Dream Tours
Ponude

Polihrono Apartmani i Hoteli – Grcka Leto 2017

Polihrono Apartmani > Letovanje Halkidiki Grcka 2017. U kristalno čistom zalivu Toroneos, okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom i idealnom peščanom plažom nalazi se Polihrono. Ovo popularno i lepo letovalište na Halkidikiju udaljeno je stotinak kilometara od Soluna. Polihrono utisci – Nezavisno od uživanja na plaži ili korišćenja sadržaja za večernju zabavu, preporučujemo vam ugodnu šetnju u obližnji Hanioti. Deo mogućih aktivnosti su i celodnevno krstarenje zalivom, kratki i duži izleti uz korišćenje iznajmljenih vozila, redovnih autobuskih linija ili aranžmana lokalne agencije. Polihrono je prilika za odličan odmor, prijatno druženje i zdravu rekreaciju u rajskoj prirodi. Iznad mesta Polihrono nalaze se divni maslinjaci. Polihrono plaza – Polihrono Letovanje 2017 je sjajan izbor za porodice sa decom, jer je mesto mirno, sa širokom plažom i postepenim ulaskom u čisto i prozirno more.

Polihrono mapa, lokacija, mapa Polihrono

Polihrono Mapa

Halkidiki Grcka 2017 smestaj – Dream Tours za boravak tokom vašeg Letovanja na Halkidikiju izdvaja prelepe vile, Polihrono Apartmani i Halkidiki Hoteli za Letovanje 2017. Polihrono komentari putnika – Puno sunca, toplo more i atraktivan prirodni ambijent nadovezuju se na savršenu veličinu mesta. Polihrono se odlikuje dobrim putevima, odličnom snabdevenošću i pre svega prijatnom atmosferom i osećajem „kao kod kuće“. Tu su i brojna iznenadjenja, povoljne ponude, plaćanje na rate bez kamate, popusti i LAST MINUTE Halkidiki ponude za letovanje 2017 u Grckoj. Da vam Polihrono Letovanje 2017 bude kao iz snova – Vaš Dream Tours !!!

Polihrono Apartmani i Hoteli za Letovanje 2017, Halkidiki Letovanje 2017, Polihrono 2017 Polihrono Letovanje 2017, Polihrono Apartmani za leto 2017, polihrono plaza, more polihrono 2017 Polihrono Apartmani i Hoteli za Letovanje 2017, Polihrono Grcka letovanje 2017 Halkidiki Polihrono, polihrono Hoteli za Letovanje 2017, grcka polihrono letovanje 2017

Halkidiki Letovanje 2017

Polihrono Apartmani i Hoteli