Dream Tours
Ponude

Paralia Apartmani i Hoteli – Paralia Letovanje 2017

Paralia Apartmani > Letovanje Grcka 2017 Nalazi se u srcu okruga Pieria u podnožju planine bogova – Olimpa. U mestu postoji ambulanta, apoteka, pošta, mnoštvo hotela, rent a car agencija, dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara. Paralia je udaljena od Soluna 67 kilometara. Paralia utisci – Od ostalih destinacija za Leto 2016 izdvaja je udobnost i toplina koju Vam pružaju porodični Hoteli i Apartmani Paralia. Smestaj – Ono što odlikuje današnju Paraliju su savremeni Hoteli i brojni privatni Apartmani koji čine odličan smeštaj za vaše Paralija Letovanje u Grckoj.

Paralia Mapa lokacija gde je paralia paralia map

Paralia mapa

Paralia plaza – Kristalno čisto more, peskovita Grcka plaza, mogućnosti za iznajmljivanje ležaljki i suncobrana, dobra ponuda za bavljenje raznim sportovima na vodi, uz mnoštvo trgovinskih radnji (Paralija ima Lidl), najboljih restorana, grckih taverni, barova i noćnih klubova idealni su za provod mladih čiji je izbor za letovanje Grcka 2017 upravo Paralia. Komentari brojnih posetilaca čiji je izbor za Letovanje Paralia, nam govore da je ona za ljubitelje ,,zivog, dinamicnog mesta”, pa se zato i preporucuje mladima koji letuju zbog provoda, ali i zbog povoljnih aranzmana – Paralia LAST MINUTE za LETO 2017.

U ponudi za Grcka Letovanje 2017 mozete pronaći apartmani Paralia i hoteli koji su poredjani po udaljenosti od plaže. Izbor turističkih aranžmana za Leto 2017 nikada nije bio lakši. Na Vama je da odaberete neki od mnogobrojnih apartmana za vaš odmor. Dream Tours Leskovac – apartmani Paralia i Hoteli za Leto 2017. Tu su i brojne povoljne ponude, placanje na rate, popusti i LAST MINUTE Grcka.

paralia apartmani i Hoteli za letovanje 2017, paralia katerini, plaza, utisci, smestaj, komentari paralia letovanje 2017, smestaj paralia grcka letovanje 2017 apartamani i hoteli apartmani paralia letovanje 2017 grcka paralia hoteli za letovanje u paraliji grcka paralia apartmani i hoteli, grcka letovanje 2016, paralia jeftino letovanje LAST MINUTE LAST MINUTE

LETOVANJE GRCKA 2017

PARALIA APARTMANI I HOTELI