Ponude

Putovanje u Amsterdam 2017/2018.

03.11. – 10.11.2017.

06.04 – 13.04.2018.

27.04 – 04.05.2018.

8 DANA/BUS/HOTEL

CENA ARANŽMANA

199€

Za studente uz indeks ili za uplate u celosti do 01.10.2017. cena iznosi 189€.
FIRST MINUTE cena važi do 01.10.2017. posle čega se uvećava za 20€.

Amsterdam je jedan od najlepših i najneobičnijih gradova Evrope . Osnovan je krajem 12. veka kao malo ribarsko mesto na obali reke Amstel . Danas je najveći grad u državi i finansijski i kulturni centar, karakterističan po svojoj arhitekturi, kanalima, brodićima i mostovima. Amsterdam je grad koji bi želeli posetiti mladi širom sveta zbog legalizacije “zabranjenog voća”, zbog čuvenog piva, dobro provoda. Sa druge strane, grad je pun istorije i mami umetničke duše da pogledaju dela Van Goga, Rebranta, posete kuću Ane Frank i Kraljevsku palatu. Prošetajte u klompama, pomirišite lale, osetite se potpuno slobodnim, jer to možete samo u Amsterdamu!

amsterdam-putovanje-za-mlade

Plan i program puta:

1. dan: Beograd

Sastanak grupe u popodnevnim časovima i polazak autobusa u 17h sa parkinga OTC Buvljak. Kupimo putnike u Novom Sadu i Subotici, a zatim nastavljamo putovanje preko Mađarske i Austrije.

2. dan: Minhen

Stižemo u Minhen u prepodnevnim satima i pravimo pauzu od 9 sati za odmor, klopu i šetnju gradom. Upoznajemo bavarsku prestonicu, uživamo u atmosferi severne Evrope… Preporučujemo da probate kobasice i pivo, posetite Hitlerovu pivnicu Hofbrojhaus, prošetate Engleskim parkom ili se stopite sa ostalim turistima na Marienplatzu, glavnom gradskom trgu…U večernjim časovima krećemo put finalnog odredišta – Holandije…Noćna vožnja.

3. dan: Amsterdam

Po dolasku u Amsterdam u prepodnevnim časovima počinjemo da se utapamo u atmosferu najliberalnijeg grada na svetu. Šetaćemo centralnim gradskim ulicama: Trg Dam, Nacionalni spomenik, Kraljičina palata, Nova katedrala, crkva Sv. Nikole, Red Light District, Leidseplein. Čekiramo se u hostel i u popodnevnim satima odlazimo na fakultativnu vožnju brodićem kanalima i upoznajemo Amsterdam iz drugog ugla. U večernjim časovima obilazimo neke od mnogobrojnih barova i klubova. Noćenje.

4. dan: Amsterdam

U prepodnevnim časovima odlazimo na fakultativni obilazak tradicionalnog sela Zaanse Schans koje važi za kolevku evropske privrede: vetrenjače, radionica sira, izrada klompi i porcelana. Nastavak puta za Volendam, ribarski gradić na jezeru Ej. U popodnevnim časovima se vraćamo u Amsterdam i imamo slobodan dan za samostalno upoznavanje Amsterdama, chilliranje u coffee shopovima uz neizostavni Heineken ili neku drugu poslasticu koju samo Amsterdam može da ponudi 🙂 Noćenje.

5. dan: Amsterdam

Slobodan dan u Amsterdamu ili odlazak na fakultativni izlet “Velika holandska tura“. Punimo baterije obilazeći Ševeningen – najpoznatije kupalište na Severnom moru, Hag – rezidencijalni grad kraljevske porodice, luku Roterdam sa svojom modernom arhitekturom. U popodnevnim časovima se vraćamo u Amsterdam. Slobodno vreme.  Noćenje.

amsterdam-putovanja,-ponuda-putovanja-u-amsterdam-utisci

6. dan: Amsterdam

U prepodnevnim satima pakujemo stvari u bus i imamo slobodan dan do polaska za Beč u popodnevnim satima. Predlažemo posetu muzejima Rijks ili Van Gogh. Noćna vožnja…

7. dan: Beč

Dolazak u Beč u prepodnevnim satima. Napravićemo pauzu od 9 sati za upoznavanje glavnog grada Austrije –Ringstrasse, Katedrala Sv. Stefana, Hofburg, Rathaus, Parlament. Slobodno vreme za šetnju glavnim gradskim jezgrom ili odlazak u neku od bečkih pivnica ili restorana. U večernjim satima polazak za Beograd. Noćna vožnja...

8. dan: Beograd

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima i sa osmehom na licu planiramo sledeće putovanje.

Aranžman obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama
 • 3 noćenja u Hotelu Ibis Budget 2+* u 1/3 sobama.
 • stručno vodjstvo puta
 • obilasci prema programu
 • troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:

 • međunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali je preporučljivo zbog sve češćih kontrola na teritoriji EU.
 • doplatu za 1/2 sobu – 10€ po osobi po noći
 • hranu
 • fakultativne izlete i ulaznice,
 • individualne troškove,
 • Ulaznice za muzeje.

SMEŠTAJ

Hotel Ibis Budget 2+* superior u Amsterdamu – u blizini aerodroma Shipol. Ibis je moderan, komforan hotel. Svaka soba poseduje, tuš, wc, Flat TV. Sobe su 1/2 i 1/3 (treći krevet je na sprat). Hotel nudi mogućnost all-you-can-eat doručka. Hotel je povezan sa centrom Amsterdama direktnim prevozom (metro-voz) kojim se za 20 minuta dolazi do strogog centra grada.

– Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, neradnih dana, …)