Dream Tours
Ponude

Leto za mlade Evia 2019.

Leto za mlade Evia 2019. – Evija, pravo osveženje za avanturiste željnih novih destinacija…

Najveće ostrvo u Egejskom moru, a drugo po veličini u Grčkoj, ostvro Evija poslednjih godina prerasta u jednu od najtraženijih destinacija. Ostrvo prožimaju planinski vrhovi obrasli gustom šumom, sa vrhom Difris koji doseže 1743 m, kao i pitomi ravničarski delovi na jugu obrasli maslinjacima. Spektar boja zelenog ostrva sa morskim plavetnilom, nikog ne ostavlja ravnodušnim. Brojna ribarska sela na obali kao biseri krase ovo ostrvo i daju mu posebnu čar. Najveća vrednost ovog ostrva su dobri ljudi, domaćinske porodice, koji će se zaista potruditi da se sa ovog ostrva vratite prezadovoljni.

Najveći grad ostrva je Halkida. Upravo u ovom gradu se nalazi most koji spaja Eviju sa kopnenim delom Grčke. Živopisan i jako lep grad Halkida nezaobilazna je destinacija sve mnogobrojnijih turista koji posećuju ostrvo Evija. Zanimljiva je priča da su upravo stanovnici Halkide bili oni koji su na nama poznatom Halkidikiju osnovali prva naselja i pri tom dali ime ovom poluostrvu po svom rodnom mestu.

Brojna su turistička mesta na ostrvu Evija, ali mi vam preporučujemo najatraktivnije, i za mlade najinteresantnije, PIRGOS. Naša nova destinacija odakle krećemo u osvajanje cele regije: Vulkanska ostrva, Atina-Akropolj, ostrvo Skijatos, Sunset party krstarenje, plaže koje će vas ostaviti bez daha…

Leto za mlade Evia 2019.

 

PROGRAM PUTOVANJA

Leto za mlade Evia 2019.

1. DAN: (SRBIJA)

Polazak u 13:00h iz Novog Sada sa parkinga ispred Ekonomskog fakulteta i u 15:00h iz Beograda sa LASTINE autobuske stanice (preko puta dolaznog autobuskog perona, kod Simpa). Vožnja luksuznim autobusima, preko Makedonije i Grčke, sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2. DAN (EVIJA – PIRGOS)

Dolazak u čuveno letovalište na Egejskom moru u prepodnevnim časovima. Kraće upoznavanje sa mestom i smeštaj u odabranim vilama. Idemo na plažu da uživamo u kristalno čistom plavom moru i odmaramo na peščanoj plaži našeg glavnog Meeting Point-a: BAZAAR BEACH BAR… Chill out, pravo osveženje i odmor posle puta uz letnje bitove našeg DJ-a. Uveče: Spremite se za fantastični BAZAAR WELCOME COCKTAIL PARTY.

3. DAN (PADERMOS BEACH)

Znamo da ste još uvek umorni od sinoćnjeg WELCOME party-ja, ali ovaj događaj se prosto ne sme propustiti: PADERMOS BEACH PARTY, dnevna žurka na plaži Padermos. Po povratku u Pirgos, nema odmora, jer u BAZAAR NIGHT CLUB-u vas čeka čuveni GRAFIT PARTY.

4. DAN (ALIKES BEACH)

Grafit party će vas sigurno izmoriti, ali na ALIKES plaži morate uživati. Sigurno najbolja plaža koju ćete videti. Odmah se spremite i organizujte svoje timove, jer pobednik čuvenih IGARA BEZ GRANICA dobija vrednu nagradu, koju će moći da degustira na čuvenoj RAPSODY žurki: RED LOVE PARTY u najboljem klubu Pirgosa.

5. DAN (Vulkanska ostrva LIHADA)

Ovaj dan je dan koji ćete pamtiti zauvek. Fotografije sa ovog izleta će sigurno biti kruna vaših uspomena sa ovog letovanja. Fakultativni izlet, KRSTARENJE NA VULKANSKA OSTRVA LIHADA, celodnevni boravak na plaži, koja svojom lepotom oduzima dah, začinićemo najluđim VULCANIC COLOURS PARTY-em. Povratak brodom na Eviju biće okupan vatrenim bojama zalazećeg sunca, čisto radi malo predaha, jer ovde provod ne prestaje… BAZAAR NIGHT CLUB i 90-e PARTY!!!

6. DAN (ATINA)

Čuvena ATINA, o kojem se raspredaju brojne legende, istorijske priče i činjenice, kao i riznica kulturnog nasleđa čitave Evrope, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dovoljno je samo otići na AKROPOLJ, videti veličanstveni PARTENON i nestvarnu panoramu grada i u mislima ćete odlutati u zlatno vreme antičke Grčke, u doba Periklea, Platona, Aristotela… (fakultativni izlet). Uveče: BAZAAR NIGHT CLUB.

7. DAN (PIRGOS – BAZAAR BEACH BAR)

Dan za mali predah. Chill out uz letnje ritmove u našem BAZAAR BEACH BAR-u. Uveče: PADERMOS NIGHT SWIMMING PARTY- Ponesite suvu odeću, jer idemo na NOĆNO KUPANJE. Noć kada je sve dozvoljeno…

8. DAN (SUNSET WHITE PARTY CRUISE)

Chill out uz letnje ritmove u našem BAZAAR BEACH BAR-u. Dobro se odmorite, jer vas u drugoj polovini dana čeka žurka od SUMRAKA DO SVITANJA… WHITE Party KRSTARENJE uz poznate ritmove i mnogo čuvenog mornarskog pića… spremite se za skokove otrežnjenja, jer se po povratku u Pirgos žurka ne završava… sa broda svi direktno u BAZAAR NIGHT CLUB – žurka traje do svitanja. DRESS CODE: WHITE.

9. DAN (SKIJATOS)

Fantastično ostrvo, nedaleko od Evije, omiljena destinacija milionera, holivudskih glumaca, engleskih fudbalera, ali i običnih ljudi koji cene lepotu ovog bisera u sred Egeja. Dinamično ostrvo na koje svakih 15 minuta sleće i poleće putnički avion, ostrvo sa prelepom lukom gde su usidrene najlepše jahte, sa starim gradom i prelepim vidikovcem. Fakultativni izlet koji ćete pamtiti. U Pirgosu: Chill out.

10. DAN (PIRGOS)

Chill out uz letnje ritmove u našem BAZAAR BEACH BAR-u. Uveče GOODBYE PARTY – BAZAAR NIGHT CLUB.

11. DAN (GRČKA – MAKEDONIJA – SRBIJA)

Napuštanje soba i pozdrav za ostrvom do sledeće sezone… Polazak za Srbiju u dogovoreno vreme. Noćna vožnja…

12. DAN (SRBIJA)

Dolazak u Beograd i Novi Sad u prepodnevnim časovima.

 

Cenovnik (klinkite za uvećanje)

Leto za mlade Evia 2019, provod, zurke na ostrvu Evija za letovanje 2019.

CENA UKLJUČUJE:

• Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

• 9 noćenja u izabranom smeštaju na Eviji u Pirgosu.

• Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

• Trajekt na relaciji Glifa-Agioskampos-Glifa.

CENA NE UKLJUČUJE:

• Fakultativne izlete.

• Polisu putno-zdravstvenog osiguranja – 13 € (1€ po danu i 1€ za osiguranje prtljaga).

NAČIN PLAĆANJA

NAČIN PLAĆANJA:

  • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
  • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
  • ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2019. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE:

  • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije Organizatora putovanja, a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
  • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
  • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
  • Polasci iz Niša i Kragujevca su mogući ukoliko se ostvari minimalan broj za realizaciju po 25 putnika.
  • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
  • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

 

Leto za mlade Evia 2019.

leto-za-mlade-evia-2019-ostrvo-evia-grcka-leto-za-mlade-2019