Dream Tours
Ponude

Skala Potamia Apartmani – Tasos Letovanje 2017

Skala Potamia Apartmani i Hoteli > Tasos Letovanje 2017. Na istočnoj obali ostrva, udaljeno oko 11 kilometara od glavnog grada, smešteno je letovalište Skala Potamia. Skala Potamia utisci – Idealna je za miran odmor jer najveci broj posetilaca tokom leta su upravo ljudi sa svojim porodicama, pa se zato i ne preporucuje mladima koji letuju zbog provoda. Skala Skala Potamia smestaj – Udobnost i toplina koju pružaju porodični Hoteli i Apartmani na ostrvu Tasos, u;iniće da vaše Letovanje 2017 na Tasosu pamtite dugo. U ponudi za Letovanje 2017 na ostrvu Tasos su brojni Apartmani i Hoteli u mestima Limenaria, Potos, Limenas, Pefkari, Tripiti, Golden Beach, Skala Sotiros.

Tasos Skala Potamia Apartmani i Hoteli, Tasos Grčka Letovanje 2017, Skala Potamia Tasos Tasos Letovanje 2017, Skala Potamia apartmani,i vile tasos grcka leto 2017 Skala Potamia Apartmani, Tasos Apartmani, Tasos Grčka Letovanje 2017, Skala Potamia plaza Tasos Letovanje 2016. Skala Potamia thassos greece summer hotels apartments for vacation thasos

Skala Potamia plaza – Divna peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, mogućnosti za iznajmljivanje suncobrana i ležaljki i kristalno čisto more, osnovni su razlozi za posetu baš ovom mestu na Tasosu. Skala Potamia komentari – Potamia je zasigurno, gradić koji može da ugodi svima. Sve to, upotpunjeno velikim brojem taverni, barova, marketa i prodavnica prava su garancija za povratak u Skala Potamiu. Turisticka agencija Dream Tours Leskovac za smestaj tokom vašeg Letovanja 2017 u prelepom gradiću Skala Potamia na Tasosu izdvaja prelepe vile sa apartmanima i Hoteli Tasos za Letovanje 2017. Tu su i brojna iznenadjenja, povoljne ponude, placanje na rate bez kamate, popusti i Last Minute ponude za Tasos Letovanje 2017. Grcka.

Tasos Letovanje 2017

Skala Potamia Apartmani – Tasos Leto 2017