Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Nea Kalikratia Apartmani 2024. – Letovanje 2024.

Nea Kalikratia Apartmani 2024 – Prva oblast odmarališta na koju ćete naići posle Soluna je Nea Kalikratia, oko 35km južno od aerodroma na dalekoj severozapadnoj obali Kasandre. Nea Kalikratia je veliko odmaralište sa nekoliko dobrih plaža u blizini, od kojih je najpoznatija Vargia koja nosi Plavu Zastavicu. Čini se da se zlatni pesak na Nea Kalikratiji proteže u nedogled. Plaže mesta Nea Kalikratia su krcate ljudima na odmoru i turistima, ali ima mesta sa manje gužve duž obale i do većine je lako doći. Najduži potez peska je Geoponika – Mikoniatika, u zavisnosti sa kog kraja dolazite, i takođe nosi Plavu Zastavicu. Zlatna peščana plaža je dugačka oko 1km i zadire do 30m u obalu, sa letnjim apartmanima i borovom šumom iza njih. Plaža je omiljena kod mladih ljudi.
U samoj Nea Kalikratiji ima dosta mesta za šoping i veoma bučnog noćnog života. Tu je bioskop, nekoliko parkova, kafića, barova i restorana. Azurne peščane plaže duge su oko 800m u centralnom delu Nea Kalikratie blizu glavnog gradskog trga. To je „grad plaža“ sa uobičajenim turističkim objektima i prijatnim javnim parkovima u blizini. Nea Kalikratia Letovanje 2024. – Smestaj Halkidiki, Kasandra – Hoteli i vile sa apartmanima za Leto 2024. Nea Kalikratia – Grcka. Turisticka agencija Dream Tours Leskovac.

nea kalikratia letovanje 2024 najpovoljnija ponuda za letovanje na halkidikiju letovanje grcka nea kalikratia 2024 plaza more utisci komentari mapa nea kalikratia nea kalikratia leto 2024, last minut ponuda halkidiki 2024 nea kalikratia nea kalikratia apartmani 2024 halkidiki kasandra apartmnai i hoteli za letovanje 2024

Nea Kalikratia APARTMANI 2024.

Nea Kalikratia Letovanje 2024.

Nea Kalikratia Hoteli 2024.