Ponude

Leto za mlade Evia 2022.

Leto za mlade Evia 2022. – Evia, pravo osveženje za avanturiste željnih novih destinacija…

Najveće ostrvo u Egejskom moru, a drugo po veličini u Grčkoj, ostvro Evija poslednjih godina prerasta u jednu od najtraženijih destinacija. Ostrvo prožimaju planinski vrhovi obrasli gustom šumom, sa vrhom Difris koji doseže 1743 m, kao i pitomi ravničarski delovi na jugu obrasli maslinjacima. Spektar boja zelenog ostrva sa morskim plavetnilom, nikog ne ostavlja ravnodušnim. Brojna ribarska sela na obali kao biseri krase ovo ostrvo i daju mu posebnu čar. Najveća vrednost ovog ostrva su dobri ljudi, domaćinske porodice, koji će se zaista potruditi da se sa ovog ostrva vratite prezadovoljni. Najpopularnija mesta među turistima su Pefki, Limni, Edipsos.

Edipsos je moderno letovalište i jedno od najstarijih u Grčkoj. Puno ime mesta je Lutra Edipsos. Pominje se već od vremena Aristotela a mesto je bilo jako popularno i u doba rimskih imperatora. Nalazi se na severozapadu ostrva Evia u Egejskom Moru i ima oko 6 000 stanovnika. Ovo letovalište je poznato po svojim termalnim izvorima sa rasponom temperatura od 34 do čak 70 stepeni. Obzirom da je banjskog karaktera noćni život nije jednoličan. Prepun je kafića, barova, restorana a I mladi ga sve više posećuju zbog pristupačnih cena. Edipsos je mesto koje živi tokom cele godine a od luke gde pristaje trajekt udaljen je svega 20km.

Brojna su turistička mesta na ostrvu Evija, ali mi vam preporučujemo najatraktivnije, i za mlade najinteresantnije, PIRGOS. Naša nova destinacija odakle krećemo u osvajanje cele regije: Vulkanska ostrva, Atina-Akropolj, ostrvo Skijatos, Sunset party krstarenje, plaže koje će vas ostaviti bez daha…

Leto za mlade Evia 2022.

PROGRAM PUTOVANJA EVIA - EDIPSOS 2022.

1. DAN (SRBIJA)

Okupljanje grupe u poslepodnevnim satima, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu.. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku. Obaveza putnika je da dva dana pred polazak provere tačnu lokaciju i vreme polaska u agenciji.

2 – 10. DAN (EVIA EDIPSOS)

U jutarnjim satima stižemo u luku Glifa (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Evia. Transfer vožnja do Edipsosa i smeštaj u hotele. Tokom boravka na Eviji biće organizovani svakodnevni fakultativni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pred zabave u samom Edipsosu, biće organizovana fakultativna poseta Atini i brojnim ostrvima: Skiatos, Skopelos, Vulkanska ostvra i mnogobrojnim plažama na samom ostrvu…

11. DAN (EVIA EDIPSOS)

Napuštamo hotele i sobe. Slobodno vreme do podnevnih sati i krećemo ka luci Glifa. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje…

12. DAN (SRBIJA)

Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u ranim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima)…

od 150€ > 11.07 – 22.07.2022.

od 160€ > 20.07 – 31.07.2022.

od 160€ > 29.07 – 09.08.2022.

FIRST MINUTE popust od 30€

Smeštaj i prevoz po osobi

Scroll

Termin11.07.
22.07.
20.07.
31.07.
29.07.
09.08.
Broj Noćenja999
Galini Hotel ★ ★
1/2 STD
170180180
Galini Hotel ★ ★
1/4 STD
150160160
Aidipsos Hotel ★ ★
1/2 STD
170180180
Aidipsos Hotel ★ ★
1/3 STD
160170170
Efstratios Hotel ★ ★
1/2 STD
/185185

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • 9 noćenja u izabranom smeštaju,
 • Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio oprema, A/C) na relacijama prema programu,
 • Prevoz tajektom:  Glifa – Evia  – Glifa,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje,
 • Doplate u odnosu na mesto polaska,
 • Mogućnost uplate polupansiona u hotelima (Galini, Aidipsos, Efstratios) cena 90-100e za ceo period, min 4 osobe (plaćanje u hotelu), 
 • Fakultativne izlete,
 • Individualne troškove putnika,
 • Obaveznu boravišnu taksu: dnevno po smeštajnoj jedinici (privatan smeštaj – 0,5€, hoteli 1* i 2* – 0,5€ – plaćanje u agenciji),

Doplate:

 • Za polazak iz Novog Sada – doplata 7€ po osobi (garatnovani polazak za min. 15 osoba).
 • Za polazak iz Kragujevca i Kruševca – doplata 10€ po osobi (garantovani polazak za min. 2 osobe).
 • Za polazak iz Užica, Čačka, Vrnjačke banje, Trstenika, Kraljeva – doplata 20€ po osobi (garantovani polazak za min. 2 osobe).

Umanjenja:

 • Za polazak iz Niša, Vranja, Leskovca, Vladičinog Hana – umanjenje cene 7€.
 • Za SOPSTVENI PREVOZ cena se umanjuje 30€.

NAČIN PLAĆANJA

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

 • Gotovinsko plaćanje: Depozit 3000,00 RSD prilikom rezervacije, II rata 6000,00 RSD dve nedelje nakon prijave, ostatak najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana u ratama u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
 • Čekovi građana: mogućnost plaćanja u ratama do kraja 2022. godine bez kamate u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.

Smeštaj – Letovanje za mlade Evia 2022.

Hotel Aidipsos

Hotel Aidipsos 2*, Evia – je smešten na 150 metara od plaže u gradu Edipsosu. U ponudi ima terasu za sunčanje sa vrtom. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama. Iz klimatizovanih soba (korišćenje klima uređaja uključeno u cenu ) pruža se pogled na grad, more ili bočni pogled na more. Poseduju TV, frizider I kupatilo sa tušem. Mogućnost uplate polupansiona ili pojedinačnih obroka u hotelskom restoranu. Raznovrsni kafići, barovi i restorani udaljeni su 150 metara od hotela, a centar grada 500 metara. Obližnji javni parking možete besplatno koristiti.

Hotel Efstratios

Hotel Efstratios 2* : Nalazi se u blizini peščane plaže sa kristalno čistom vodom, igrališta, muzeja, sportova na vodi. Na 20m nalaze se prodavnice i taverne, luka Edipsos je udaljena 150m. Hotel raspolaže sa 27 smeštajnih jedinica koje poseduju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, frižider, telefon, TV, klimu, balkon ili terasu. Poseduje recepciju koja radi 24h, bar, kafeteriju, lift, interent (wi-fi, bez doplate), sef na recepciji (bez doplate), sobna usluga i usluga buđenja. Plaža je udaljena 50m.

Hotel Galini

Hotel Galini 2*, Evia – je smešten na nekoliko metara od mora, u oblasti Ajos Nikolaos U Edipsosu. U ponudi ima snack bar i sobe sa pogledom na more, na planinu ili na vrt. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Sve svetle sobe u objektu Galini imaju jednostavan i ukusno uređen enterijer. Opremljene su TV-om, klima uređajima (korišćenje klima uređaja uključeno u cenu ) mini-frižiderom. Takođe sadrže kupatilo sa tušem i sopstveni balkon. U baru se služe kafa, pića i lagane užine I postoji mogućnost uplate polupansiona ili pojedinačnog obroka. PostLuka Edipsos I početak glavne ulice se nalazi na 800 metara, a centar grada Lutra Edipsos na 1 km. Parovima se posebno svidela lokacija – ocenili su je sa 8,9 za boravak udvoje.

Leto za mlade Evia 2022.

leto-za-mlade-evia-2022-ostrvo-evia-grcka-leto-za-mlade-2022