Dream Tours
Ponude

Milano Nova godina 2020.

Milano-Lugano-Komo-Verona

30.12 – 03.01.2020.

5 dana / bus / hotel 4* + Doručak

Promo Cena – 149€

Za prijave i uplate avansa od min. 50€ do 05.10.2019. cena je 139€
Za studente uz indeks do 05.10.2019. cena iznosi 129€

Milano je drugi grad po veličini i najveći privredni centar Italije, prestonica mode i grad čija kultura i znamenitosti privlači milione turista godišnje. Priče o nekadašnjoj slavi močnog Milanskog Vojvodstva, slavni tenori čuvene La Scala opere (Milanska Skala),veličanstveni Duomo i razni običaji, poput vrtenja na desnoj peti, su samo neke stvari koje ovaj grad čine tako posebnim. Smešten u pokrajini Lombardija, nadomak jezera Como i Lugano, predstavlja svojevrstan biser italijanskog turizma. Sedište je više od polovine najvećih preduzeća Italije, dom dva fudbalska velikana Intera i Milana,utočište za modne kreatore, mesto u kome je Leonardo Da Vinči stvorio svoje remek delo ”Tajna večera” i koje je jedan mali vremenski period bio prestonica Rimskog Carstva.

Docek nove godine milano 2020

Plan i program puta:

1. dan (30.12.): Beograd – Sastanak grupe i polazak autobusa iz Beograda u popodnevnim časovima. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama.

2. dan (31.12.): Milano – Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: zamak Sforca, sedište nekadašnjeg Milanskog Vojvodstva, Da Vinčijev most, opera La Scala – jedna od najpoznatijih operskih kuća na svetu, galerija Vitorio Emanele, Duomo – čuvena katedrala, remek-delo gotske umetnosti…Po završetku razgledanja, smeštamo se u hotel. Slobodno vreme. Preporučujemo šetnju čuvenom ulicom Via Montenapoleone. Zagrevanje za doček Nove godine u nekom od mnogobrojnih kafića, a zatim odlazak na neki od trgova gde zajedno sa Milanezima, tradicionalno, uz koncerte i vatromet, slavimo novu 2020! Srećna Nova godina! Povratak u hotel. Noćenje.

Milano nova godina 2020, italija docek nove godine 2020

3. dan (01.01.): Milano – Lugano – jezero Como – Nakon budjenja i doručka slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni obilazak Lugana i jezera Komo. Lugano je omanji švajcarski gradić na istoimenom jezeru, okružen Alpima. Razgledanje i upoznavanje grada: katedrale Sv. Lorenca, crkve Svete Marije od Andjela iz XVI veka, Gradskog parka, vile Ćani, Trga reforme… Slobodno vreme za kupovinu suvenira i ispijanje nekog toplog napitka nadomak jezera sa pogledom na Alpe. U dogovoreno vreme polazak za Komo. Vožnja duž obale najlepšeg jezera Evrope. Lepotama jezera Komo su se istim žarom divili i slavni romanopisci Gistav Flober i Ernest Hemingvej, kao i pesnici Vordsvort, Bajron ili Šeli koji ga je nazvao „najlepšim mestom na svetu, nečim što nadmašuje sve njegovo dotadašnje poimanje lepote“. Usputni obilazak grada: Trg i katedrala Duomo iz XIV veka, trg i crkva San Fedele sa portalom iz XIII veka, Sv. Abondija najlepši primer lombardijske romanike sa živopisom iz sredine IV veka, hram Alesandra Volte, najpoznatijeg žitelja Koma… Slobodno vreme za uživanje i pravljenje nestvarnih fotografija. Polazak za Milano. Sledi repriza nove godine. Noćenje.

4. dan (02.01.): Milano – Verona – Budjenje i nakon doručka odjavljivanje iz hotela. Polazak za Beograd uz usputno dvočasovno stajanje u Veroni, gradu ljubavi, Romea i Julije, prelepe arhitekture. Panoramski obilazak grada: trg Bra sa Rimskom Arenom, Via Macini – glavna pešačka zona grada, trg Erbe, palata Mafei, toranj Lamberti, Stub srama, trg Sinjorija, Danteov spomenik, grobnice porodice Skala, Romeova kuća, Julijina kuća…Slobodno vreme do polaska u Srbiju. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa usputnim stajanjima.

ponude za Milano docek nove godine 2020

5. dan (03.01.): Beograd – Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima i sa osmehom na licu planiramo sledeće putovanje.

NAPOMENE U VEZI PUTOVANJA

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • Prevoz lux turističkim autobusom (klima, audio i video oprema).
 • Smeštaj u hotelu Duca di Mantova 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/3 sobama.
 • Razgledanja prema programu.
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Stručno vodjstvo puta /predstavnika agencije.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Doplatu za 1/2 sobu (20 € po osobi za sve vreme boravka).
 • Fakultativni izlet Lugano – jezero Komo (25€-podložno promeni).
 • Individualne troškove
 • Međunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali je preporučljivo zbog sve češćih kontrola na teritoriji EU.

FAKULTATIVNI IZLETI

Fakultativni izleti i obilasci – nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 20 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane ino partnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promene cena.

1. Lugano i jezero Komo 

Lugano je omaleni švajcarski gradić na istoimenom jezeru, okružen Alpima. Razgledanje i upoznavanje grada: katedrale Sv. Lorenca, crkve Svete Marije od Anđela iz XVI veka, Gradskog parka, vile Ćani, Trga reforme… Slobodno vreme za kupovinu suvenira i ispijanje nekog toplog napitka nadomak jezera sa pogledom na Alpe.. U dogovoreno vreme polazak za Komo. Vožnja duž obale najlepšeg jezera Evrope. Lepotama jezera Komo su se istim žarom divili i slavni romanopisci Gistav Flober i Ernest Hemingvej, kao i pesnici Vordsvort, Bajron ili Šeli koji ga je nazvao “najlepšim mestom na svetu, nečim što nadmašuje sve njegovo dotadašnje poimanje lepote”. Usputni obilazak grada: Trg i katedrala Duomo iz XIV veka, trg i crkva San Fedele sa portalom iz XIII veka, vile Đeni, Olmo, hram Alesandra Volte, najpoznatijeg žitelja Koma… Slobodno vreme za uživanje i pravljenje nestvarnih fotki. Polazak za Milano. Cena: 25€.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje aranžmana se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Pri prijavi se plaća avans od 30€ (osim ukoliko drugačije nije naglašeno) u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Ostatak novca potrebno je uplatiti u agenciji najkasnije 20 dana pred put a minimum jednom mesečno u iznosu koji putniku odgovara.

Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana ili preko računa.

1. GOTOVINOM: 30 eura (osim ukoliko drugačije nije naglašeno) u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama minimum jednom mesečno u iznosu koji putniku odgovara zaključno do 20 dana pre putovanja.

2. ČEKOVIMA: 30 eur prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez doplate na deo koji se plaća odloženo). Poslednji ček najkasnije do 2 meseca nakon povratka sa putovanja:

3. UPLATOM NA BANKOVNI RAČUN AGENCIJE (putem opšte uplatnice):

Da bi uplata na žiro račun agencije bila uredno izvršena potrebni su Vam sledeći podaci:

 • uplatilac: ime i prezime nosioca rezervacije sa adresom stanovanja.
 • primalac: Dream Tours.
 • svrha uplate: paket aranžman – (destinacija i datum putovanja).
 • iznos: upisati iznos prema instrukciji za uplatu, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
 • broj računa: 105-26799-45

PLAĆANJE VAN TERITORIJE REPUBLIKE SRBIJE:

UPLATOM PUTEM BANKOVNE DOZNAKE NA DEVIZNI RAČUN AGENCIJE:

Devizni račun agencije:

 • primalac: Dream Tours
 • banka primaoca: AIK BANKA
 • IBAN:
 • Swift:

SMEŠTAJ

Grand Hotel Duca Di Mantova 4* ili sl. – nalazi se u širem centru Milana, autobuska stanica se nalazi u neposrednoj blizini hotela. Gradskim prevozom potrebno je oko 30 minuta vožnje do centra grada i trga Duomo. Hotel je moderno opremljen i svaka soba poseduje zasebno kupatilo, LCD TV, besplatan WI-Fi, klimu, radni sto, sef i mini-bar. Usluga: noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.