Ponude

Letovanje Kavos 2020. – Party Letovanje za mlade

Kavos je jedno od najatraktivnijih mesta za zabavu i letovanje u Grčkoj, najpoznatija party metropola na obalama Jonskog mora. Sakrivena oaza divlje i lude zabave, na samom jugu ostrva. Diskoteke, klubovi i barovi čine da ovo mesto živi 24 sata. Centralni deo Kavosa je glavna ulica, koja se pruža paralelno s obalom i nudi: barove, diskoteke, taverne, restorane, fast food objekate (Mc Donald, Pizza Hut, KFC…). Turisti koji posećuju Kavos u najvećem broju su mladi od 18 do 35 godina. Letovalište se nalazi na krajnjem jugu ostrva Krf, a od grada Krfa udaljeno je 48 km. Pored velikog broja mesta za zabavu Kavos obiluje i supermarketima, prodavnicama, rent-a-car agencijama. Kavos predstavlja najatraktivnije mesto za zabavu u Grčkoj jer je za razliku od drugih letovališta ovog tipa veoma pristupačno cenom. Svake godine ovo mesto posećuju poznati DJ – evi iz Evrope. Za sve ljubitelje clubbinga, housa, dram and basse-a, tehna, Ovog leta želim da osetim KAVOS! Letovanje za mlade Kavos 2020. – Party Letovanja za mlade – Zurke do zore, provod, lepo more, druzenje, plaze Letovanje, Kavos 2020. Grcka – Najludji provod za Leto 2020. – Vaš Dream Tours

 

PROGRAM PUTOVANJA - KAVOS LETO ZA MLADE 2020.

1. dan Beograd: Polazak autobusa sa parkinga kod Prokopa i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Obaveza putnika je da dva dana pred polazak provere tačnu lokaciju i vreme polaska u agenciji.

2. – 11. dan Krf – Kavos: U jutarnjim satima stižemo u luku Igumenica (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Krf oko 60 min. Transfer vožnja do Kavosa i smeštaj u apartmane i sobe. Tokom boravka na Kavosu, biće organizovani svakodnevni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pored zabave u samom Kavosu, posetićemo i grad Krf, plažu Glifada, Aqua park, krstariti i još mnogo toga. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

12. dan Krf – Kavos: Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo ka Igumenici. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje…

13. dan Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).


CENOVNIK

od 140€ > 04.07 – 16.07.2020

od 180€ > 14.07 – 26.07.2020

od 185€ > 24.07 – 05.08.2020

od 180€ > 03.08 – 15.08.2020

od 160€ > 13.08 – 25.08.2020

od 130€ > 23.08 – 04.09.2020

od 110€ > 02.09 – 14.09.2020

od 110€ > 12.09 – 24.09.2020

  Letovanje za mlade Kavos 2020, Kavos leto za mlade 2020

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • 10 noćenja u izabranom smeštaju,
 • Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio oprema, A/C) na relacijama prema programu,
 • Prevoz trajektom na relaciji Igumenica – Lefkimi – Igumenica,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje,
 • Fakultativne izlete na destinaciji,
 • Individualne troškove putnika,
 • Obaveznu boravišnu taksu: dnevno po smeštajnoj jedinici ( privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€ – plaćanje u agenciji).

*Za polazak iz Novog Sada – DOPLATA 7€ (Polazak iz NS će biti realizovan za minimum 15 osoba).

*Za polazak iz Niša – UMANJENJE 7€.

*Za SOPSTVENI PREVOZ cena se umanjuje 30€.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

 • Gotovinsko plaćanje: Depozit 3000,00 RSD prilikom rezervacije, II rata 6000,00 RSD dve nedelje nakon prijave, ostatak najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana u ratama u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.
 • Čekovi građana: mogućnost plaćanja u ratama do kraja 2020. godine bez kamate u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.

Rok za prijavljivanja je 10 dana pred polazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.

Smeštaj – Letovanje Kavos 2020.

VILA BABIS

Vila Babis – Kavos: Nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici na oko dva minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima , 1/3 studijima sa pomoćnim ležajem , 1/4 apartmanima i 1/5 apartmanima sa pomoćnim ležajem. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaz na terasu.

VILA BLUE SEA

Blue Sea Studios and Apartments – Kavos: Vila smeštena u centru Kavosa. Nalazi se na svega 20 metara od glavne ulice i 300 metara od noćnih klubova, od plaže je udaljena 150 metara. U blizini objekta se nalazi market.

VILA MARIJA

Vila Marija – Kavos: Nalazi se na glavnoj ulici pet do deset minuta hoda do klubova u zavisnosti u koji se od klubova posećuje. Vila se nalazi pored mora ali je potrebno pet do deset minuta hoda do plaže u zavisnosti na koji deo plaže se ide. Neke smeštajne jedinice imaju klimu.

VILA KALIMERA FOTIS

Kalimera Kompleks Kavos – vila Fotis: Nalazi se u strogom centru Kavosa na glavnoj ulici i na oko pet minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima i 1/3 studijima. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, sef,klima uređaj i izlaz na terasu. Komplex Kalimera poseduje bazen koji se nalazi na 50 metara od vile. Upotreba sefa je uključena u cenu. U blizini objekta se nalazi market..

VILA KALIMERA GREGORI

Kalimera Kompleks Kavos – vila Gregori: Nalazi se u strogom centru Kavosa na dva minuta hoda do glavne ulice i na oko sedam minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima i 1/3 studijima. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, sef, klima uređaj i izlaz na terasu. Komplex Kalimera poseduje bazen koji se nalazi ispred ove vile. Upotreba sefa je uključena u cenu. U blizini objekta se nalazi market.

letovanje kavos 2020, party letovanje za mlade, zurke, provod, plaze kavos grcka 2020, leto za mlade kavos 2020
Letovanje Kavos 2020. – Leto za mlade