Dream Tours
Ponude

NOVA GODINA 2020.

Docek Nove godine 2020. – Nova godina 2020.

Agencija za putovanja koja se pamte, Vaš Dream Tours !

Turisticka agencija Dream Tours Leskovac je za Vas pripremila veliki izbor destinacija za Docek Nove Godine 2020.

Nova Godina 2020. se polako bliži. Ukoliko ste odlučili da dočekate novu godinu na drugačiji način, Dream Tours Leskovac je za vas pripremio brojne ponude za Doček 2020 godine. Izaberite neku od svetski poznatih destinacija i otputujte na docek nove godine za pamćenje. Organizovani DOCEK NOVE GODINE 2020. u gradovima širom sveta je nešto što će vam se sigurno svideti i naterati vas da budete deo jedinstvenog i neponovljivog događaja.
Dočekajte Novu 2020. godinu na trgu u Becu, uzivajte u najlepsem vatrometu – Dubai Nova Godina 2020. Docekajte novu 2020. godinu u nekom od Evropskih gradova po najpovoljnijim cenama – Beč, Amsterdam, Barselona, Pariz, Brisel, Budimpesta, Prag, Krakov, Rim, Solun, Milano, … I ove godine u ponudi popularni OHRID za Docek Nove Godine 2020. na relaciji Leskovac – Ohrid. Žurke do zore i nezaboravan provod su ono zbog čega je Ohrid godinama unazad popularan za doček nove godine kod mladih iz Srbije.

Turistička Agencija Leskovac – Dream Tours vam daje mogućnost da izabrani turistički aranžman za Docek Nove Godine 2020. platite do polaska ili čekovima građana na 6 mesečne rate.

Da vam Nova Godina 2020. bude kao iz snova!

Vaš Dream Tours