Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Olympic Beach Apartmani 2024. – Grčka Leto 2024.

Olympic Beach Apartmani 2024 > Olympic Beach Leto 2024. Malo i mirno letovalište u podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora. Udaljeno je samo 2 km od Paralije. Olimpic Beach je udaljen od Soluna oko 70 km, a 7 km od grada Katerini do kojeg se može doći lokalnim autobusom. Olympic Beach utisci – Postoji pešačka zona u centru, a u ulicama se nalaze razne prodavnice i butici koji su idealni za ljubitelje dobre kupovine. Prijatna klima, toplo i bistro more, ljubazni domaćini i veoma pristupačne cene će sigurno ispuniti Vaša očekivanja o prijatnom i lepom odmoru za Letovanje 2024. Olimpic Beach smestaj – Ono što odlikuje današnji Olympic Beach su savremeni hoteli, brojni privatni apartmani Olympic Beach i vile koje čine odličan smeštaj za Letovanje 2024 u Olympic Beach-u.

Olympic Beach Mapa lokacija gde je Olimpic Beach map

Olimpic Beach Mapa

Olympic Beach plaza – Paraliju i Olimpic Beach spaja velika peščana plaza sa toplim i čistim morem. Oko plaže ima puno parkova sa toboganima i ljuljaškama. U blizini plaže postoji i diskoteka. Olympic Beach komentari putnika – Ovo simpatično letovalište smešteno je uz samu obalu i idealno je za one koji žele miran odmor, posebno za porodice sa malom decom. Klima je pogodna zbog blizine Olimpa. Ako još uvek niste sigurni gde da provedete Letovanje 2024 u Grckoj. Turisticka agencija Dream Tours Leskovac iz širokog asortimana ponuda izdvaja prelepe vile, Hoteli i Olympic Beach Apartmani za Leto 2024. Uponudi su jos i brojne akcije, popusti, placanje na rate i povoljne ponude LAST MINUTE Grcka 2024.

olympic beach apartmani 2024, Letovanje 2024 olimpik bic olympic beach Letovanje 2024, plaza, more utisci olympic beach olympic beach apartmani i hoteli Leto 2024 Letovanje 2024 olympic beach, Letovanje 2024 olimpik bic olympic beach hoteli 2024, olympic beach Letovanje 2024 olimpik bic ponude za letovanje olympic-beach-apartmani-hoteli-grcka-apartmani-olimpok-beach-leskovac-turisticke-agencije

OLYMPIC BEACH APARTMANI 2024.

Olympic Beach Letovanje 2024.

Olympic Beach Hoteli 2024.