Dream Tours
Ponude

Pariz Nova godina 2020.

MINHEN – PARIZ – BEČ

28.12 – 04.01.2020.

8 dana / bus / hotel + doručak

Promo Cena – 209eur

Za prijave i uplate avansa od min. 50€ do 05.10.2019. cena je 199€
Za studente uz indeks do 05.10.2019. cena iznosi 189€

Novogodišnja noć je sinonim za maratonski provod i ispunjenje želja. Učinimo je savršenom! Dočekajmo 2020. u gradu Svetlosti, PARIZU! Uživajmo u božanstvenoj arhitekturi i duhu minulih vekova koji se kombinuje sa najnovijim svetskim trendovima. Dozvolimo sebi malo romantike i mnogo dobrog zezanja sa milionima ljudi na ulicama!

docek-nove-godine-pariz

Plan i program puta:

1. dan(28.12.): Beograd – Minhen

Sastanak grupe i polazak autobusa iz Beograda u popodnevnim časovima. Polazak iz Novog Sada u dogovoreno vreme ispred glavne autobuske stanice. Vožnja preko Madjarske i Austrije do Minhena sa usputnim pauzama.

MINHEN – PARIZ – BEČ nova godina 2020

2. dan (29.12.): Minhen

Stižemo u Minhen u prepodnevnim satima i pravimo pauzu od 10 sati za odmor, klopu i šetnju gradom. Preporučujemo da krenete sa nama u pešačku turu i upoznate sam centar Minhena: trg Karlsplatz, Neuhauser Str. – poznatu pešačku zonu,simbol grada – Frauenkirche katedralu, glavni gradski trg Marienplatz na kojem dominiraju stara i nova gradska većnica, čuvena Glockenspiel, zatim crkvu Sv. Petra, najstariju crkvu grada, brutalnu uništenu u bombardovanju Minhena tokom II svetskog rata, obnovljenu donacijama gradjana, sa čijeg se vrha pruža predivan pogled na ceo grad… Obavezno posetite Hofgarten, park u kome se nalazi zgrada bavarskog parlamenta i Engleski vrt, mesto u kome se žitelji Minhena kupaju, odmaraju i uživaju. Za ljubitelje sporta tu su Alianz arena, dom fudbalera minhenskog Bajerna, kao i Olimpijski stadion, sagradjen za potrebe letnjih olimpijskih igara 1972. godine. Po završetku šetnje, obavezno posetite ”Hitlerovu” pivnicu Hofbrojhaus, i počastite se čuvenim bavarskim kobasicama i nemačkim pivom. Ostatak vremena do polaska za Pariz koristimo za stapanje sa mnogobrojnim turistima, uz kuvano vino na nekom od trgova i kupovinu suvenira. U večernjim časovima, nastavljamo put ka Francuskoj…

3. dan (30. 12.): Pariz – MontMartre

Dolazak u Pariz u jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje grada sa stručnim vodičem: Trijumfalna kapija, Jelisejska polja, trg Konkord, trg Vandom, Les Invalides, kuća opere, trg Trokadero, latinski kvart, Notr Dam, Ajfelova kula… Po završenom razgledanju, smeštaj u hotel. Slobodno vreme za šetnju i upoznavanje ovog fascinantnog grada. Predlažemo vam fakultativnu večernju pešačku turu po MontMartru… Noćenje.

MINHEN – PARIZ – BEČ nova godina (2)

4. dan (31.12.): Pariz – Luvr – Krstarenje Senom

Slobodan dan ili dan predvidjen za obilazak muzeja Luvr – fakultativno. Nakon obilaska Luvra sledi dnevna fakultativna vožnja brodom po Seni. Povratak u hotel i spremanje za najludju noć. Uveče odbrojavanje poslednjih minuta 2019. godine na najlepšoj aveniji Pariza, Jelisejskim poljima ili na Montmatru. Noćenje.

5. dan (01.01.): Pariz – Diznilend

Krenite sa nama u obilazak Diznilenda (fakultativno) ili dan iskoristite za šetnju gradom i uživanje u pariskim bistroima. U večernjim satima fakultativni odlazak u neki od mnogih pariskih klubova/diskoteka. Noćenje.

6. dan(02.01.): Pariz – Versaj – Ajfelov toranj – Beč

Budjenje, pakujemo stvari i ubacujemo u bus. Sledi fakultativni izlet u VERSAJ, obilazak dvorca i muzeja. Upoznajte svet intriga u kome se nisu snašle mnoge istorijske ličnosti kao Luj XV, Luj XVI, Marija Antoaneta. Zašto je Luj XIV obožavao ovo mesto i učinio ga tako posebnim da i danas, samo šetajući tuda ostajete bez teksta? Povratak u Pariz i slobodno vreme za kupovinu suvenira… U večernjim časovima predvidjen je fakultativni obilazak Ajfelove kule, zaštitnog simbola Francuske prestonice koji pruža savršeni panoramski pogled na Pariz. Polazak za Beč nakon obilaska Ajfelovog tornja. Noćna vožnja.

MINHEN – PARIZ – BEČ nova godina (3)

7. dan (03.01.) Beč – Beograd

Stižemo u Beč u prepodnevim časovima, gde se zadržavamo 10 sati. Panoramski razgled grada: trg Marije Terezije, zgrada parlamenta, Rathausplatz, Stephansdom-najpoznatija gradska katedrala, muzejska četvrt, dvorac Belvedere, imperijalna palata Hofburg, dva preslikana muzeja jedan naspram drugog-Prirodnjački i muzej istorije umetnosti, najpoznatija shopping ulica Mariahilfer strase… Slušamo o poznatim Bečlijama, divimo se prelepoj baroknoj arhitekturi, sladimo Mozzart kuglama i Saher tortom… Slobodno vreme za kupovinu suvenira, šetnju glavnim gradskim ulicama, posetu dvorcu Šenbrun, letnjoj rezidenciji kraljevskih porodica Austrije ili čuvenom parku Prater. Predveče, nastavljamo put ka Beogradu…

8. dan (04.01.): Beograd

Dolazak u Beograd u jutarnjim satima na mesto polaska.

NAPOMENE U VEZI PUTOVANJA

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • Prevoz lux turističkim autobusom (klima, audio i video oprema).
 • Smeštaj u hotelu IBIS Budget 2*+ superior u Parizu / širi centar/ na bazi 3 noćenja sa doručkom u 1/3 sobama.
 • Razgledanja prema programu.
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Stručno vodjstvo puta /predstavnika agencije.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Doplatu za 1/2 sobu (10 evra po osobi po noći).
 • Fakultativne izlete i obilaske.
 • Individualne troškove
 • Međunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali je preporučljivo zbog sve češćih kontrola na teritoriji EU.

FAKULTATIVNI IZLETI

Fakultativni izleti i obilasci – nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 20 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane ino partnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promene cena.

ODRASLI

 • Ajfelova Kula – 20€
 • Luvr – 25€
 • Plovidba Senom – 20€
 • Mont Martr – 10€
 • Versaj – 40€
 • Diznilend – 95€

DECA (do 12 godina)

 • Ajfelova Kula – 20€
 • Luvr – 5€ (važi za decu do 18 godina)
 • Plovidba Senom – 15€
 • Mont Martr – 5€
 • Versaj – 15€ (važi za decu do 18 godina)
 • Diznilend – 85€

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje aranžmana se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Pri prijavi se plaća avans od 30€ (osim ukoliko drugačije nije naglašeno) u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Ostatak novca potrebno je uplatiti u agenciji najkasnije 20 dana pred put a minimum jednom mesečno u iznosu koji putniku odgovara.

Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana ili preko računa.

1. GOTOVINOM: 30 eura (osim ukoliko drugačije nije naglašeno) u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama minimum jednom mesečno u iznosu koji putniku odgovara zaključno do 20 dana pre putovanja.

2. ČEKOVIMA: 30 eur prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez doplate na deo koji se plaća odloženo). Poslednji ček najkasnije do 2 meseca nakon povratka sa putovanja:

3. UPLATOM NA BANKOVNI RAČUN AGENCIJE (putem opšte uplatnice):

Da bi uplata na žiro račun agencije bila uredno izvršena potrebni su Vam sledeći podaci:

 • uplatilac: ime i prezime nosioca rezervacije sa adresom stanovanja.
 • primalac: Dream Tours.
 • svrha uplate: paket aranžman – (destinacija i datum putovanja).
 • iznos: upisati iznos prema instrukciji za uplatu, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
 • broj računa: 105-26799-45

PLAĆANJE VAN TERITORIJE REPUBLIKE SRBIJE:

UPLATOM PUTEM BANKOVNE DOZNAKE NA DEVIZNI RAČUN AGENCIJE:

Devizni račun agencije:

 • primalac: Dream Tours
 • banka primaoca: AIK BANKA
 • IBAN:
 • Swift:

SMEŠTAJ

HOTEL Ibis Budget 2+* – u širem centru Pariza. Hotel je udaljen 200 m od najbliže stanice gradskog prevoza. Prevozom se do užeg centra grada stiže za 20 minuta. Sobe su 1/2 i 1/3 (treći krevet na sprat). Svaka soba ima svoje kupatilo. Hotel nudi mogućnost all-you-can-eat doručka.