Dream Tours
Ponude

Metamorfosis Apartmani i Hoteli – Letovanje 2017

Metamorfosis Apartmani > Metamorfosis Letovanje 2017. Na 95 km od Soluna, na samom početku Sitonije, nalazi se Metamorfozis, mesto koje će Vas, kako i sam naziv kaže, preporoditi. A kako i ne bi, kada ga s pravom nazivaju vazdušnom banjom Halkidikija. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Izuzetan je i park koji je idealan za prijatne šetnje u pomešanim mirisima četinara i mora. Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana. Ako želite da negde pobegnete od gužve i vreve onda je Metamorfosis pravi izbor. Ako Vam neće smetati nedostatak noćnog života i burnijih sadržaja, eto samo još jedne potvrde da će Vas se očarati, a sasvim sigurno i preporoditi i opustiti.
U zavisnosti od dela plaže koji posmatrate možemo reći da Metamorfozis ima različite prilaze vodi, od peščano- šljunkovitih preko krupno šljunkovitih, do kamenih (samo pri ulasku u more), ali celu plažu greje zapadno sunce koje omogućava uživanje na plaži do kasnih poslepodnevnih sati. Metamorfosis Letovanje 2017. – Smestaj Halkidiki, Sitonija – Hoteli i vile sa apartmanima za Leto 2017. Metamorfosis – Grcka. Turisticka agencija Dream Tours Leskovac.

Metamorfosis Apartmani, Metamorfosis Hoteli, Metamorfosis Letovanje 2017, Sitonija metamorfosis Grcka 2017 metamorfosis letovanje 2017 apartmani hoteli vile smestaj metamorfozis sitonija grcka metamorfosis letovanje 2017 apartmani plaze utisci more metamorfozis sitonija grcka Metamorfosis Apartmani, Metamorfosis Letovanje 2017, Sitonija metamorfosis Grcka 2017

Metamorfosis Letovanje 2017

Metamorfosis Apartmani i Hoteli