Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Jerisos Apartmani 2024. – Jerisos Letovanje 2024.

Jerisos Apartmani 2024 > Jerisos Letovanje 2024. Nalazi se u severoistočnom delu Halkidikija-poluostrvo Atos. Od Soluna je udaljen oko 120 km, a od Poligirosa 80 km. Jerisos je jedno od najvećih i najlepših mesta na Atosu, trećem prstu poluostrva Halkidiki. Nastao je još u VII veku p.n.e. kao drevni antički grad Akantos i u to vreme je bio važna luka stare Grčke. Jerisos komentari – Jerisos je idealan za miran i opuštajući odmor jer najveci broj posetilaca tokom leta su upravo ljudi sa svojim porodicama, pa se zato i ne preporucuje mladima koji letuju zbog provoda. Jedno od mesta koje treba posetiti je i Aristotelov park u mestu Stagira, rodnom mestu filozofa. Sa ovog mesta se pruža prelep pogled na ceo zaliv Jerisosa, a u parku se nalazi statua Aristotela i mnogobrojni izumi ovog čuvenog filozofa.

Jerisos mapa, lokacija, mapa Jerisos atos grcka

Jerisos Mapa

Jerisos utisci – Na desetak minuta vožnje od Jerisosa nalazi se Ouranopolis odakle su omogućena fantastična krstarenja oko Svete Gore. Kulturni centar Jerisosa je ponos celog Atosa, sagradjen je 2004. i čine ga galerija sa postavkom slika o Atosu i bioskop u kojem se prikazuju filmovi o Svetoj Gori i morskom svetu Egejskog mora. Jerisos smestaj – Ponuda Vila i Apartmana za Vaše Letovanje na Atosu je zaista na zavidnom nivou. Dream Tours je za vas pripremio veliki izbor ponuda – Jerisos Apartmani za Letovanje 2024. Jerisos plaza – Odlikuje ga kristalno čisto more, duga peščana plaža sa zlatnim peskom koju od naselja odvaja zeleni pojas. Postoji i pešačka zona duž plaže uz koju se nalaze taverne i kafići sa veoma prijatnom atmosferom kako u dnevnim tako i u večernjim satima. Plaža Jerisosa je nosilac prestižnog priznanja plava zastavica, za čistoću plaže, kvalitet vode i brigu o prirodnom okruženju.

jerisos letovanje 2024, jerisos atos halkidiki, jerisos grcka, jerisos apartmani letovanje 2024 Jerisos Apartmani 2024, Jerisos Leto 2024 jerisos letovanje grcka 2024, plaza more jerisos mapa lokacija jerisos atos 2024 Jerisos Apartmani 2024, Jerisos Hoteli 2024, Jerisos Letovanje 2024, Jerisos Grcka apartmani 2024 Jerisos Apartmani, Jerisos Letovanje 2024, jerisos plaza, Jerisos komentari, jerisos utisci jerisos letovanje grcka 2024, jerisos Atos Halkidiki apartmani, ponuda jerisos atos halkidiki

JERISOS APARTMANI 2024.

Jerisos Letovanje 2024.

Jerisos Hoteli 2024.