Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Lefkada Apartmani 2024. – Nidri Lefkada Leto 2024.

Lefkada Apartmani 2024 > Lefkada Letovanje 2024. Četvrto po veličini ostrvo Jonskog arhipelaga, ukupne površine preko 300km2. Severno od Lefkade se nalazi ostrvo Krf, a južno ostrvo Kefalonija. Lefkada utisci – Živopisno ostrvo prepuno je prelepih plaža i malih mirnih uvala do kojih se može doći brodićima. Glavni grad je Lefkada, ili „Lefkas“. Lefkada plaza – Lefkada je čuvena po prelepim plažama kao što su Porto Kaciki, Egremni, Katisma, Kalamici, Milos…Ukoliko Vaš izbor za Letovanje 2024 bude Lefkada, uživaćete u kristalno čistom Jonskom moru koje je u svim nijansama tirkizne boje. Lefkada komentari – Lefkadu sa razlogom zovu ostrvom boja: bela boja stena i peska po kojima je ostrvo i dobilo ime (Lefkos petra-beli kamen), nijanse plave boje mora, zelenilo borova, čempresa i maslina… Lefkada smestaj – Dream Tours preporučuje ostrvo Lefkada u Grčkoj za Letovanje 2024. Lefkada Hoteli – savremeni Hoteli na Lefkadi koji pored all inclusive usluge imaju i brojne druge sadržaje. Veliki broj vila i Lefkada Apartmani, čine ponudu Lefkada Letovanje 2024 svakako privlačnom. U ponudi za Letovanje 2024 na ostrvu Lefkada su brojni Apartmani i Hoteli u mestima Agios Nikitas, Nikiana, Vasiliki, Perigiali.

Lefkada Mapa, Nidri Mapa, Mapa Lefkade, Mapa smestaja Nidri

Lefkada/Nidri Mapa

Nidri Lefkada Letovanje 2024. Nidri je najpopularnije letovalište na ostrvu Lefkada. Privlači hiljade posetilaca svakog leta. Gradić koga u stvari čini jedna ulica sa pregršt prodavnica, kafića i deo uz obalu sa veoma lepim restoranima sa pogledom na marinu. Nidri utisci – Pored uživanja u prirodnim lepotama, sunčanja i kupanja, postoji i širok spektar sportova na vodi kao i brojnih izleta koji mogu učiniti vaš boravak na ovom rajskom ostrvu stvarno nezaboravnim! Nidri plaza – Plaža u Nidriju je uža i sa manjim kamenčićima. Boja vode nije tirkozno plava kao na zapadnoj obali. Naša preporuka je da brodićima obiđete plaže na zapadnoj obali. Nidri komentari – U glavnoj ulici mesta kao i u obalskom delu, uz more i pored marine, postoji veliki broj najrazličitijih prodavnica, barova i restorana koji čine vaš odmor još raznovrsnijim i kvalitetnijim. Nidri smestaj – Dream Tours Leskovac iz velikog broja ponuda za Letovanje 2024 u Grckoj izdvaja prelepe vile i Nidri Apartmani i Hoteli za Lefkada Letovanje 2024.

Ostrvo Lefkada Grcka, Lefkada Apartmani za Letovanje 2024, Lefkada Apartmani 2024, Plaza Porto Kaciki Lefkada Lefkada Letovanje 2024, Lefkada Apartmani 2024, Lefkada Hoteli 2024, Lefkada plaze, Lefkada Grcka 2024 lefkada-grcka-ostrvo-lefkada-plaza-katisma-kalamici-milos-lefkada-plaze-more-utisci-lefkada Nidri Lefkada 2024, Grcka Lefkada Nidri, Letovanje 2024 Nidri Apartmani, Hoteli Nidri Grcka 2024  Lefkada Nidri letovanje 2024, Nidri Apartmani 2024, Nidri Hoteli 2024, Nidri plaza

LEFKADA APARTMANI 2024.

Lefkada Letovanje 2024.

Lefkada Hoteli 2024.