Ponude

Letovanje za mlade 2022.

Letovanje za mlade 2022. – Turistička agencija Dream Tours je u saradnji sa vodećim turoperaterima i organizatorima Letovanja za mlade pripremila za Vaše Party Letovanje 2022 najveći izbor paket aranžmana. Tu su i najpovoljnije ponude u okviru programa LETO ZA MLADE 2022. Ukoliko volite dobar provod, žurke do zore, zezanje po kafićima preko dana, druženja na plaži, zurke na brodu, provod na moru, kupanje na najpoznatijim plažama Grčke, zabavne timske igre, onda ste na pravom mestu!

Leto za mlade 2022. obuhvata spoj dobre zabave, super letovanja i nezaboravnog iskustva koje ne bledi. Iza ovih programa stoje ljudi sa dugogodišnjim iskustvom – Rapsody, Puzzle, Fun group, Summer Fan. Turistička agencija Dream Tours kao ovlašćeni subagent i zastupnik navedenih turoperatera, vodi Vas na nezaboravno LETOVANJE ZA MLADE 2022.

U okviru programa Leto za mlade 2022. smo pripremili najpovoljnije ponude za sledeće destinacije: Zakintos, Lefkada, Kavos Letovanje 2022, Kefalonija, Kalitea, Neos Marmaras i ostrvo Evia. Destinacije za Party Letovanje 2022 na kojima dobar provod ne prestaje. Gde se energija se samo dopunjuje povećanjem broja mladih iz celog sveta, koji se pridržavaju samo jednog pravila : ,,Šta se desi na letovanju, ostaje na Letovanju !“.

leto-za-mlade-kavos-2022-letovanje-za-mlade-krf-kavos

zakintos-leto-za-mlade-2022-zakintos-zurke-na-plazi-provod-utisci-zakintos-za-studente-2022 leto-za-mlade-kefalonija-2022-zurke-provod-kefalonia-party-letovanje-2022

 

leto-za-mlade-neos-marmaras-2022-provod-zurke-nocni-zivot-neos-marmaras lefkada-provod-zurke-leto-za-mlade-lefkada-2022, turisticke agencije za mlade 2022

 

letovanje-za-mlade-evia-2022-zurke-provod-evia-leto-za-mlade-2022 kalitea-leto-za-mlade-2022-zurke-provod-kalietea-leto-za-mlade-2022

Letovanje za mlade 2022.

Turisticke agencije za mlade – Posebne pogodnosti u okviru programa Party putovanja za mlade predstavljaju brojna sniženja. First minute, last minute ponude Leto za mlade 2022, dodatni popusti za studente, povoljne cene narukvica i fakultativni izleti po promotivnim cenama.

Letovanje koje ste odabrali možete uplatiti iz svih gradova Srbije. Potrebno je da nas kontaktirate i sledite naša uputstva. Uplate se vrše na račun agencije Dream Tours – Letovanje za mlade 2022 – Beograd, Nis, Novi Sad, Subotica, Zrenjanin, Pancevo, Kragujevac, Krusevac, Novi Pazar, Uzice, Paracin, Cuprija, Smederevo, Leskovac – Leto za mlade 2022, Nis, Vranje. Nakon provere slobodnih kapaciteta bićete kontaktirani od strane naših agenata, od kojih ćete i dobiti uputstva o načinu plaćanja. Birajte provereno najbolje Turističke agencije za mlade – Vaš Dream Tours.

Da vam Letovanje 2022. bude kao žurka iz snova

Vaš Dream Tours !