Dream Tours
Ponude

Kefalonija Apartmani i Hoteli – Kefalonija Letovanje 2017

Kefalonija Apartmani i Hoteli > Kefalonija Letovanje 2017. Najveće Jonsko ostrvo. Nalazi se između Lefkade i Zakintosa. Ostrvo je pretežno planinsko na zapadnoj strani sa prelepim plažama na istočnoj strani. Kefalonija utisci – Burna prošlost i bogata istorija učinili su da uz veliki broj istorijskih gradova i spomenika možete oživeti vremena antičkog, rimskog i venecijanskog doba. Danas je Kefalonija/Grcka najelitnije Jonsko letovalište koje čine moderni Kefalonija Hoteli i luksuzni Kefalonija Apartmani, smešteni u turističkim oazama.

Kefalonija Apartmani i Hoteli, Grcka Letovanje 2017, Kefalonija Letovanje 2017 kefalonija letovanje 2017, apartmani hoteli smestaj kefalonija grcka 2017 Kefalonija Apartmani, Kefalonija Hoteli,  Kefalonija Letovanje 2017, Kefalonija Grcka

Kefalonija Skala – nekadašnje ribarsko mesto sa burnom tradicijom i kulturom, jedno je od najlepših mesta na Kefaloniji. Odlikuje se prelepim peščanim plažama, bujnom mediteranskom vegetacijom i četinarima koji pružaju potrebnu hladovinu i posebnu svežinu vazduha. U samom centru, u glavnoj ulici nalazi se nekoliko minimarketa, restorana i lokala.

Kefalonija Lassi – poluostrvo, koje razdvaja lagunu Koutavos na istoku i veliki Argostolski zaliv na zapadu, omiljeno je turističko odredište mnogih turista. Lassi je omiljen zbog belih i sivih, peskom posutih plaža. Ovde su mnoge od najlepših plaža Kefalonije: Kalamia, Gradakia, velika i omiljena Makris Gialos.

kefalonija plaze, kefalonija grcka, ostrvo kefalonija u grckoj,kefalonija more, utisci, komentari kefalonia Kefalonija Apartmani, Kefalonija Hoteli,  Kefalonija Letovanje 2017, Kefalonija Grcka Kefalonija Apartmani, Kefalonija Hoteli,  Kefalonija plaza, Lassi Kefalonija

Kefalonija je jako dobro povezana trajektnim linijama sa ostalim Jonskim ostrvima što Vam pruža mogućnost da upotpunite vaš odmor. Dream Tours je pripremio veliku ponudu za Vaše letovanje 2017 u Grckoj, bilo da putujete Avionom ili Autobusom: Kefalonija Hoteli i Kefalonija Apartmani. Veliki broj Hotela i mogućnost Letovanja Avionom, učiniće vaš odmor na ostrvu Kefalonija jedinstvenim.

Kefalonija Letovanje 2017

Kefalonija Apartmani i Hoteli – Grcka Leto 2017