Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Golden Beach Apartmani 2023. – Tasos Leto 2023.

Golden Beach Apartmani 2024 > Tasos Letovanje 2024. Slikoviti zaliv sa jednom od najlepših plaža na ostrvu Tasos. Golden Beach komentari – Pruža se u dužini od oko jednog kilometra, na oko 10 kilometara udaljenosti od glavnog grada Limenasa. Ova prostrana plaža pruža i mogućnost bavljenja mnogobrojnim sportovima na vodi. Napravite i sami razglednicu, ali sa vašeg letovanja. Golden Beach plaza – Beli pesak na plazi i tirkizno plava boja mora zasigurno će Vas impresionirati svojom lepotom. U ponudi za Letovanje 2024 na ostrvu Tasos su brojni Apartmani i Hoteli u mestima Limenaria, Potos, Limenas, Pefkari, Tripiti, Skala Potamia, Skala Sotiros.

Golden Beach Tasos mapa, lokacija, mapa Golden Beach Tasos grcka

Golden Beach Mapa

Golden Beach smestaj – Turisticka agencija Dream Tours za smestaj tokom vašeg Letovanja 2024 u prelepom gradiću Golden Beach na Tasosu izdvaja prelepe vile sa apartmanima i Tasos Hoteli za Letovanje 2024. Tu su i povoljne ponude, placanje na rate bez kamate, popusti i Last Minute Tasos ponude za Grcka Letovanje 2024. Tasos Golden Beach utisci – Mesto je idealno za porodični odmor kao i za sve one koji žele da se pohvale da su letovali u mestu koje podseća na one sa razglednice. U neposrednoj blizini apartmana nalaze se market, rent a car agencija, taverna, kafe-barovi i sve ono što je potrebno da uživate u vašem odmoru.

Golden Beach Letovanje 2024, najlepse plaze tasosa, more, provod golden bic tasos Golden Beach Apartmani i Hoteli, Tasos Apartmani za Letovanje 2024, Tasos Leto 2024 Tasos Letovanje 2024, Golden Beach letovanje 2024, smestaj na plazi Tasos letovanje 2024 Golden Beach Apartmani 2024, Tasos Hoteli, Tasos Apartmani za Letovanje 2024

TASOS APARTMANI 2024.

Tasos Golden Beach Letovanje 2024.

Tasos Golden Beach Hoteli 2024.