Dream Tours
Ponude

Brisel Nova godina 2020.

Minhen – Brisel – Drezden

Opcione posete Amsterdama, Briža i Genta

28.12 – 04.01.2020.

8 dana / bus / hotel + doručak

Promo Cena – 199€

Za prijave i uplate avansa od min. 50€ do 05.10.2019. cena je 189€
Za studente uz indeks do 05.10.20189. cena iznosi 179€

brisel nova godina 2020, docek nove godine brisel 2020

Brisel, i pored toga što se doživljava kao grad evropskih institucija i politike, pokazaće vam i mnoge svoje skrivene tajne. Centar Brisela podeljen je na Gornji grad u kome ćete naći mnoštvo muzeja (Muzej lepih umetnosti) i galerija, i Donji grad koji odiše srednjovekovnom atmosferom. Ukoliko ste ljubitelj piva ili čokolade ovo je pravi grad za vas. Svetski poznata belgijska piva, poput Duvela i Chimaya,  još poznatije čokolade, poput Godive i Neuhausa, čekaju na vas ili možda vafli sa šlagom… prelivenih karamelom? Sve je to originalni ukus ovog čarobnog grada.

Amsterdam je jedan od najlepših i najneobičnijih gradova Evrope . Osnovan je krajem 12. veka kao malo ribarsko mesto na obali reke Amstel . Danas je najveći grad u državi i finansijski i kulturni centar, karakterističan po svojoj arhitekturi, kanalima, brodićima i mostovima. U Amsterdamu ćete nesumnjivo pronaci sve što trazite! Od romantičnih pejzaža do proslavljene Crvene zone ( Red light district ) i coffee shopova.

amsterdam nova godina 2020

Drezden, prestonica Saksonije i biser Elbe, iznenadiće vas svojom nestvarnom baroknom arhitekturom i dinamičnom istorijom koja predstavlja mešavinu tragedije i inspiracije. Grad koji je nekada doživeo velika razaranja tokom  II svetskog rata, a danas zrači svojom lepotom i šarmira nasmejane turiste iz celoga sveta, nudi svakome po nešto , od istorijskih znamenitosti, moderne kulture i prirodnih lepota do punk i hipi kulture!

Plan i program puta:

1. dan (28.12.): Beograd – Minhen

Sastanak grupe i polazak autobusa iz Beograda u popodnevnim časovima. Polazak iz Novog Sada u dogovoreno vreme ispred glavne autobuske stanice. Putovanje preko Mađarske i Austrije sa usputnim pauzama, radi odmora. Noćna vožnja.

2. dan (29.12.): Minhen

Dolazimo u Minhen u prepodnevnim satima i pravimo pauzu od 10 sati za odmor, klopu i šetnju gradom. Preporučujemo da krenete sa nama u pešačku turu i upoznate sam centar Minhena: trg Karlsplatz, Neuhauser Str. – poznatu pešačku zonu, simbol grada- Frauenkirche katedralu, glavni gradski trg Marienplatz na kojem dominiraju stara i nova gradska većnica, čuvena Glockenspiel, zatim crkvu Sv. Petra, najstariju crkvu grada, brutalnu uništenu u bombardovanju Minhena tokom II svetskog rata, obnovljenu donacijama građana, sa čijeg se vrha pruža predivan pogled na ceo grad…Obavezno posetite Hofgarten, park u kome se nalazi zgrada bavarskog parlamenta i Engleski vrt, mesto u kome se žitelji Minhena kupaju, odmaraju i uživaju. Za ljubitelje sporta tu su Alianz arena, dom fudbalera minhenskog Bajerna, kao i Olimpijski stadion, sagrađen za potrebe letnjih olimpijskih igara 1972. godine. Po završetku šetnje, obavezno posetite ”Hitlerovu” pivnicu Hofbrojhaus i počastite se čuvenim bavarskim kobasicama i nemačkim pivom. Ostatak vremena do polaska koristimo za stapanje sa mnogobrojnim turistima, uz kuvano vino na nekom od trgova i kupovinu suvenira. U večernjim časovima, krećemo put Belgije.

Minhen docek nove godine 2020

3. dan (30.12.): Brisel

Dolazak u Brisel u prepodnevnim satima. Brisel je nezvanično glavni grad Evropske unije, na čijem se tlu nalaze sedišta Evropske komisije i Saveta evropske unije, mesto gde možete čuti jednako flamanski i francuski jezik, uživati u neverovatnim čokoladama i slatkišima, vrhunskim pivima i specijalitetima iz belgijske nacionalne kuhinje. Panoramsko razgledanje grada: Kraljevska palata (rezidencija monarha), katedrala, fontana, Manneken Pis (simbol grada), Grand Place,  Atomium  i Kraljevski muzej sa delima flamanskih i valonskih majstora. Smeštanje u hotel. Slobodno popodne u Briselu. U dogovoru sa vodičem možemo posetiti jedan od najvećih barova u Briselu sa više od 200 vrsta piva.

Brisel docek nove godine 2020

4. dan (31.12.): Brisel-Amsterdam

Slobodan dan za samostalno upoznavanje Brisela. U ranim popodnevnim satima krećemo na fakultativni doček Nove godine u AMSTERDAM. Dan za bežanje od realnosti u holandsku bajku liberalnosti i hedonizma. Dolazak u Amsterdam u ranim popodnevnim satima, panoramsko razlgedanje grada u pratnji vodiča. Obilazimo Dam Square, glavni trg na kome se nalaze Kraljevska palata i Nieuwe Kerk, crkva u kojoj se krunisao sadašnji kralj Willem Alexander, zatim Rembrandtplein i Leidseplein, trgove prenatrpane kafićima i restoranima, Museumplein na kome se nalaze najpoznatiji muzeji grada-Rijks, Van Gogh i Stedelijk, mnoštvo kanala, galerija, prodavnica čuvenih holandskih sireva… Sledi slobodno vreme za lagano utapanje u amsterdamski film. Barovi, coffeshopovi, muzeji, gomila ljudi na ulicama  i još mnogo toga što samo Amstedam može da ponudi. Doček Nove godine u najluđem gradu Evrope! U ranim jutarnjim satima vraćamo se u Brisel.

Amsterdam docek nove godine 2020

5. dan (01.01.): Brisel-Briž

Slobodan dan za uživanje i samostalno istraživanje Brisela ili odlazak na fakultativni izlet u Briž. Gradić u blizini obale Severnog mora čuven po svojoj fabrici i muzeju čokolade kao i po najboljim pivima u Evropi, a čiji je sam centar grada pod zaštitom UNESCO-a. Bićete oduševljeni njegovom arhitekturom i toplinom, neverovatnim kućama raznih trgovaca, kanalima i kaldrmisanim uličicama. Slikaćemo se ispred Bogorodičine crkve, jednog od simbola grada, obići čuveni zvonik iz 13. veka i gradsku većnicu. U dogovoru sa vodičem možemo organizovati obilazak muzeja. Slobodno vreme do povratka za Brisel. Dolazak u Brisel. Noćenje.

6. dan (02.01.): Brisel – Drezden

Posle buđenja pakujemo stvari u bus i imamo slobodan dan za kupovinu suvenira i poslednje fotkanje Brisela do polaska za Drezden u večernjim satima. Obiđite neki od mnogobrojnih muzeja ili galerija, ili pronađite čuvenu Marolles Flea market, pijacu koju meštani prosto obožavaju. U dogovoreno vreme, polazak ka Drezdenu. Noćna vožnja.

Drezden docek nove godine 2020

7. dan (03.01.): Drezden

Dolazak u Drezden u prepodnevnim satima. Grad koji je u drugom svetskom ratu doživeo velika razaranja, a danas, posle rekonstrukcije predstavlja jedan od najlepših gradova u Evropi sa svojim građevinama u baroknom stilu koga mnogi nazivaju i “Firencom na Elbi”. Obilazak grada u pratnji vodiča i slobodno vreme za individualno razgledanje grada, šoping i uživanje u novogodišnjim rasprodajama ili uživanje u nekoj od lokalnih pivnica i restorana. Pravimo obaveznu tehničku pauzu od 10 sati. U večernjim časovima polazak ka Srbiji.

8. dan (04.01.): Beograd

Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

NAPOMENE U VEZI PUTOVANJA

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • Prevoz lux turističkim autobusom (klima, audio i video oprema).
 • Smeštaj širem centru Brisela u hotelu Ibis Budget u na bazi 3 noćenja sa doručkom u  1/3 sobama.
 • Razgledanja prema programu.
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Stručno vođstvo puta /predstavnika agencije.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Doplatu za 1/2 sobu (30€ po osobi).
 • Fakultativne izlete i obilaske.
 • Individualne troškove
 • Međunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali je preporučljivo zbog sve češćih kontrola na teritoriji EU.

FAKULTATIVNI IZLETI

Fakultativni izleti i obilasci – nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 20 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane ino partnera ili nekih nepredviđenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promene cena.

Briž – jedan od najlepših i najočuvanijih srednjovekovnih gradova, koga karakterišu kaldrmisane ulice i kanali sa kojih se pruža predivan pogled na stare kuće, zaštićene od strane UNESCO-a. Većina srednjovekovne arhitekture ovog grada, koga još nazivaju i “Fabrika čokolade“ zbog mnogih radnji u kojima možete probati najraznovrsnije i najlepše čokolade na svetu, ostala je neizmenjena od vremena izgradnje.

Cena: 25€

Amsterdam – Grad u kome živi preko 175 različitih nacija, sa svojih preko 50 muzeja i 140 galerija, 25 fabrika dijamanata, skoro 1300 mostova u strogom centru i 165 kanala ukupno, trgovima Dam Square i Leidseplein i poznatom “Ulicom crvenih fenjera“ (Red light district), oduševljava milione turista godišnje svojom mešavinom liberalnosti, umetnosti i romantike. “Grad greha“, “Severna Venecija“, grad Rembrandta i Van Goga, grad u kome se osećate slobodnim da radite ono što želite, bez predrasuda. Bajkovit, slikovit, nestvaran. Savršen.

Cena: 35€

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje aranžmana se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Pri prijavi se plaća avans od 30€ (osim ukoliko drugačije nije naglašeno) u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Ostatak novca potrebno je uplatiti u agenciji najkasnije 20 dana pred put a minimum jednom mesečno u iznosu koji putniku odgovara.

Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana ili preko računa.

1. GOTOVINOM: 30 eura (osim ukoliko drugačije nije naglašeno) u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama minimum jednom mesečno u iznosu koji putniku odgovara zaključno do 20 dana pre putovanja.

2. ČEKOVIMA: 30 eur prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez doplate na deo koji se plaća odloženo). Poslednji ček najkasnije do 2 meseca nakon povratka sa putovanja:

3. UPLATOM NA BANKOVNI RAČUN AGENCIJE (putem opšte uplatnice):

Da bi uplata na žiro račun agencije bila uredno izvršena potrebni su Vam sledeći podaci:

 • uplatilac: ime i prezime nosioca rezervacije sa adresom stanovanja.
 • primalac: Dream Tours.
 • svrha uplate: paket aranžman – (destinacija i datum putovanja).
 • iznos: upisati iznos prema instrukciji za uplatu, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
 • broj računa: 105-26799-45

PLAĆANJE VAN TERITORIJE REPUBLIKE SRBIJE:

UPLATOM PUTEM BANKOVNE DOZNAKE NA DEVIZNI RAČUN AGENCIJE:

Devizni račun agencije:

 • primalac: Dream Tours
 • banka primaoca: AIK BANKA
 • IBAN:
 • Swift:

SMEŠTAJ

HOTEL Ibis Budget Brussels Airport* – Hotel se nalazi u širem centru grada u blizini aerodroma. Najbliža stanica gradskog prevoza udaljena je 100 m od hotela. Gradskim prevozom je potrebno oko 20 minuta vožnje do strogog centra grada. Sobe su moderno opremljene, svaka soba poseduje zasebno kupatilo i wc, TV. U hotelu je dostupan besplatni WI-FI internet. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne.