Dream Tours
Ponude

Sarti Apartmani i Hoteli – Sarti Letovanje 2017

Sarti Apartmani > Letovanje Sitonija Grcka 2017. Prelepo mesto koje se nalazi na istočnoj obali Sitonije, na drugom ,,prstu” poluostrva Halkidiki. Ime mu datira još od drevnog grada Sartija, najverovatnije sa istog područja. Spominje se još u Herodotovim spisima iz kojih se vidi da je bio član Atinskog saveza. Nije poznato kada i zašto je grad bio uništen. Tokom 14. veka postoje izveštaji o nekom selu u oblasti zvanoj „Sarti“, pod patronatom manastira Ksenofontos. Posle 1922. godine je naseljen izbeglicama iz Male Azije. Sarti utisci – Danas je Sarti odmaralište koje kombinuje lepotu planina i mora. Brojni restorani i riblje gostionice, nude širok spektar tradicionalnih jela i sveže ribe. Svakodnevno se organizuju i izleti do Svete Gore.

Sarti mapa, lokacija, mapa Sarti

Sarti Mapa

Sarti smeštaj – Na našem sajtu možete pronaći veliki broj Apartmana i Hotela na Sitoniji. Ukoliko se odlučite da Letovanje Halkidiki 2017 provedete u ovde tu su Sarti Apartmani i Sarti Hoteli, koji će Vaš odmor na Halkidikiju 2017 učiniti nezaboravnim. Sarti plaza – Kristalno čisto more, bele peščane plaže i skrivene uvale koje očaravaju posetioce, ostavljajući mu nezaboravne uspomene. Prostor je idealan za sve vrste sportova na vodi. Meštani su izuzetno gostoljubivi. Sarti komentari – Sarti nudi za svakog po nešto, opuštanje uživajući u kafi ili sladoledu u jednom od mirnih kafića, ili stapanje sa ritmom intenzivnog noćnog života. Lepo je i prošetati do manastira Ksenofontos koji se nalazi samo 500 m od mesta i čija je crkva još iz 1867. godine. Tu su i brojne povoljne ponude, placanje na rate, popusti i LAST MINUTE Grcka 2017.

sarti apartmani, sarti hoteli, sarti letovanje 2017, sarti halkidiki, sarti grcka letovanje 2017, sarti apartmani, sarti hoteli, sarti letovanje 2017, sarti halkidiki, sarti plaza, sarti more sitonija letovanje 2017, sarti smestaj, sarti mapa, sarti komentari, sarti utisci, sarti apartmani sitonija hoteli za letovanje 2017, sitonija halkidiki, sarti halkidiki letovanje 2017, sitonija letovanje 2017

Sarti Sitonija Letovanje 2017

SARTI APARTMANI I HOTELI