Dream Tours
Ponude

Leto za mlade Kalitea 2019.

 

Leto za mlade Kalitea 2019. – Halkidiki je poluostrvo na severu Egejskog mora. Na samo 680 km od naše prestonice predstavlja idealnu lokaciju za letovanje a ako tome dodamo izbor destinacije na prvom manjem poluostrvu Kassandra koje je poznato po prelepim plažama i odličnom noćnom provodu dobra zabava je zagarantovana.
Leto za mlade Kalitea 2019. – destinacija gde je Puzzle započeo svoju odiseju letovanja. Na 80km od Soluna, na istočnoj strani poluostrva Kassandra, na dugačkim peščanim plažama, okružena borovim šumama leži jedna od najvećih tajni Halkidikija – Kaltea. U njoj možete naći najveće i najluksuznije hotele na severu Grčke, fantastične uvale i plaže. Plaža Kalitea je među najposjećenijim i dobro organizovanim plažama Halkidikija. Kristalno čisto more i bujna vegetacija nude idealno okruženje za sve posetioce. Plaža poseduje nestvarnu boju peska i zapanjujuće čistu vodu. Plaži se pristupa kratkim hodom od sela Kalitea. Plaža pruža za svakog po nešto: Jedan deo plaže je ispred luksuznih hotela tako da ukoliko želite mir, odmor i fantastičnu uslugu možete se stacionirati ovde. Drugi deo plaže je “duvlji” i za one koji žele netaknutu prirodu pravo mesto. I treći nama najzanimljiviji deo je party beach koji je naš stacionar.

Beach bar Almira je mesto gde provodimo najviše vremena i 99% posetilaca ovog bara su mladi ljudi. Kalitea u prevodu “lep pogled” svoje ime je dobila po prelepim vidikovcima koje poseduje i iz čijih taverni, barova i restorana se pruža divan pogled na zaliv i drugi prst halkidikija Sitoniju. Ono što je takođe karakteristika ovog mesta je Noćni Život. Kompetan noćni život Soluna se u toku letnjih meseci seli u ovo mesto. Zbog svoje blizine Solunu, još osamdesetih godina vlasnici najvećih klubova ovog grada su izabrali Kaliteu kao mesto gde će izgraditi svoje klubove za letnju sezonu. Čitav Solun se iz tog razloga seli u toku letnjih meseci u Kaliteu naročito vikendima kada su kolone vozila u večernjim satima i po nekoliko kilometara a svi hrle ka Kalitei u želji za fantastičnim provodom. Pored Solunaca tu su i turisti koji daju dodatni pečat provodu na ovom mestu a i sami Solunci Kaliteu nazivaju party prestonicom čitave Halkidiki regije. Leto za mlade Kalitea 2019 – Tokom dana kompletna zabava je skoncentrisana u “beach” barovima na plaži “and when the sun goes down” selimo se u neki od velikih klubova od kojih svaki prima po 2500-3000 ljudi.

 

PROGRAM PUTOVANJA

Leto za mlade Kalitea 2019.

 

1. dan Beograd: Polazak u kasnim večernjim časovima 23:30 sa parkinga kod Buvljaka. Početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku. Dolazak u Kaliteu u popodnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima).

2. – 11. dan Kalitea Halkidiki: U popodnevnim satima stižemo u Kaliteu. Smešanje u sobe. Devet noćenja u Kalitei. Tokom boravka u Kalitei imaćete prilike da fakultativno posetite: najbolje plaže na prvom prstu Halkidikija, da obiđete Solun i Aqua Park u blizini Soluna, večernje izleske u Hanioti i Pefkohori. Ukoliko bude dovoljno zainteresovanih moguće je organizovati i krstarenje do drugog prsta Halkidikija. U toku boravka u Kalitei organizovaćemo dnevne žurke u Almyra beach baru a za večernje sate rezervisana je poseta najboljim klubovima na severu Grčke.

11. dan Kalitea Halkidiki: Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih časova i polazak za Srbiju. Vožnja preko Grčke i Makedonije uz usputne pauze za odmor i osveženje.

12. dan Beograd: Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

od 135€ > 21.06 – 02.07.2019

od 170€ > 15.07 – 26.07.2019

od 170€ > 24.07 – 04.08.2019

od 175€ > 02.08 – 13.08.2019

Letovanje za mlade Kalitea 2019, KLITEA leto za mlade 2019

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • 9 noćenja u izabranom smeštaju, Kalitea
 • Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu aranžmana i ne doplaćuje se
 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu (audio, video, A/C, TV i dvd) Beograd – Kalitea – Beograd
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje: 900rsd (0-18 god.) i 1300rsd (19-70 god.) Osigurana suma 30000 €
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove putnika.

* DOPLATA za polazak iz Novog Sada je 7€ (Polazak će biti realizovan ako bude min 15 osoba)

** Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 30€.

NAČIN PLAĆANJA

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: Depozit 3000RSD prilikom rezervacije, II rata 50€ (u dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu Komercijalne banke na dan uplate) dve nedelje nakon uplate prijave, ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.
 • Čekovi građana: mogućnost plaćanja u ratama do kraja 2019. godine bez kamate.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja.

Rok za prijavljivanja je 10 dana pred polazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja. Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja, uskladjen sa YUTA standardom.

 

Smeštaj – Leto za mlade Kalitea 2019.

VILA ANNA BILL

Anna Bill – Kalitea : Vila je smeštena 400m od centra mesta. Na raspolaganju su četvorokrevetni i petokrevetni apartmani. Pored vile se nalazi veliki supermarket tako da nećete imati problema oko nabavke i kupovine namirnica. Opis sobe: sve sobe su sa klimom, čajnom kuhinjom, frižiderom, TV SAT-om, TWC-om, balkonom ili terasom. Za razliku od ostalih destinacija u Kalitei nema doplata za klima uređaje odnosno isti su uračunati u cenu aranžmana.

GOLDEN SUN

Golden sun studios – Kalitea : Nalazi se na 500m od plaže i na 200m od centra Kalitee. Odlična vila sa 1/3 i 1/4 studijima. Svaka soba sadrži opremljena je Tv, kuhinjom, klima uređajem. Svaka jedinica ima sopstveni balkon.

YANNA STUDIOS

Yanna studios – Kalitea : Nalazi se na 100 metara od centra Kaltee. Na raspolaganju su 1/3 i 1/2 studija. Svaka soba ima terasu, tv, opremljenu kuhinju i wifi. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu aranžmana i ne doplaćuje se.

Leto za mlade Kalitea 2019, halkidiki provod, zurke klubovi diskoteke kalitea 2019

 

Leto za mlade Kalitea 2019.