Dream Tours
Ponude

Limenas Apartmani i Hoteli – Tasos Leto 2017

Limenas Apartmani i Hoteli > Tasos Letovanje 2017. Glavni grad ostrva Tasos, lociran je na prostoru antičke prestonice Tasos. Limenas utisci – Kao centar ostrva i glavna luka, obiluje mnoštvom sadržaja koji će zadovoljiti goste najrazličitijih prohteva. Taverne, restorani, kafeterije, butici, diskoteka, samo su deo sadržaja koje će učiniti Vaš boravak idealnim. Limenas plaza – Pored gradske plaže, postoji još nekoliko peščanih plaža, koje se pružaju od samog centra ka periferiji grada. U ponudi za Letovanje 2017 na ostrvu Tasos su brojni Apartmani i Hoteli u mestima Limenaria, Potos, Golden Beach, Pefkari, Tripiti, Skala Potamia, Skala Sotiros.

Limenas Tasos mapa, lokacija, mapa Limenas Tasos grcka

Limenas Tasos Mapa

Limenas smestaj – Turistička agencija Dream Tours je pripremila veliki izbor smeštajnih kapaciteta za vaše Letovanje 2017 na ostrvu Tasos. Hoteli i Apartmani u gradiću Limenas na Tasosu sigurno će vaš odmor učiniti jedinstvenim. Poverite zašto je baš Tasos najtrazenija destinacija za letovanje 2017 u Grckoj. Tu su i brojne povoljnosti, povoljne ponude, placanje na rate bez kamate, popusti i Last Minute Tasos ponude za Letovanje u Grčkoj. Limenas komentari – Limenas je interesantan kako za mlade, tako i za porodice koje žele miran odmor. U samom mestu postoji ambulanta, apoteka, pošta, mnoštvo rent a car agencija kao i supermarketa, poslastičarnica i pekara.

Limenas Tasos Apartmani i Hoteli za Letovanje 2017, Tasos Grčka 2017 Limenas Tasos Apartmani, Tasos Hoteli, Tasos Grčka 2017, Tasos plaze, tasos more, tasos slike Limenas Letovanje 2017,Tasos Grčka, Limenas Tasos, Limenas apartmani, tasos ponuda za Letovanje 2017 Limenas Tasos, Limenas Apartmani i Tasos Hoteli za Letovanje 2017 - Tasos Grčka 2017

Tasos Letovanje 2017

Limenas Apartmani i Hoteli – Tasos Grcka 2017