Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Ohrid za Docek Nove Godine 2025.

NOVOGODIŠNJE PARTY PUTOVANJE

OHRID

6 dana / 3 noćenja 

29.12.2024. – 02.01.2025.

Cena – /

Tokom boravka na Ohridu u samo tri dana organizovaćemo čak 7 žurki (3 dnevne žurke, 3 noćne žurke i žurku na brodu).

PROGRAM PUTOVANJA – Ohrid Nova godina 2025.

1. Dan (30.12.2024.)
Okupljanje putnika i polazak u kasnim popodnevnim/večernjim časovima. Noćna vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

2. Dan (31.12.2024.)
Dolazak na Ohrid i smeštanje u sobe. Obilazak grada: Radionica hartije, crkva Sv.Sofije, crkva Sv.Jovana Kanea, Plaošnik, ranohrišćanska bazilika, crkva Sv.Klimenta i Pantelejmona, Samuilova tvrđava, crkva Sv.Bogorodice Perivleptos, antički amfiteatar itd. Nakon info ture, vreme je za prvu dnevnu žurku! Povratak u smeštaj.  Nakon završetka info ture spremili smo dnevnu žurku. Welcome Party.  Noćenje.

3. Dan (01.01.2025.)
Fakultativni obilazak manastira Sv.Naum i Biljaninih Izvora. Posmatraćete ušće Crnog Drima u Ohridsko jezero, uživaćete u legendi o vili Jezerki i Biljaninim suzama, čućete otkucaje srca iz kovčega Sv.Nauma, probaćete lekovitu vodu u vrtu crkve Sv.Petke, kupićete najlepše suvenire ukrašene ohridskim biserima. Nakon povratka sa izleta spremili smo dnevnu žurku. Povratak u smeštaj i spremanje za najluđu noć! Organizovan fakultativni doček Nove godine u jednom od najpoznatijih klubova ili restorana u Ohridu. Noćenje.

4. Dan (02.01.2025.)
Fakultativna dnevna žurka na brodu koju nastavljamo u jednom od klubova koji se nalaze na obali jezera. U večernjim časovima smo pripremili reprizu novogodišnje večeri u obližnjem klubu. Noćenje.

5. Dan (03.01.2025.)
Napuštanje smeštaja i polazak za Srbiju u jutarnjim časovima (oko 10:00h). Obilazak Skoplja: Dušanov most na Vardaru, tvrđava Kale, Mustafa-Pašina Džamija, Stari Bazar. Polazak za Niš/Beograd/Novi Sad u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Niš/Beograd/Novi sad u kasnim večernjim časovima.

Cenovnik – Ohrid putovanje za Novu godinu 2025.

Scroll

PAKET ARANŽMAN PO OSOBI
( autobuski prevoz + 3 noćenja )
TERMIN PUTOVANJASMEŠTAJCENA

Doplate i umanjenja za polazak iz ostalih gradova u odnosu na cenu iz cenovnika:

 • Novi Sad: + 5€.
 • Niš: – 5€.
 • SOPSTVENI PREVOZ: – 20€.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • Prevoz autobusom na relacijama prema programu putovanja.
 • Tri noćenja sa uslugom iz cenovnika (tabele).
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizacioni i drugi troškovi agencije.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Putno zdravstveno osiguranje,
 • Boravišnu taksu – 1€ po noći (plaća se u agenciji),
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 rsd po promeni,
 • Individualne troškove,
 • Fakultativne izlete.

Fakultativni izleti

 • Odlazak do svetog Nauma i Biljaninih izvora – 10€ (minimum 25 osoba),
 • Obilazak Vevčana i Struge – 15€, cena za decu 10 € (minimum 25 osoba),
 • Krstarenje Ohridom – 10 € (minimum 25 osoba).

Uslovi i način plaćanja

 • 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana do 01.03.2025. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije – svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu).

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

Putovanje za doček Nove godine u Ohridu: Nezaboravno iskustvo

Planirate li nezaboravan doček Nove godine, okruženi bogatom istorijom i spektakularnom prirodom? Ohrid je destinacija koja će vas osvojiti svojom lepotom, kulturnim blagom i veselim dočekom Nove godine. Otkrijte zašto je Ohrid idealno mesto za vaše novogodišnje putovanje.

Istorija Ohrida

Ohrid, biser Balkana, ima dugu i bogatu istoriju koja se proteže hiljadama godina unazad. Grad je dobio ime po jezeru Ohrid, koje je jedno od najstarijih i najdubljih jezera u Evropi. Ovaj grad nudi ne samo istorijske spomenike, već i osećaj vremena koje je stalo u nekim od najvažnijih trenutaka ljudske civilizacije.

Atrakcije Ohrida

Ohrid je grad koji će vas očarati svojim arhitektonskim blagom i kulturnim nasleđem. Posetite Ohridsku tvrđavu koja pruža neverovatan panoramski pogled na grad i jezero. Crkva Svete Sofije, koja datira iz 11. veka, je remek-delo vizantijske arhitekture koje morate posetiti. Tu je i Plaža Kaneo, romantično mesto sa kojeg se pruža čaroban pogled na jezero i grad.

Doček nove godine na Ohridu

Doček Nove godine na Ohridu je poseban doživljaj koji treba doživeti barem jednom u životu. Grad se pretvara u pravu svetlosnu bajku, ukrašen svetlima i dekoracijama. Trg Svete Sofije postaje epicentar zabave, gde možete uživati u koncertima, vatrometu i radosti koju donosi početak nove godine.

Zabava i noćni život na Ohridu

Ohrid ima živopisnu noćnu scenu koja će zadovoljiti ukuse svih posetilaca. Tu su brojni restorani, barovi i klubovi koji nude raznoliku muziku i atmosferu. Od tradicionalne makedonske muzike do modernih hitova, sigurno ćete pronaći nešto što će vas rasplesati i zabaviti tokom novogodišnje noći.

Kafane na Ohridu

Ako želite doživeti pravu lokalnu atmosferu, obavezno posetite neku od kafana na Ohridu. Ovo su autentična mesta gde možete probati lokalna jela, slušati tradicionalnu muziku i upoznati srdačne meštane. Kafane su srce društvenog života na Ohridu i savršeno mesto za proslavu Nove godine uz dobar provod i ukusnu hranu.

Jezero Ohrid

Jezero Ohrid je pravo prirodno čudo. Njegova kristalno čista voda i okolni pejzaži ostavljaju bez daha. Tokom zimske sezone, jezero dobija poseban šarm – mir i tišinu koju pruža snegom prekrivena okolina. Romantični šetnje duž jezera i uživanje u prelepom pejzažu su neizostavan deo novogodišnjeg boravka na Ohridu.

Vreme na Ohridu u decembru

Decembar na Ohridu karakteriše hladnije vreme, sa prosečnim temperaturama koje se kreću oko 0°C do 10°C. Ovo stvara pravu zimsku atmosferu, savršenu za novogodišnje proslave i uživanje u zimskim čarolijama.  Predhodnih par godina u doba novogodišnjih praznika vreme je bilo izuzetno. Sunčani dani sa temperaturama od 10-18°C učinili su da doživljaj zime izostane. To je stvorilo priliku da uživamo u suncem okupanim danima tokom boravka na Ohridu.  Ako želite dočekati Novu godinu na mestu koje kombinuje bogatu istoriju, predivnu prirodu i veselu atmosferu, Ohrid je pravi izbor. Iskoristite priliku da uđete u Novu godinu na ovom magičnom mestu i započnete godinu puni nezaboravnih trenutaka i lepih uspomena. Ohrid će vas dočekati otvorenih ruku i pružiti vam nezaboravno putovanje koje će trajati dugo nakon što se praznična euforija smiri. Srećna Nova godina!

Napomene u vezi putovanja

U slučaju zatvaranja granica ili uvođenja obaveznog PCR testa, novac uplaćen za aranţman se vraća u celosti.

Ne čeka se na granici obrada papira za povraćaj PDV-a.

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.

Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima.

Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa.

Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika.

Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

DOKUMENTA POTREBNA ZA PUTOVANJE : Važeća lična karta ili važeći biometrijski pasoš najmanje 3 meseca posle putovanja, za maloletnu decu obavezan je pasoš i overena saglasnost roditelja koji ne putuje.

Turistička agencija Dream Tours je ovlašćeni subagent. Organizator ovog putovanja je turistička agencija Special Travel Agency Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije Special Travel Agencyi YUTA-e.

Doček Nove godine OHRID 2025.

Ohrid za Docek Nove Godine 2025.