Dream Tours
Ponude

Nea Kalikratia Apartmani i Hoteli – Letovanje 2017

Nea Kalikratia Letovanje 2017. – Prva oblast odmarališta na koju ćete naići posle Soluna je Nea Kalikratia, oko 35km južno od aerodroma na dalekoj severozapadnoj obali Kasandre. Nea Kalikratia je veliko odmaralište sa nekoliko dobrih plaža u blizini, od kojih je najpoznatija Vargia koja nosi Plavu Zastavicu. Čini se da se zlatni pesak na Nea Kalikratiji proteže u nedogled. Plaže mesta Nea Kalikratia su krcate ljudima na odmoru i turistima, ali ima mesta sa manje gužve duž obale i do većine je lako doći. Najduži potez peska je Geoponika – Mikoniatika, u zavisnosti sa kog kraja dolazite, i takođe nosi Plavu Zastavicu. Zlatna peščana plaža je dugačka oko 1km i zadire do 30m u obalu, sa letnjim apartmanima i borovom šumom iza njih. Plaža je omiljena kod mladih ljudi.
U samoj Nea Kalikratiji ima dosta mesta za šoping i veoma bučnog noćnog života. Tu je bioskop, nekoliko parkova, kafića, barova i restorana. Azurne peščane plaže duge su oko 800m u centralnom delu Nea Kalikratie blizu glavnog gradskog trga. To je „grad plaža“ sa uobičajenim turističkim objektima i prijatnim javnim parkovima u blizini. Nea Kalikratia Letovanje 2017. – Smestaj Halkidiki, Kasandra – Hoteli i vile sa apartmanima za Leto 2017. Nea Kalikratia – Grcka. Turisticka agencija Dream Tours Leskovac.

nea kalikratia letovanje 2016 najpovoljnija ponuda za letovanje na halkidikiju letovanje grcka nea kalikratia 2016 plaza more utisci komentari mapa nea kalikratia nea kalikratia letovanje grcka 2016 last minut ponuda halkidiki 2016 nea kalikratia nea kalikratia letovanje 2016 halkidiki kasandra apartmnai i hoteli za letovanje 2016

Nea Kalikratia Letovanje 2017.