Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Evia Apartmani 2024. – Evia Letovanje 2024.

Evia Apartmani 2024. > Evia Letovanje 2024. Evia je nova destinacija u Grčkoj o kojoj nije puno pisano. Ono što je sigurno je da, kada je Grčka u pitanju, čistoća mora i njegova tirkizna nijansa ni ovog puta ne izostaje. Nalazi se na istočnoj obali Grčke, severno od Atine. Prostire se uz obalu Beotije i Atike od severnih Sporada, pa do ostrva Andros nadomak Kiklada. Za one koji vole plaže i more, tu je bezbroj prelepih plaža, koje su leti pune turista, ali i lokalnog stanovništva koje voli da se opusti uz more. Oni koji vole aktivan odmor, takođe će naći ponešto za sebe, od pešačenja, sportova na vodi, paraglajdinga, jahanja, planinarenja, planinskog biciklizma do raznih drugih aktivnosti.

Evia Mapa lokacija, gde je Evia, Ostrvo Evia mapa

Evia mapa

Evia plaže – Pored gradskih plaža u turističkim mestima, cela Evija može se pohvaliti veoma lepim i atraktivnim plažama u Grčkoj. Duge, široke, šljunkovito-peskovite plaže nalaze se u Pefkiju, dok su peščane karakteristične za Edipsos. Ukoliko vam jedna plaža nije dovoljna za potpuno zadovoljstvo, ovde možete da uživate u širokom dijapazonu plaža, od malih peščanih uvala, stenovitih, pustih, do onih širokih, gradskih koje su pune raznovrsog sadržaja, sportova na vodi, terena na pesku, ugostiteljskih objekata sa tradicionalnom grčkom kuhinjom, nezaobilaznom suvlakiju, girosu ili ribljim specijalitetima…Komentari brojnih posetilaca čiji je izbor za Letovanje 2024 upravo Evia, nam govore da je ona za ljubitelje ,,zivog, dinamicnog mesta“, pa se zato i preporučuje mladima koji letuju zbog provoda, ali i zbog povoljnih aranžmana – Evia LAST MINUTE za LETO 2024.

U ponudi za Grcka Letovanje 2024 mozete pronaći apartmani Evia i hoteli koji su poredjani po udaljenosti od plaže. Izbor turističkih aranžmana za Grcka Leto 2024. nikada nije bio lakši. Na Vama je da odaberete neki od mnogobrojnih apartmana za vaš odmor. Dream Tours Leskovac – Evia apartmani za Leto 2024. Tu su i brojne povoljne ponude, plaćanje na rate, popusti i LAST MINUTE Grcka.

Najpopularnija mesta među turistima su Pefki, Limni, Edipsos, Eretria.

Ostrvo Evia Apartmani, Evia letovanje, Evia Grcka (1) Ostrvo Evia Apartmani, Evia letovanje, Evia Grcka (2) Ostrvo Evia Apartmani, Evia letovanje, Evia Grcka (3) Ostrvo Evia Apartmani, Evia letovanje, Evia Grcka (4) Ostrvo Evia Apartmani, Evia letovanje, Evia Grcka (5) Ostrvo Evia Apartmani, Evia letovanje, Evia Grcka (6)

OSTRVO EVIA - Plaže za Leto 2024.

Plaža Alikes

Dobro poznata i lepa peščana plaža u blizini glavnog grada, Halkida i Drosije je veoma popularna za meštane, Grke i strane turiste. Blago nagnuta plaža nudi niz sadržaja sa svojim tavernama, restoranima i snek barovima. Postoji ponuda za sportove na vodi i odbojku na plaži u raznim objektima i na otvorenom prostoru gde se organizuju i koncerti tokom leta. Brojni letnji kampovi i noćni klubovi se nalaze u blizini.

Plaža Edipsos

Na maloj udaljenosti od centra grada nalazi se veliki broj plaža uključujući i oblasti gde možete plivati u toplim izvorima ovog poznatog banjskog grada. Ne postoji manjak sadržaja s obzirom da mesto obiluje hotelima, prodavnicama, tavernama i ribljim restoranima, gde posetioci mogu da uživaju. U samom Edipsosu postoje dve manje plaže, prva je trodelni, uski pojas, mešavine peska i šljunka u centru mesta, pored male luke, a druga je peščana plaža na samim termalnim izvorima, gde voda izvire iz stena i uliva se direktno u more.

Plaže Pefki

Pefki je smešten naspram poluostrva Pilio i čuvenog Skijatosa. Proteže se duž šljunkovito-peskovite plaže u dužini od 4km. Plaža je uređena, veoma čista sa kristalno plavim morem, borovom šumom, tavernama i kafićima na plaži. Duž plaže proteže se šetalište sa velikim izborom restorana. Pefki je mesto za sve turiste koji od svog letovanja očekuju pravi odmor.

Plaža Eretria

Nekoliko dugih peščanih plaža se mogu naći u blizini centra mesta Eretria, a tu su i mnogobrojne taverne i drugi objekti. Eretria je popularno mesto ne samo Grcima koji provode leto tamo, već i Francuzima, Nemcima, Šveđanima i Enlezima.

Plaža Istiea (Istiaia)

U blizini mesta Istiea u severnom delu Evie postoje mnogobrojne plaže duž obale sa spektakularnim pogledom ka severu prema kopnu i Sporadi ostrvima na istoku. Oblast je poznata po migratornim pticama koje ovuda prolaze.

Plaža Kalamos

Mnogobrojne male uvale sa finim peščanim plažama se nalaze na spektakularnoj lokaciji na istočnoj obali Evie blizu mesta Kimi. Tu ima raznih taverni na samoj plaži i više malih hotela. Savršen za porodice sa malom decom.

Plaža Levkanti

Popularna peščana plaža proteže se preko 2 km od centra grada do rta. Taverne, restorani i kafići se nalaze na plaži koja je idealna za porodice.

Plaža Porto Buffalo

Ovo je mesto sa malim plažama i lepoj okolini. Zaliv pruža sigurno utočište, takođe i za mornare koji se pridružuju stanovnicima i posetiocima u lokalnim tavernama koji su otvorene tokom letnjih meseci.

Peščana zlatna plaža Agios Dimitrios

Jedna od najboljih plaža na Eviji je duga peščana plaža netaknute prirode u predivnoj uvali Agios Dimitrios. Iako je samo 20 minuta udaljena od trajekta u mestu Nea Stira i popularna kod Grka, prostora i mesta uvek ima. Na zapadnom kraju zaliva Panagia u luci Almiropotamos postoji veliki izbor taverni i restorana kako bi turisti mogli da uživaju u lokalnoj kuhinji.

Plaža Mesochoria Limniona

Dve lepe i peščane plaže u zalivu Limniona kod mesta Mesohoria nude četiri taverne kako bi posetioci mogli da probaju lokalnu kuhinju.

Plaža Politika

Ovaj duga plaža prekrivena je šljunkom, ali je godinama sve više popularna destinacija za Grke zbog jednostavnog pristupa iz Atine preko mostova u Halkidi. Pogled na planine i ka kopnu obezbeđuje lepu atmosferu za porodice koje mogu da uživaju u tavernama, restoranima i kafićima duž obale.

Plaža Korasitha

Ako volite talase onda će vam ova duga peščana plaža pokazati snagu i lepotu Egejskog mora. Smeštena na istočnoj obali na jugu mesta Kimi, ima veliki broj taverni sa prelepim pogledom. Prizor duž obale navodi turiste na istraživanje, iako neki od puteva nisu asfaltirani.

OSTRVO EVIA APARTMANI 2024.

EVIA Letovanje 2024.