Ponude

Neos Marmaras Sitonija – Apartmani za Leto 2022.

Neos Marmaras Apartmani 2022 > Neos Marmaras Letovanje 2022. Grad se nalazi na Sitoniji, srednjem prstu poluostrva Halkidiki, na oko 110 kilometara jugoistočno od Soluna. Neos Marmaras utisci – Smešten je na nekoliko brežuljaka, tako da je većim delom brdovito mesto. Karakteriše ga predivna priroda, bujna vegetacija, kristalno čisto more i dugačka peščana plaža. Neos Marmaras komentari – Mladi će uživati u dobrom noćnom provodu, a porodice u opuštenom odmoru. U neposrednoj blizini nalaze se ekskluzivni Hoteli Porto Karasa i mnoge skrivene peščane uvale. Za radoznale i sklone uživanju tu su i brojni izleti brodom ili autobusom. Ugrabite popuste i uplatite vaše Letovanje 2022 po nižim cenama – Last Minute Sitonija 2022.

Neos Marmaras mapa, lokacija, mapa Neos Marmaras

Neos Marmaras Mapa

Neos Marmaras smestaj – Ponuda Apartmana i Hotela u Neos Marmarasu je zaista na zavidnom nivou. Dream Tours je za vas pripremio ponude Neos Marmaras Apartmani i Neos Marmaras Hoteli za Letovanje na Sitoniji 2022. Plaza u Neos Marmarasu – Plaza je rekorder po broju priznanja za kvalitet od nadležnih organizacija. U samom mestu postoje dve plaže. Na samom ulazu u Neos Marmaras nalazi se plaža Paradiso (rajska plaža) i gradska plaža, široka i peščana na čijem kraju se nalazi jedan od najluksuznijih hotelskih kompleksa – Porto Karas. Plaža je prostrana, tako da i u vreme najvećih letnjih gužvi ima dovoljno komocije za sve mnogobrojne turiste. Mnogobrojne domaće i strane turiste ovde očekuju lepe peščane plaze, prozračno more i čist morski vazduh.

Neos Marmaras Apartmani 2022, Sitonija Letovanje 2022 plaza-neos-marmaras-letovanje-2022-utisci-hoteli-apartmani-smestaj-neos-marmaras-sitonija Neos Marmaras Leto 2022, apartmani neos marmaras 2022, Sitonija Neos Marmaras 2022 Neos Marmaras Sitonija Apartmani 2022, Neos Marmaras Hoteli 2022, Neos Marmaras Gradska plaza, paradiso plaza neos marmaras

NEOS MARMARAS APARTMANI 2022.

Neos Marmaras Leto 2022.

Neos Marmaras Sitonija Hoteli 2022.