Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Letovanje Kavos 2024. – Party Letovanje za mlade

Kavos je jedno od najatraktivnijih mesta za zabavu i letovanje u Grčkoj, najpoznatija party metropola na obalama Jonskog mora. Sakrivena oaza divlje i lude zabave, na samom jugu ostrva. Diskoteke, klubovi i barovi čine da ovo mesto živi 24 sata. Centralni deo Kavosa je glavna ulica, koja se pruža paralelno s obalom i nudi: barove, diskoteke, taverne, restorane, fast food objekate (Mc Donald, Pizza Hut, KFC…). Turisti koji posećuju Kavos u najvećem broju su mladi od 18 do 35 godina. Letovalište se nalazi na krajnjem jugu ostrva Krf, a od grada Krfa udaljeno je 48 km. Pored velikog broja mesta za zabavu Kavos obiluje i supermarketima, prodavnicama, rent-a-car agencijama. Kavos predstavlja najatraktivnije mesto za zabavu u Grčkoj jer je za razliku od drugih letovališta ovog tipa veoma pristupačno cenom. Svake godine ovo mesto posećuju poznati DJ – evi iz Evrope. Za sve ljubitelje clubbinga, housa, dram and basse-a, tehna, Ovog leta želim da osetim KAVOS! Letovanje za mlade Kavos 2024. – Party Letovanja za mlade – Zurke do zore, provod, lepo more, druzenje, plaze Letovanje, Kavos 2024. Grcka – Najludji provod za Leto 2024. – Vaš Dream Tours

 

PROGRAM PUTOVANJA - KAVOS LETO ZA MLADE 2024.

1. dan Beograd: Polazak autobusa sa parkinga na sajmu i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. – 11. dan Krf – Kavos: U jutarnjim satima stižemo u luku Igumenica (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Krf oko 60 min. Transfer vožnja do Kavosa i smeštaj u apartmane i sobe. Tokom boravka na Kavosu, biće organizovani svakodnevni fakultativni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pored zabave u samom Kavosu, fakultativno posetićemo:grad Krf, Kanal ljubavi, plažu Glifada, Ipsos, Aqua park, krstariti i još mnogo toga. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

11. dan Krf – Kavos: Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo ka Igumenici. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje…

12. dan Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

od /€ > 07.07. – 18.07.2024

od /€ > 16.07. – 27.07.2024

od /€ > 25.07. – 05.08.2024

od /€ > 03.08. – 14.08.2024

od /€ > 12.08. – 23.08.2024

od /€ > 21.08. – 01.09.2024

od /€ > 30.08. – 10.09.2024

od /€ > 08.09. – 19.09.2024

 

Smeštaj i prevoz po osobi

Scroll

Termin07.07.
18.07.
16.07.
27.07.
25.07.
05.08.
03.08.
14.08.
12.08.
23.08.
21.08.
01.09.
Broj Noćenja999999

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • 9 noćenja u izabranom smeštaju,
 • Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio oprema, A/C) na relacijama prema programu,
 • Prevoz trajektom na relaciji Igumenica – Lefkimi/Krf – Igumenica,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje,
 • Fakultativne izlete na destinaciji,
 • Individualne troškove putnika,
 • Obaveznu boravišnu taksu: dnevno po smeštajnoj jedinici ( privatan smeštaj – 0,5€ – plaćanje u agenciji),
 • Doplatu u odnosu na mesto polaska.

Doplate:

 • Za polazak iz Novog Sada – doplata 7€ po osobi (garatnovani polazak za min. 15 osoba).

Umanjenja:

 • Za polazak iz Niša, Vranja, Leskovca,  – umanjenje cene 7€.
 • Za SOPSTVENI PREVOZ cena se umanjuje 30€.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

 • Gotovinsko plaćanje: Depozit 3000,00 RSD prilikom rezervacije, II rata 6000,00 RSD dve nedelje nakon prijave, ostatak najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana u ratama u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
 • Čekovi građana: mogućnost plaćanja u ratama do kraja 2024. godine bez kamate u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.

Smeštaj – Letovanje Kavos 2024.

VILA BABIS

Vila Babis – Kavos: Nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici na oko dva minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima , 1/3 studijima sa pomoćnim ležajem , 1/4 apartmanima i 1/5 apartmanima sa pomoćnim ležajem. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaz na terasu.

VILA BLUE SEA

Blue Sea Studios and Apartments – Kavos: Vila smeštena u centru Kavosa. Nalazi se na svega 20 metara od glavne ulice i 300 metara od noćnih klubova, od plaže je udaljena 150 metara. U blizini objekta se nalazi market.

VILA ELENAS GARDEN

Vila Elenas Garden smeštena je na samo 80 metara od mora i u neposrednoj blizini novootvorenog beach bara Lemur ,gradske plaze, glavne ulice i klubova. U ponudi ima smeštajne jedinice sa balkonima koji gledaju na okolinu. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Klimatizovani studiji (klima nije uključena u cenu) i apartmani sadrže čajnu kuhinju sa frižiderom i kuvalom za pripremu toplih napitaka. Sam objekat je novijeg kvaliteta I pružiće Vam vrhunski ugođaj tokom boravka.

VILA KALIMERA FOTIS

Kalimera Kompleks Kavos – vila Fotis: Nalazi se u strogom centru Kavosa na glavnoj ulici i na oko pet minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima i 1/3 studijima. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, sef,klima uređaj i izlaz na terasu. Komplex Kalimera poseduje bazen koji se nalazi na 50 metara od vile. Upotreba sefa je uključena u cenu. U blizini objekta se nalazi market..

VILA KALIMERA GREGORI

Kalimera Kompleks Kavos – vila Gregori: Nalazi se u strogom centru Kavosa na dva minuta hoda do glavne ulice i na oko sedam minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima i 1/3 studijima. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, sef, klima uređaj i izlaz na terasu. Komplex Kalimera poseduje bazen koji se nalazi ispred ove vile. Upotreba sefa je uključena u cenu. U blizini objekta se nalazi market.

letovanje kavos 2024, party letovanje za mlade, zurke, provod, plaze kavos grcka 2024, leto za mlade kavos 2024
Letovanje Kavos 2024. – Leto za mlade