Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Kavos Apartmani 2023. – Krf Kavos Letovanje 2023.

Kavos Apartmani 2023. – Krf Kavos Letovanje 2023. Nekada malo ribarsko mesto, a danas je poznato kao Grčka Ibica. Diskoteke, klubovi i barovi čine da ovo mesto živi 24 sata. Centralni deo Kavosa je glavna ulica, koja se pruža paralelno s obalom. Kavos u svojoj ponudi nudi: barove, diskoteke, taverne, restorane, fast food objekate (Mc Donald, Pizza Hut, KFC…). Kavos utisci – Jedno od najpopularnijih letovališta na Krfu. Nalazi se na krajnjem jugu ostrva. Od grada i luke Krf udaljeno je oko 50 km. Kavos je jedno od najatraktivnijih mesta za zabavu i letovanje u Grčkoj. Najpoznatija party metropola na obalama Jonskog mora. Kavos plaza – Sakrivena oaza divlje i lude zabave, na samom jugu ostrva Krf. Mnogobrojne domaće i inostrane turiste ovde očekuju lepe peščane plaze i prozračno more. Iz Kavosa se lako stiže do okolnih plaža od kojih je najpoznatija Maratias plaža.

Krf Mapa, Kavos Mapa, Kavos mapa Apartmana

Kavos Mapa

Kavos Apartmani 2023 – Ono što odlikuje današnji Kavos su brojni privatni apartmani i vile koje čine odličan smeštaj za Kavos Letovanje 2023. Turisticka agencija Dream Tours je za vas pripremila veliki broj ponuda koje čine brojni Kavos Apartmani koji su udaljeni od plaže najviše desetak minuta laganog hoda. Kavos komentari – Turisti koji posećuju Kavos u najvećem broju su mladi od 18 do 35 godina.

Ukoliko ste mlađi, volite dobru zabavu, nezaboravan provod, otkačene klubove i žurke na plaži do zore pogledajte našu ponudu Letovanje za mlade 2023. Pored velikog broja mesta za zabavu Kavos obiluje i supermarketima, prodavnicama i rent-a-car agencijama. Kavos predstavlja najatraktivnije mesto za zabavu u Grčkoj. Za razliku od drugih letovališta ovog tipa veoma je pristupačno cenom. Svake godine ovo mesto posećuju poznati DJ – evi iz Evrope.

Kavos Apartmani 2023, Kavos letovanje 2023, Leto za mlade, Provod kavos, Kavos smestaj,apartmani,utisci,zurke Kavos Apartmani 2023, Kavos leto 2023, Leto za mlade 2023, Provod kavos, Kavos smestaj,apartmani,utisci,zurke Kavos Krf letovanje 2023, Leto za mlade Krf 2023, Provod kavos, Kavos smestaj, apartmani, utisci, zurke kavos letovanje 2023 leto za mlade provod kavos smestaj apartmani kavos krf grcka 2023 kavos letovanje 2023 mapa lokacija komentari utisci kavos letovanje 2023

Krf Letovanje 2023.

Kavos Apartmani i Hoteli – Kavos Grcka 2023.

leto-za-mlade-kavos-2023-letovanje-za-mlade-krf-kavos

Party Letovanje 2023. (klik na sliku iznad za pregled ponude)