Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Nikiti Apartmani 2024. – Nikiti Sitonija Leto 2024.

Nikiti Apartmani 2024 > Nikiti Sitonija Leto 2024. Jedno od najstarijih mesta na Halkidikiju. Nalazi se na zapadnoj obali Sitonije, 110 km od Soluna, izmedju mesta Metamorfozis i Neos Marmaras. Iz njega se lako može stići do zapadne ili istočne obale Sitonije i plaža na njima. Nikiti utisci – Na zapadnoj obali, na par kilometara udaljenosti od Nikitija, nalazi se nekoliko peščanih plaza od kojih su najpoznatije Kalogrija, Lagomandra… Nikiti i oblast oko njega, poznati su kao jedan od najvećih centara pčelarske industrije u Grčkoj. Mesto je idealno za porodično letovanje. Nikiti plaza – Neke plaže Nikitija su nagrađene plavom zastavicom zbog izuzetne lepote, kristalne vode i izvanredne usluge. Plaža je peščana, sa postepenim ulaskom u more, uz koje se proteže uredjeno šetalište. Egzotične plaže u okolini privlače sve koji vole divljinu i mir. Blizina Neos Marmarasa i Sartija odgovaraju svima koji žele noćni izlazak i dobar provod.

Nikiti mapa, lokacija, mapa Nikiti Sitonija

Nikiti Mapa

Nikiti smestaj – Ponuda Vila i Hotela za Vaše Letovanje na Sitoniji je zaista na zavidnom nivou. Dream Tours je za vas pripremio veliki izbor ponuda za Letovanje 2024 – Nikiti Apartmani i Sitonija Hoteli koji se nalaze uz prelepu plazu. Nikiti komentari – Nikiti se sastoji iz dva dela, starog i novog. Razdvaja ih glavni put koji vodi kroz poluostrvo Sitonija. Novi deo Nikitija je atraktivniji jer se nalazi uz peščanu plažu i proteže se do glavnog puta, uz koji se nalaze brojni ugostiteljski objekti, prodavnice, kao veliki super market Lidl. Iz Nikitija lako mozete doći do manjih plaza i Beach Barova koji se nalaze u blizini.

Nikiti Apartmani i Hoteli za Letovanje 2024 - Nikiti Sitonija Leto 2024 nikiti sitonija letovanje 2024 apartmani smestaj vile hoteli grcka stitonija 2024 nikiti Nikiti Apartmani 2024, Nikiti Hoteli 2024, Nikiti plaza, mote utisci nikiti sitonija Nikiti Apartmani Leto 2024, Nikiti Sitonija Letovanje 2024, Nikiti grcka 2024, Nikiti Mapa

NIKITI APARTMANI 2024.

Nikiti Sitonija Leto 2024.

Nikiti Sitonija Hoteli 2024.