Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Leto za mlade Evia 2024.

Leto za mlade Evia 2024. – Evia, pravo osveženje za avanturiste željnih novih destinacija…

Najveće ostrvo u Egejskom moru, a drugo po veličini u Grčkoj, ostvro Evija poslednjih godina prerasta u jednu od najtraženijih destinacija. Ostrvo prožimaju planinski vrhovi obrasli gustom šumom, sa vrhom Difris koji doseže 1743 m, kao i pitomi ravničarski delovi na jugu obrasli maslinjacima. Spektar boja zelenog ostrva sa morskim plavetnilom, nikog ne ostavlja ravnodušnim. Brojna ribarska sela na obali kao biseri krase ovo ostrvo i daju mu posebnu čar. Najveća vrednost ovog ostrva su dobri ljudi, domaćinske porodice, koji će se zaista potruditi da se sa ovog ostrva vratite prezadovoljni. Najpopularnija mesta među turistima su Pefki, Limni, Edipsos.

Edipsos je moderno letovalište i jedno od najstarijih u Grčkoj. Puno ime mesta je Lutra Edipsos. Pominje se već od vremena Aristotela a mesto je bilo jako popularno i u doba rimskih imperatora. Nalazi se na severozapadu ostrva Evia u Egejskom Moru i ima oko 6 000 stanovnika. Ovo letovalište je poznato po svojim termalnim izvorima sa rasponom temperatura od 34 do čak 70 stepeni. Obzirom da je banjskog karaktera noćni život nije jednoličan. Prepun je kafića, barova, restorana a I mladi ga sve više posećuju zbog pristupačnih cena. Edipsos je mesto koje živi tokom cele godine a od luke gde pristaje trajekt udaljen je svega 20km.

Brojna su turistička mesta na ostrvu Evija, ali mi vam preporučujemo najatraktivnije, i za mlade najinteresantnije, PIRGOS. Naša nova destinacija odakle krećemo u osvajanje cele regije: Vulkanska ostrva, Atina-Akropolj, ostrvo Skijatos, Sunset party krstarenje, plaže koje će vas ostaviti bez daha…

Leto za mlade Evia 2024.

PROGRAM PUTOVANJA EVIA - EDIPSOS 2024.

1. DAN (SRBIJA)

Okupljanje grupe u poslepodnevnim satima, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu.. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku. Obaveza putnika je da dva dana pred polazak provere tačnu lokaciju i vreme polaska u agenciji.

2 – 10. DAN (EVIA EDIPSOS)

U jutarnjim satima stižemo u luku Glifa (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Evia. Transfer vožnja do Edipsosa i smeštaj u hotele. Tokom boravka na Eviji biće organizovani svakodnevni fakultativni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pred zabave u samom Edipsosu, biće organizovana fakultativna poseta Atini i brojnim ostrvima: Skiatos, Skopelos, Vulkanska ostvra i mnogobrojnim plažama na samom ostrvu…

11. DAN (EVIA EDIPSOS)

Napuštamo hotele i sobe. Slobodno vreme do podnevnih sati i krećemo ka luci Glifa. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje…

12. DAN (SRBIJA)

Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u ranim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima)…

od 185€ > 11.07 – 22.07.2024.

od 205€ > 20.07 – 31.07.2024.

od 215€ > 29.07 – 09.08.2024.

Smeštaj i prevoz po osobi

Scroll

Termin11.07.
22.07.
20.07.
31.07.
29.07.
09.08.
07.08.
18.08.
Broj Noćenja9999
Hotel Foivos ★ ★
1/2 soba
200225230225
Hotel Foivos ★ ★
1/3 soba
190225220215
Orion Studios
1/2soba
205230235230
Orion Studios
1/3soba
195220225220
Oceanis Hotel ★ ★
1/2soba
200225230225

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • 9 noćenja u izabranom smeštaju,
 • Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio oprema, A/C) na relacijama prema programu,
 • Prevoz tajektom:  Glifa – Evia  – Glifa,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje,
 • Doplate u odnosu na mesto polaska,
 • Mogućnost uplate polupansiona u hotelima (Galini, Aidipsos, Efstratios) cena 90-100e za ceo period, min 4 osobe (plaćanje u hotelu), 
 • Fakultativne izlete,
 • Individualne troškove putnika,
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 rsd po promeni
 • Obaveznu boravišnu taksu: dnevno po smeštajnoj jedinici (privatan smeštaj – 0,5€, hoteli 1* i 2* – 0,5€ – plaćanje u agenciji),

Doplate:

 • Za polazak iz Novog Sada – doplata 7€ po osobi (garatnovani polazak za min. 15 osoba).

Umanjenja:

 • Za polazak iz Niša, Vranja, Leskovca, Vladičinog Hana – umanjenje cene 7€.
 • Za SOPSTVENI PREVOZ cena se umanjuje 30€.

NAČIN PLAĆANJA

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

 • Gotovinsko plaćanje: Depozit 3000,00 RSD prilikom rezervacije, II rata 6000,00 RSD dve nedelje nakon prijave, ostatak najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana u ratama u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
 • Čekovi građana: mogućnost plaćanja u ratama do kraja 2024. godine bez kamate u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.

Smeštaj – Letovanje za mlade Evia 2024.

Hotel Foivos **

Hotel Aidipsos 2*, Evia – Smeštajni objekat Foivos se nalazi u mestu Lutra Edipsu. Bežični internet može se besplatno koristiti. Sve sobe sadrže TV, klima-uređaj uključen u cenu ,balkon,frižider. Sopstvena kupatila su opremljena tušem. Iz soba se pruža pogled na vrt. Hotel se nalazi na 200 metara od centra Lutra Edipsua i od mora.

Orion Studios

Orion Studios  nude smeštaj za samostalan boravak u mestu Lutra Edipsu. Najbliža plaža je udaljena 100 metara. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.(agencija ne garantuje sa protok ).Svi studiji su klimatizovani i imaju balkon i TV. Smeštajne jedinice sadrže čajnu kuhinju sa priborom za kuvanje i trpezarijom i sopstveno kupatilo opremljeno tušem. Dodatne pogodnosti obuhvataju radni sto, prostor za sedenje na otvorenom i posteljinu. Studiji Orion poseduju i vrt. Od ostalih sadržaja na raspolaganju su zajednički salon i perionica veša.

Hotel Oceanis **

Hotel Oceanis 2*se nalazi u mestu Lutra Edipsosu na 400m od termalnih izvora sa vrtom i pogledom na baštu. Sve sobe su klimatizovane (klima u ceni ), sve imaju sopstveno kupatilo, garderober , radni sto, tv , bežični internet (agencija ne garantuje za brzinu). Hotel takodje ima prostoriju sa zajedničkom kuhinjom I prostor za odlaganje stvari.

Leto za mlade Evia 2024.

leto-za-mlade-evia-2024-ostrvo-evia-grcka-leto-za-mlade-2024