Dream Tours
Ponude

Limenaria Apartmani i Hoteli – Tasos Leto 2017

Limenaria Apartmani i Hoteli > Tasos Letovanje 2017. Ovaj divni gradić je posle Limenasa drugi po veličini na ostrvu. Od glavnog grada udaljen je 55 kilometara. Limenaria utisci – Mesto je idealno, kako za mlade tako i za porodice sa malom decom. U samom gradu Limenaria, nalaze se taverne, kafići, mnoštvo supermarketa, rent a car agencija, butika, pekara, apoteka i lekarska ordinacija. Limenaria plaza – Na peščanoj plaži sa postepenim ulaskom u more, koja se pruža u dužini od 2 kilometra, postoji mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki. U ponudi za Letovanje 2017 na ostrvu Tasos su brojni Apartmani i Hoteli u mestima Limenas, Potos, Golden Beach, Pefkari, Tripiti, Skala Potamia, Skala Sotiros.

Limenaria Tasos mapa, lokacija, mapa Limenaria Tasos grcka

Limenaria Tasos Mapa

Limenaria smestaj – Turisticka agencija Dream Tours Leskovac za smestaj tokom vašeg Letovanja 2017 u ovom prelepom gradiću na Tasosu izdvaja prelepe smeštajne objekte u okviru ponude Limenaria Apartmani i Limenaria Hoteli za Tasos Letovanje 2017. Tu su i brojna iznenadjenja, povoljne ponude, placanje na rate bez kamate, popusti i Last Minute Tasos ponude za Letovanje 2017. Limenaria komentari – Prijatna klima, toplo, bistro i čisto more, ljubazni domaćini i veoma pristupačne cene će sigurno ispuniti Vaša očekivanja o prijatnom i lepom odmoru. Limenaria je, zasigurno, grad koji može da ugodi svima.

Tasos Apartmani i Hoteli za Letovanje 2017, Limenaria Letovanje 2017, tasos ponude 2017 Limenaria Letovanje 2017, ostrvo tasos plaze utisci komentari mapa limenaria tasos Tasos Limenaria Apartmani, Limenaria Hoteli, Limenaria Letovanje 2017, Tasos Apartmani 2017 Tasos Letovanje 2017, Limenaria Tasos, tasos Grcka Limenaria, tasos ponude za Letovanje 2017

Tasos Letovanje 2017

Limenaria Apartmani i Hoteli – Tasos Grcka 2017