija Dream Tours je ovlašćeni subagent. Organizator ovog putovanja je turistička agencija Montesol travel. Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije Montesol travel-a i YUTA-e.

Evia Letovanje 2024.

Hotel Irini SPA Evia Edipsos Leto 2024.