Ponude

Metamorfozis Apartmani i Hoteli – Letovanje 2022.

Metamorfozis Apartmani > Metamorfozis Letovanje 2022. Na 95 km od Soluna, na samom početku Sitonije, nalazi se Metamorfozis, mesto koje će Vas, kako i sam naziv kaže, preporoditi. A kako i ne bi, kada ga s pravom nazivaju vazdušnom banjom Halkidikija. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Izuzetan je i park koji je idealan za prijatne šetnje u pomešanim mirisima četinara i mora. Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana. Ako želite da negde pobegnete od gužve i vreve onda je Metamorfozis pravi izbor. Ako Vam neće smetati nedostatak noćnog života i burnijih sadržaja, eto samo još jedne potvrde da će Vas se očarati, a sasvim sigurno i preporoditi i opustiti.
U zavisnosti od dela plaže koji posmatrate možemo reći da Metamorfozis ima različite prilaze vodi, od peščano- šljunkovitih preko krupno šljunkovitih, do kamenih (samo pri ulasku u more), ali celu plažu greje zapadno sunce koje omogućava uživanje na plaži do kasnih poslepodnevnih sati. Metamorfozis Letovanje 2022. – Smestaj Halkidiki, Sitonija – Hoteli i vile sa apartmanima za Leto 2022. Metamorfozis – Grcka. Turisticka agencija Dream Tours Leskovac.

Metamorfozis Apartmani, Metamorfozis Hoteli, Metamorfozis Letovanje 2022, Sitonija metamorfozis Grcka 2022. metamorfozis letovanje 2022 apartmani hoteli vile smestaj metamorfozis sitonija grcka metamorfozis letovanje 2022 apartmani plaze utisci more metamorfozis sitonija grcka Metamorfozis Apartmani, Metamorfozis Letovanje 2022, Sitonija metamorfozis Grcka 2022

Metamorfozis Letovanje 2022.

Metamorfozis Apartmani i Hoteli 2022.