Ponude

Letovanje za mlade 2020.

Letovanje za mlade 2020. – Turistička agencija Dream Tours je u saradnji sa vodećim turoperaterima i organizatorima Letovanja za mlade pripremila za Vaše Party Letovanje 2020 najveći izbor paket aranžmana. Tu su i najpovoljnije ponude u okviru programa LETO ZA MLADE 2020. Ukoliko volite dobar provod, žurke do zore, zezanje po kafićima preko dana, druženja na plaži, zurke na brodu, provod na moru, kupanje na najpoznatijim plažama Grčke, zabavne timske igre, onda ste na pravom mestu!

Letovanje za mlade 2020. obuhvata spoj dobre zabave, super letovanja i nezaboravnog iskustva koje ne bledi. Iza ovih programa stoje ljudi sa dugogodišnjim iskustvom – Rapsody, Puzzle, Fun group, Summer Fan. Turistička agencija Dream Tours kao ovlašćeni subagent i zastupnik navedenih turoperatera, vodi Vas na nezaboravno LETOVANJE ZA MLADE 2020.

U okviru programa Leto za mlade 2020. smo pripremili najpovoljnije ponude za sledeće destinacije: Zakintos, Lefkada, Kavos Letovanje 2020, Kefalonija, Kalitea, Neos Marmaras i ostrvo Evija. Destinacije za Party Letovanje 2020 na kojima dobar provod ne prestaje.  Gde se energija se samo dopunjuje povećanjem broja mladih iz celog sveta, koji se pridržavaju samo jednog pravila : ,,Šta se desi na letovanju, ostaje na Letovanju !”.

leto-za-mlade-kavos-2020-letovanje-za-mlade-krf-kavos

zakintos-leto-za-mlade-2020-zakintos-zurke-na-plazi-provod-utisci-zakintos-za-studente-2020 leto-za-mlade-kefalonija-2020-zurke-provod-kefalonia-party-letovanje-2020

 

leto-za-mlade-neos-marmaras-2020-provod-zurke-nocni-zivot-neos-marmaras lefkada-provod-zurke-leto-za-mlade-lefkada-2020, turisticke agencije za mlade 2020

 

letovanje-za-mlade-evia-2020-zurke-provod-evia-leto-za-mlade-2020 kalitea-leto-za-mlade-2020-zurke-provod-kalietea-leto-za-mlade-2020

Letovanje za mlade 2020.

Turisticke agencije za mlade – Posebne pogodnosti u okviru programa Party putovanja za mlade predstavljaju brojna sniženja. First minute, last minute ponude za Letovanje za mlade 2020, dodatni popusti za studente, povoljne cene narukvica i fakultativni izleti po promotivnim cenama.

Letovanje koje ste odabrali možete uplatiti iz svih gradova Srbije. Potrebno je da nas kontaktirate i sledite naša uputstva. Uplate se vrše na račun agencije Dream Tours – Letovanje za mlade 2020 – Beograd, Nis, Novi Sad, Subotica, Zrenjanin, Pancevo, Kragujevac, Krusevac, Novi Pazar, Uzice, Paracin, Cuprija, Smederevo, Leskovac – Leto za mlade 2020, Nis, Vranje. Nakon provere slobodnih kapaciteta bićete kontaktirani od strane naših agenata, od kojih ćete i dobiti uputstva o načinu plaćanja. Birajte provereno najbolje Turističke agencije za mlade – Vaš Dream Tours.

Da vam Letovanje 2020. bude kao žurka iz snova

Vaš Dream Tours !