Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Letovanje za mlade Neos Marmaras 2024.

Letovanje za mlade Neos Marmaras 2024. – Najveće mesto na Sitoniji i najpopularnije među turistima. Nalazi se na samoj polovini zapadne obale Sitonije koja gleda na prvi prst Kasandru, između mesta Toroni i Nikiti. Grad je poznat po aktivnom noćnom životu te je omiljen među studentima, i regularno privlači turiste koji su stacionirani i u drugim mestima u okolini. Neos Marmaras je u obliku potkovice, smešten je na padini brda, i okružen borovim šumama. Istočno i zapadno od grada nižu se duge peščane plaže. Party Letovanje za mlade Neos Marmaras 2024. – Overi novu destinaciju !

Party Letovanje za mlade Neos Marmaras 2024.

CENOVNIK U PRIPREMI

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • 9 noćenja u izabranom smeštaju u Neos Marmarasu.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Fakultativne izlete.
 • Polisu putno-zdravstvenog osiguranja.

PROGRAM PUTOVANJA

Letovanje za mlade Neos Marmaras 2024.

1. DAN – NOVI SAD / BEOGRAD-NEOS MARMARAS 

Polazak u 20:00h iz Novog Sada sa parkinga ispred Ekonomskog fakulteta 22:00h i iz Beograda sa LASTINE autobuske stanice (preko puta dolaznog autobuskog perona, kod Simpa). Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2. DAN – NEOS MARMARAS

Dolazak u čuveno letovalište na Egejskom moru u podnevnim časovima. Nakon smeštaja i odmora vreme je za upoznavanje Neosa, a kako bi bilo bolje to učiniti nego šetnjom kroz nekoliko centralnih gradskih zona. Uz laganu šetnju dolazak do plaže gde ćete uživati u kristalno čistom plavom moru i odmarati na peščanoj plaži u HAVANA BEACH BAR-u odakle se viđaju najlepši zalasci sunca. Nakon odmora, vreme je za zabavu – COOL BAR sa svojim neverovatno ljubaznim i šarmantnim osobljem.

3. DAN (NEOS MARMARAS)

Dan predviđen za maksimalno opuštanje, uz spore latino ritmove na beach baru Havana. Za vlasnike narukvice, hrana i piće sa popustom. Uveče slobodno vreme za odmor i šetnju po Marmarasu. Za one željne grčkog noćnog života, na raspolaganju su dva jako zanimljiva bara uz more Ploton i Molos, sa ludim žurkama do svitanja.

4. DAN (plaža SARTI)

Boravak u najpoznatijem letovalištu i najvećem mestu na Sitoniji biće ispunjen brojnim dešavanjima i organizovanim fakultativnim izletima. Sve one željne upoznavanja poluostrva toga dana očekuje fakultativni odlazak do Sartija, najpopularnijeg gradića u okolini, gde ćemo na divnom pesku CIELO BEACH BAR-a uživati u morskom plavetnilu, uz nestvaran pogled na surovi Atos i uživanje u šumu pravih, ozbiljnih talasa. Nakon povratka i odmora očekuje vas još jedno druženje u COOL BARU uz neke mlade opuštene ljude željne zabave.

5. DAN (NEOS MARMARAS)

Chill-out dan u Neosu, leškarenje u Havana beach baru, kokteli, odbojka na pesku, igre bez granica, idila… Noć za odmor, šetnju po plaži ili ples po mesečini.

6. DAN (plaža BAHIA)

U predivnom ambijentu, koji asocira na plaže Pacifika, u pomalo nepristupačnom delu poluostrva nalazi se predivna plaža sa odličnim beach bar-om – BAHIA. Plaža koja će vas oduševiti. Celodnevni fakultativni boravak u neviđeno relaksirajućem ambijentu i predivne, pažljivo birane, lagane note. Povratak u Neos, odmor i uveče žurka u COOL BARU, mestu dobrog provoda i povoljnih pića za sve vlasnike narukvice.

7. DAN (TORONEOS – CELODNEVNO KRSTARENJE)

Ovaj Dan je u potpunosti posvećen kupanju i ugodnom krstarenju po plažama i uvalama zaliva Toroneos. Fakultativni izlet KRSTARENJE zalivom Toroneos podrazumeva celodnevnu plovidbu zalivom između poluostrva Sitonije i Kasandre sa zadržavanjem na atraktivnim lokacijama kao što su gradić Pefkohori, plaža Ksenija ili ostrvo Kornjača radi šetnje, kupanja, ronjenja… Uz lagani ručak i provereno grčko vino, biće to odličan celodnevni ugođaj. Slobodno veče za opuštanje i morske plodove.

8. DAN (NEOS MARMARAS)

Jedan od poslednjih dana u Marmarasu, prošetajte ribljom pijacom, posetite radnju sa knjigama, kupite suvenire, probajte još neku od sjajnih taverni uz more sa vrhunskom grčkom i internacionalnom kuhinjom. Provedite udoban dan u ležaljkama Havana beach bara.

9. DAN (plaža KALAMICI)

Toliko fantastičnih plaža, a plaža Kalamici jedno je od najlepših: puno beach barova, smaragdna boja mora, ostrvce na svega dvadesetak metara od plaže i letnji ritmovi uz blagi povetarac na zlatnom pesku… Fakultativni odlazak do plaže koja je 40km udaljena od Neos Marmarasa.

10. DAN (plaža ARMENISTIS)

Na nekih sat vremena vožnje autobusom nalazi se jedna prelepa plaža kampa ARMENISTIS. Tokom leta veliki broj mladih iz svih krajeva sveta dolazi i uživa u lepoti prirodnog ambijenta. Pored beach bara ovaj kamp poseduje i supermarket, fast food, veliko šahovsko polje. Fakulltativni odlazak do plaže, kupanje, dobra zabava uz lounge muziku i odbojka na pesku…

11. DAN (NEOS MARMARAS –MAKEDONIJA – SRBIJA)

Posle napuštanja soba, slobodno vreme za poslednje kupanje na gradskoj plaži Neos Marmarasa, shopping i pripreme za polazak za Srbiju. Polazak u poslepodnevnim časovima, noćna vožnja preko Makedonije…

12. DAN (BEOGRAD – NOVI SAD)

Dolazak u Beograd i Novi Sad u prepodnevnim časovima.

NAČIN PLAĆANJA

NAČIN PLAĆANJA:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2024. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE:

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije Organizatora putovanja, a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Polasci iz Niša i Kragujevca su mogući ukoliko se ostvari minimalan broj za realizaciju po 25 putnika.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

 

Party letovanje za mlade Neos Marmaras 2024.

 Letovanje za mlade Neos Marmaras 2024 grcka, leto za mlade 2024 neos marmaras