Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Vasiliki Apartmani 2023. – Lefkada Leto 2023.

Vasiliki Lefkada Apartmani 2024 – Lefkada Leto 2024. – jedno od omiljenih letovališta na Lefkadi, smešteno u zalivu na južnoj strani ostrva. Udaljeno je 37 km jugozapadno od grada Lefkada i danas ima oko 400 stalnih stanovnika. Ovo nekada primorsko selo, izraslo je u lepo letovalište okruženo zelenilom. Čitav krajolik je planinski, a obronci okolnih planina spuštaju se praktično do ivice mora.Vasiliki ima simpatično šetalište uz obalu, ispunjeno brojnim restoranima i tavernama sa prelepim baštama u kojima vlada romantična atmosfera. Šetalište se pruža uz marinu prepunu ribarskih čamaca, odakle svakog jutra isplovljava veliki broj meštana ka otvorenom moru.Plaža naselja je dugačka, šljunkovita, dok u okolini ima i dosta drugih manjih plaža i uvala. Zbog toplog vetra koji duva svakodnevno, Vasiliki spada u jedno od najboljih mesta za windsurfing u Grčkoj i na čitavom Mediteranu, pa ovde možete videti veliki broj jedriličara.

Vasiliki Lefkada je ribarski gradić na jugu ostrva, udaljen 38 kilometara od glavnog grada Lefkade. Nalazi se u zalivu Vasiliki sa dugačkom šljunkovitom i peščanom plažom, gde je poslednjih godina zbog čestog vetra ova plaža najposećenija od strane onih koji vole sportove na vodi kao što je jedrenje na dasci. Nadomak plaže nalazi se veliki izbor hotela, apartmana,mesta za kampovanje, taverni, prodavnica, kafića i modernih barova. Iz ovog gradića brodom se ide na poznatu plažu Agiofili, a ukoliko ste zainteresovani možete i da odete na neki od izleta na Kefaloniju ili Itaku upravo odavde, iz Vasilikija. U ovom zalivu često duva vetar , te savetujemo ako ste duže vremena na otvorenom, da se sklonite u neku zavetrinu. Spas od vetra mogu vam biti mnoge taverne i barovi pored obale sa prelepim pogledom na zaliv.

Vasiliki apartmani na Lefkadi, vasiliki letovanje 2024, lefkada vasiliki apartmani 2024 Vasiliki Lefkada 2024, vasiliki lefkada utisci,komentari Vasiliki Lefkada letovanje 2024, vasiliki lefkada plaza, more Vasiliki Lefkada apartmani za letovanje 2024, vasiliki lefkada 2024

LEFKADA APARTMANI 2024.

Vasiliki Letovanje 2024.

Vasiliki Hoteli 2024.