Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Kalamici Apartmani – Sitonija Letovanje 2024.

Kalamici Apartmani > Kalamici Letovanje 2024. Malo i mirno mesto na Sitoniji, idealno za one koji vole uživanje na prelepoj plaži bez buke i noćnog života. U Kalamiciju postoje manje prodavnice, marketi, taverne koje ispunjavaju svakodnevne potrebe turista i čine odmor lepšim i prijatnijim. Ovde nema bučnog noćnog života, nema gužve, nema saobraćaja, nema bučnih turista i svega ostalog po čemu se karakterišu veća turistička mesta. Kalamici utisci – Destinacija koju uglavnom posećuju porodice sa malom decom ili parovi. Prednost samog mesta jeste što se Neos Marmaras nalazi na 30-ak minuta vožnje, a Sarti na 20-ak minuta vožnje kolima.

Kalamici mapa, lokacija, mapa Kalamici

Kalamici Mapa

Kalamici smestaj – Ovo malo mesto pored privatnih Kalamici Apartmani, ima i nekoliko Hotela sa bazenima, za ljubitelje hotelskog smeštaja. Topla preporuka od Dream Tours-a za turiste koji žele miran odmor. Kalamici plaza – Ovo mirno mesto se nalazi u uvali, tako da je zaštićen od vetrova i talasa. Iako Vam lepša plaža neće trebati, egzotične plaže u blizini se teško mogu obići za 10 dana odmora. Na plaži u Kalamitsiju se nalaze beach barovi sa odličnom ponudom. Komentari – Kalamici zaista nije za one koji žele da Letovanje 2024. u Grčkoj provedu u ludom noćnom životu u diskotekama i klubovima. Ovo je mirno malo letovalište, idealno mesto za tihi porodični odmor. Ovo je sjajna destinacija za sve one koji žele da leškare na plaži u mirnoj, opuštajućoj atmosferi.

 kalamici letovanje 2024. apartmani smestaj plaze more utisci kalamici sitonija kalamici letovanje 2024. apartmani smestaj plaze more utisci kalamici sitonija kalamici 2024 letovanje sitonija mirno mesto halkidiki sitonija kalamici leto 2024 Kalamici Apartmani, Kalamici Letovanje 2024, Sitonija Letovanje 2024 Kalamici Apartmani, Kalamici Letovanje 2024, kalamici plaza, kalamici more, kalamici utisci, komentari

Kalamici Sitonija Letovanje 2024.

KALAMICI APARTMANI I HOTELI