Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Limenas Apartmani 2023. – Tasos Leto 2023.

Limenas Apartmani 2024 > Tasos Letovanje 2024. Glavni grad ostrva Tasos, lociran je na prostoru antičke prestonice Tasos. Limenas utisci – Kao centar ostrva i glavna luka, obiluje mnoštvom sadržaja koji će zadovoljiti goste najrazličitijih prohteva. Taverne, restorani, kafeterije, butici, diskoteka, samo su deo sadržaja koje će učiniti Vaš boravak idealnim. Limenas plaza – Pored gradske plaže, postoji još nekoliko peščanih plaža, koje se pružaju od samog centra ka periferiji grada. U ponudi za Letovanje 2024 na ostrvu Tasos su brojni Apartmani i Hoteli u mestima Limenaria, Potos, Golden Beach, Pefkari, Tripiti, Skala Potamia, Skala Sotiros.

Limenas Tasos mapa, lokacija, mapa Limenas Tasos grcka

Limenas Tasos Mapa

Limenas smestaj – Turistička agencija Dream Tours je pripremila veliki izbor smeštajnih kapaciteta za vaše Letovanje 2024 na ostrvu Tasos. Hoteli i Apartmani u gradiću Limenas na Tasosu sigurno će vaš odmor učiniti jedinstvenim. Poverite zašto je baš Tasos najtrazenija destinacija za letovanje 2024 u Grckoj. Tu su i brojne povoljnosti, povoljne ponude, placanje na rate bez kamate, popusti i Last Minute Tasos ponude za Letovanje u Grčkoj. Limenas komentari – Limenas je interesantan kako za mlade, tako i za porodice koje žele miran odmor. U samom mestu postoji ambulanta, apoteka, pošta, mnoštvo rent a car agencija kao i supermarketa, poslastičarnica i pekara.

Limenas Tasos Apartmani i Hoteli za Letovanje 2024, Tasos Grčka 2024 Limenas Tasos Apartmani, Tasos Hoteli, Tasos Grčka 2024, Tasos plaze, tasos more, tasos slike Limenas Letovanje 2024,Tasos Grčka, Limenas Tasos, Limenas apartmani 2024, tasos ponuda za Letovanje 2024 Limenas Tasos, Limenas Apartmani 2024, Tasos Hoteli 2024 - Tasos Grčka 2024

LIMENAS APARTMANI 2024.

Limenas Letovanje 2024.

Limenas Hoteli 2024.