Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Uranopolis Apartmani i Hoteli za Letovanje 2024.

Uranopolis Apartmani i Hoteli 2024. > Uranopolis Letovanje 2024. Samo mesto je vrlo simpatično ima poseban šarm, veliki broj prodavnica i taverni. S obzirom na to da u mesto svaraćaju vernici na putu do Svete Gore postoji i veliki broj prodavnica u kojima možete kupiti ikone, kandila, tamjan… Uranopolis Plaža – plaza u mestu nije posebno lepa, ali u blizini se nalazi nekoliko luksuznih hotela sa lepim plažama koje mogu koristiti i posetioci koji nisu gosti hotela. Uranopolis Hoteli – U većini luksuznih hotela posetioci sa strane mogu koristiti i bazene uz simboličnu cenu ili poručeno piće. U blizini Uranopolisa nalazi se malo mesto Tripiti odakle polazi trajekt do čuvenog ostrva Amuliani koje se nalazi na svim turističkim razglednicama Atosa jer zaista obiluje predivnim plažama sa tirkiznim i bistrim morem. Plaže imaju i dugačak plićak, sitan pesak i savršene su za porodice sa malom decom.

Uranopolis mapa, lokacija, mapa Uranopolis atos grcka

Uranopolis Mapa

Uranopolis utisci – Uranopolisu su blizu i mesta Nea Roda i Jerisos, kako za kupanje tako i za večernje šetnje. Nea Roda je udaljena svega 10km, a Jerisos 15km. Uranopolis komentari – Iz Uranopolisa možete posetiti plažu Ksiropotami, koja je udaljena 11km, čuvenu plažu ispred kafića Legend kod Nea Rode (11km), jednu od najlepših plaža na Atosu, Komitsa (16km), plažu Kakudia (20km). Na 40-45km od Uranopolisa nalaze se čuvene plaže oko mesta Olimpijada (Babilon, Zugla, Cuba (Proti Ammoudia)…) pa ukoliko volite aktivniji odmor nikako ih nemojte propustiti. Osim lepih plaža i ostrva Amuliani i Drenia, tokom letovanja na Atosu možete posetiti i srpski manastir Kakovo (metoh manastira Hilandar), kao i Aristotelov park i rodno mesto (Stagira). Uranopolis smestaj – Ponuda Vila i Apartmana za Vaše Letovanje na Atosu je zaista na zavidnom nivou. Dream Tours je za vas pripremio veliki izbor ponuda – Uranopolis Hoteli za Letovanje 2024.

Uranopolis Apartmani 2024, Uranopolis Letovanje 2024 Uranopolis Hoteli za Letovanje 2024 Uranopolis Letovanje 2024, Atos Hoteli 2024 Apartmani Uranopolis Leto 2024 2024 Uranopolis Apartmani, 2024 Leto Uranopolis Uranopolis plaza, Atos Hoteli 2024, Atos Halkidiki Letovanje 2024

URANOPOLIS APARTMANI 2024.

Uranopolis Letovanje 2024.

Uranopolis Hoteli 2024.