Dream Tours
Ponude

Stavros Apartmani i Hoteli – Grčka Letovanje 2017

Stavros Apartmani – Letovanje Grcka 2017. Prelepo mesto na obali Egejskog mora, u zalivu Strimonikos, udaljeno je 70 km od Soluna i 4 km od Asprovalte. Pravo značenje reči Stavros na grčkom jeziku je krst, i na brdu iznad letovališta se nalazi veliki drveni krst koji je noću osvetljen i može se videti iz mesta. Stavros utisci – Obiluje velikim brojem kafića, taverni, u centru se nalazi i veliki park za decu. Duž obale prostire se prelepa šuma platana i tu se nalaze tereni za sport i zabavu, igrališta i luna park za decu. Ljubitelji grčke istorije i kulture mogu posetiti veliki broj arheoloških lokaliteta koji se nalaze u okolini.

Stavros Mapa, Lokacija Stavros

Stavros Mapa

Stavros smestaj – Grad je podeljen, pa tako imamo stari i novi deo Stavrosa. Ukoliko želite da Letovanje Grcka 2017 provedete u Stavrosu, za vas smo pripremili veliki broj aranžmana. Ponudu čine brojni Stavros Apartmani i Stavros Hoteli, koji su udaljeni od plaže najviše desetak minuta laganog hoda. Stavros plaza – Kristalno čisto more, prelepe, široke, peščane plaze, kao i obilje zelenila su neki od razloga zbog kojih ćete biti opčinjeni ovim mestom. Stavros komentari – Mesto se inače nalazi u podnožju planine Holomontas i zbog vazdušnih strujanja i ruže vetrova koja pogoduje svima, a naročito osobama sa bronhijalnim tegobama. Mesto je takođe u Grčkoj, a i šire, poznato kao vazdušna banja.

Turisticka agencija Dream Tours Leskovac je za vas pripremila pogodnosti – povoljne ponude, placanje na rate, popusti, jeftino letovanje i sve to mozete pronaci na stranici GRCKA LAST MINUTE 2017.

Stavros Apartmani i Hoteli za Letovanje 2017 - Stavros Grcka Leto 2017, Dream Tours Leskovac Stavros Apartmani Letovanje 2017 Grcka, stavros plaza, more, stavros utisci Stavros Letovanje 2017, Stavros Grcka, stavros Apartmani letovanje 2017, Stavros 2017 Grcka letovanje Stavros 2017, Stavros Smestaj, stavros LAST MINUTE ponude 2017

LETOVANJE GRCKA 2017

Stavros Apartmani i Hoteli