Dream Tours
Ponude

Barselona Nova godina 2020.

VENECIJA – BARSELONA – ĐENOVA

28.12 – 04.01.2020.

8 dana / bus / hotel + doručak

Promo Cena – 239€ 219€

Za prijave i uplate avansa od min. 50€ do 05.10.2019. cena je 209€
Za studente uz indeks do 05.10.2019. cena iznosi 199€

Barselona je danas verovatno najdinamičniji i najinovativniji grad Sredozemlja. Ona je splet višemilenijumskog nasledja i nepregledne stvaralačke snage koja bukti kroz čitavu njenu istoriju. Malo je gradova na obalama Mediterana koji mogu da se pohvale takvim napretkom u građevinarstvu, lepom  arhitekturom, bogatom kulturom i takvim razvojem u kome su se sreli dah duge prošlosti i savremenog doba, kao što to može Barselona, kojoj su katalonska renesansa i modernizam dali specifičan pečat i obojili njenu autentičnost. Barselona je moderan grad koji živi od umetnosti i neprekidnog stvaralaštva, i čije je nasleđe savremenom svetu predalo jednu od najzanimljivijih urbanih tvorevina u čitavoj Evropi. I kratkotrajan boravak u Barseloni dovoljan je da fascinira i zaintrigira. Ako ne njena umetnička duša, ono što danas privlači najviše mladih ljudi u Barselonu je zasigurno najburniji i najraznovrsniji noćni život u Evropi.

nova-godina-barselona-2020

Venecija je grad koji jednostavno morate doživeti! Koliko ste ga samo puta videli na slikama i filmovima, koliko ste članaka o njemu pročitali u raznim magazinima, a uvek iznova zavodi i inspiriše. Toliko puta opevana u raznim pesmama, svetski poznata, Venecija, ispresecana kanalima umesto ulica, obavezna je tačka turista iz celog sveta. Veličanstvene crkve i palate reflektuju istoriju i prikazuju nekadašnji trgovački centar Evrope i Orijenta. Uživaćemo u nesvakidašnjoj arhitekturi upijajući romantičnu atmosferu tokom vožnje gondolama kroz svetlucave kanale. Doživite Veneciju na pravi način, lutajte uskim uličicama uz predah u jednoj od autentičnih poslastičarnica i uživajte u nezaboravnom ukusu vrhunskog italijanskog sladoleda, prepušteni mirisima zavodljivog espresa.

Đenova je jedan od najlepših gradova italijanske ligurijske obale, najveća italijanska luka, grad koji se zahvaljujući svojoj burnoj prošlosti, sjajnoj arhitekturi, kao i bogatim umetničkim riznicama našao na listi UNESCO-a i 2004. godine poneo laskavu titulu Evropske prestonice kulture. U njemu se nalazi i jedan od najvećih i najmodernijih mediteranskih akvarijuma, koji je posebna atrakcija za sve njegove posetioce. U neposrednoj blizini grada nalazi se i čuvena zona Ćinkve Tere, čuvenih 5 ligurijskih gradića na obali mora, koji su jedna od  najpoznatijih turističkih atrakcija u Italiji, zbog svoje izuzetne arhitekture, očuvanosti, burne istorije i izuzetnog ambijenta kojim odišu…

Plan i program puta:

1. dan (28.12.): Beograd – Sastanak grupe i polazak autobusa iz Beograda u večerenjim časovima. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Noćna vožnja.

Venecija nova godina 2020

2. dan (29.12.): Venecija – Dolazak u luku Punto Sabioni u jutarnjim satima, nakon čega sledi fakultativna vožnja brodom do Trga sv. Marka u Veneciji. Šetnja prelepom Venecijom i fotografisanje Duždeve palate, mosta Uzdaha, bazilike Sv. Marka, mosta Rialto. Preporuka: probajte najbolji sladoled na svetu u najromantičnijem  gradu uz vožnju gondolom po kanalima Venecije. Slobodno vreme u Veneciji u trajanju od 8 h. U kasnim popodnevnim satima nastavljamo put ka Barseloni. Noćna vožnja kroz Italiju i Francusku.

3. dan (30.12.): Barselona – U prepodnevnim satima stižemo u gradić  Figueras, rodno mesto Salvadora Dalija, gde pravimo pauzu za fakultativni obilazak muzeja posvećenom jednom od najznačajnijih umetnika 20. veka. Dolazimo u Barselonu oko 15h i smeštamo se u hotel. Upoznajemo se sa znamenitostima Gaudijevog grada snova i utapamo se u atmosferu temperamentnog noćnog života Barse u raznovrsnim klubovima uz reke sangrije i masu mladih ljudi. Noćenje.

4. dan (31.12.): Barselona –  Nakon budjenja, predlažemo fakultativno panoramsko razgledanje Barselone: Sagrada Familia, avenija Diagonal, trg Tetuan, Trijumfalna kapija, park Citadela, trgovi Katalonija i Espanja, Nacionalna katalonska palata i sjajni vidikovac na brdu Monžuik, Olimpijski kompleks, Kolumbov Trg… Slobodno vreme do večernjih časova za pravljenje nestvarnih fotki, šoping, šetnju gradom ili uživanje u savršenim specijalitetima katalonske kuhinje. Zagrevanje za najludju noć… Predlažemo odlazak u neki od klubova Barse ili na tradicionalni gradski doček Nove godine, kod Magičnih fontana na trgu Espanja. NOVA GODINA! Noćenje.

Barselona docek nove godine 2020

5. dan (01.01.): Costa Dourada – Barselona – Dan rezervisan za fakultativni izlet po Zlatnoj obali – Costa Dourada. Obilazak rimske Tarahone i živopisnog starog grada na uzvišenju iznad mora, kao i mondenskog letovališta Sitges, u kome se nalaze najlepše plaže na Zlatnoj Obali. Uživanje u prvojanuarskom mirisu Mediterana. Slobodno vreme za odmor i sumiranje utisaka sa novogodišnje noći. Povratak u Barsu planiran je u kasnim popodnevnim satima. Priprema za party reprizu Nove Godine. Noćenje.

6. dan (02.01.): Barselona – Đenova – Budjenje i ubacivanje stvari u bus. Nudimo vam fakultativni obilazak čuvenog stadiona Camp Nou i Akvarijuma. Slobodno vreme u Barsi za šetnju, uživanje u arhitekturi i kupovinu suvenira u prestonici Katalonije do polaska autobusa za Djenovu u noćnim satima. Noćna vožnja kroz Španiju i Francusku.

7. dan (03.01.): Đenova – Dolazak u Djenovu u jutarnjim satima, nakon čega sledi panoramsko razgledanje glavnog grada Ligurije i najveće luke Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Obilazak grada: glavni Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna, kuća Kristofera Kolumba… slobodno vreme za šetnju gradom i uživanje u poznatim gastronomskim specijalitetima Djenove – pesto djenoveze i ukusne fokaće raznih ukusa. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.

8. dan (04.01): Beograd – Dolazak na mesto polaska oko 14h i sa osmehom na licu planiramo novo putovanje.

NAPOMENE U VEZI PUTOVANJA

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • Prevoz visokopodnim turističkim autobusom (klima, audio i video oprema).
 • 3 noćenja u hotelu Ibis Barcelona Cornella u širem centru Barselone u 1/3 sobama na bazi noćenja sa doručkom.
 • Razgledanja prema programu.
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Doplatu za 1/2 sobu (30€ po osobi).
 • Vožnju brodom do Venecije.
 • Fakultativne izlete i obilaske.
 • Individualne troškove
 • Međunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali je preporučljivo zbog sve češćih kontrola na teritoriji EU.

FAKULTATIVNI IZLETI

Fakultativni izleti i obilasci – nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 20 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane ino partnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promene cena.

ODRASLI

 • Venecija – 15€
 • Figueras– 15€
 • Razgledanje Barse – 10€
 • Costa Dourada – 20€
 • Camp Nou – 25€
 • Akvarijum – 25€

DECA (do 12 godina)

 • Venecija – 15€
 • Figueras– 10€
 • Razgledanje Barse – 5€
 • Costa Dourada – 15€
 • Camp Nou – 20€
 • Akvarijum – 25€

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje aranžmana se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Pri prijavi se plaća avans od 30€ (osim ukoliko drugačije nije naglašeno) u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Ostatak novca potrebno je uplatiti u agenciji najkasnije 20 dana pred put a minimum jednom mesečno u iznosu koji putniku odgovara.

Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana ili preko računa.

1. GOTOVINOM: 30 eura (osim ukoliko drugačije nije naglašeno) u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama minimum jednom mesečno u iznosu koji putniku odgovara zaključno do 20 dana pre putovanja.

2. ČEKOVIMA: 30 eur prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez doplate na deo koji se plaća odloženo). Poslednji ček najkasnije do 2 meseca nakon povratka sa putovanja:

3. UPLATOM NA BANKOVNI RAČUN AGENCIJE (putem opšte uplatnice):

Da bi uplata na žiro račun agencije bila uredno izvršena potrebni su Vam sledeći podaci:

 • uplatilac: ime i prezime nosioca rezervacije sa adresom stanovanja.
 • primalac: Dream Tours.
 • svrha uplate: paket aranžman – (destinacija i datum putovanja).
 • iznos: upisati iznos prema instrukciji za uplatu, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
 • broj računa: 105-26799-45

PLAĆANJE VAN TERITORIJE REPUBLIKE SRBIJE:

UPLATOM PUTEM BANKOVNE DOZNAKE NA DEVIZNI RAČUN AGENCIJE:

Devizni račun agencije:

 • primalac: Dream Tours
 • banka primaoca: AIK BANKA
 • IBAN:
 • Swift:

SMEŠTAJ

Hotel Ibis Barselona Cornella 2* u širem centru Barselone  u 1/2 i 1/3 sobama. Svaka soba ima svoje kupatilo.  Autobuska stanica nalazi se na 500 metara od hotela (autobusom treba 15 min do centra). Hotel poseduje restoran, besplatan wi-fi internet koji je dostupan gostima u javnim delovima hotela, travel shop, luggage room, mašina (aparat) za hranu i piće. Doručak je uključen u cenu smeštaja.