Dream Tours
Ponude

Lefkada Letovanje za mlade 2019.

Lefkada Letovanje za mlade 2019. – Lefkada je ostrvo jonskog arhipelaga, nalazi se južno od Krfa i severoistočno od Kefalonije, a sa kontinentalnim delom Grčke povezana je pokretnim mostom. Lefkadu sa razlogom zovu ostrvom boja (bela boja stena, šljunka i peska po kojima je ostrvo i dobilo ime (lefko-belo)), nijanse plave boje mora koje se mogu uporediti samo sa morima dalekih, egzotičnih destinacija; zelenilo borova, čempresa, maslina i šarenilo cveća… Pored veličanstvenih i nesvakidašnjih prirodnih lepota, ostrvo obiluje i kulturnim i zabavnim sadržajima. Brojni beach-barovi, klubovi, tradicionalni restorani i izleti garantuju vrhunski provod. Letovanje za mlade Lefkada 2019. – Upustimo se u avanturu!!!

Plaže su ono zbog čega se dolazi na  ostrvo Lefkada. Divlje, neurbanizovane, beskonačno duge, besprekorno čiste…..i zbog njih bi u paletu boja trebalo uvesti boju pod nazivom “Jonsko plavo”. One najlepše se naravno nalaze na zapadnoj strani, dosta su sljunkovite, što moze da bude problem za osetljiva stopala, voda često ume da bude hladna a i talasi nisu retkost.

Porto Kaciki plaža, Lefkada

Raj na zemlji: beli šljunak, tirkizno more, ima dubokih delova. Ova plaža je zvanično najlepša plaža na Mediteranu! Zvanične reklame Turističke organizacije Grčke, na prvom mestu prikazuju ovu plažu.

Egremni plaža, Lefkada

Po nekima ovo je najbolja plaža i na istu se spuštate stepnicama. Plaza nije prevelika ali na njoj nema mnogo turista tako da želi malo privatnosti ovo je odličan izbor.

Katizma plaža, Lefkada

Takođe mirna plaža dužine oko 2km i na tolikoj površini ne baš mnogo ljudi. Na plaži postoji kafić što nije baš tako redak slučaj na plažama Lefkade.

Milos plaža, Lefkada

U blizini Katizme nalazi se teško pristupačna, ali baš zato i posebna plaža Milos. Iz centra Agios Nikitasa do nje se kreće putićem koji vodi kroz borovu šumu (20 minuta hoda), a od broja stepenika najviše će se zavrteti u glavi onima koji sa sobom nose suncobrane. Kako je zabačena, na njoj nema ni kafića, ni ležaljki.

 

PROGRAM PUTOVANJA LEFKADA - NIKIANA 2019.

Lefkada Letovanje za mlade 2019. Nikiana

 

1. DAN (SRBIJA)

Polazak autobusa sa sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu, preko puta OTC Buvljak (okvirno 16:00) i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2 – 10. DAN (NIKIANA – LEFKADA)

U ranim popodnevnim časovima stižemo na Lefkadu u mesto Nikiana, smeštamo se u apartmane/studije/sobe. Dane na Lefkadi koristimo za dnevne žurke, druženje, uživanje u čarima mora, sunca i peska na najpoznatijim plažama Desimi, Mikros Gialos, Agiofili, Milos, Katizma, Kalamitsi, Egremni, Porto Katsiki,istraživanje ostrva izletima do obližnjih ostrva Madouri, Sparti, Skorpidi i Skorpios, glavnog grada Lefkade, ruševina Apolonovog hrama u Athani, vodopada Nikiana, tradicionalnih planinskih sela Vafkeri,Aleksandros i Kolivata, Kefalonije…

11. DAN (LEFKADA – SRBIJA)

Posle napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka Beogradu. Noćna vožnja preko Grčke i Makedonije prema Srbiji.

12. DAN (SRBIJA)

Pakujemo stvari i polako napuštamo Nikiana. Sledi vožnja kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije.Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

CENOVNIK -Lefkada Letovanje za mlade 2019. - Nikiana

od 180€ > 07.07 – 18.07.2019.

od 200€ > 16.07 – 27.07.2019.

od 215€ > 25.07 – 05.08.2019.

  Lefkada Letovanje za mlade 2019, Lefkada leto za mlade 2019

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

  • 9 noćenja u izabranom smeštaju Lefkada – Nikiana,
  • Prevoz autobusima na relacijama prema programu (audio, video, A/C, tv/dvd) Beograd – Nikijana, Lefkada – Beograd,
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana, organizacione i druge troškove agencije.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje
  • Fakultativne izlete
  • Individualne troškove putnika.
  • Doplatu za polazak iz Novog Sada 7€*, popust za polazak iz Niša 7€.

* Polazak iz Novog Sada će biti realizovan ako bude minimum 15 osoba.

NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje: Depozit 3000RSD prilikom rezervacije, II rata 50€ (u dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu Komercijalne banke na dan uplate) dve nedelje nakon uplate prijave, ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.
  • Čekovi građana: mogućnost plaćanja u ratama do kraja 2019. godine bez kamate.
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja.

Rok za prijavljivanja je 10 dana pred polazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.“Special travel agency” zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Special travel agency” uskladjen sa YUTA standardom.

 

Fraxi Beach Studio

Fraxi – Nikiana, Lefkada – Nalazi se na istočnoj obali ostrva Lefkada, u primorskom selu Nikiana. Na samo 100 m od mora. Sastoji se od studija i apartmana koji sadrže: frižider, mini kuhinju, TV, klima-uređaj, Wi-Fi, balkon ili terasu, mesto za parking. Nalazi se u mirnom delu mesta Nikiane (750m od centra mesta).

Lefkada Letovanje za mlade 2019.

 

Lefkada Letovanje za mlade 2019. plaze provod zurke mladi letovanje utisci zurke na plazi lefkada