Ponude

Putovanja Beč

Putovanja Bec 2019., trenutno aktuelni POPUSTI za putovanje u Beč

Putovanja Bec

Putovanja u Bec – Grad koji nikog nije ostavio ravnodušnim. Metropola Bec spada u jednu od najlepših metropola koji leži na samoj obali Dunava. Vikend Beč pruža nezaboravan doživljaj turistima koji uživaju u kulturnim znamenitostima, kao i onima koji su željni dobrog šopinga i provoda. Becku arhitekturu odlikuje šarenolikost stilova, a dvorac Šenbrun, Karlov trg, Ringstrasse Bulevar i mnogobrojne katedrale i crkve upotpunjuju sliku carskog grada i čine ga idealnom kulturnom destinacijom.

Znamenitosti Beca su ono sto ga izdvajaja od ostali turistickih metropola. Beč je glavni grad i ujedno jedna od saveznih država Austrije. Sa oko 1.730.000 stanovnika Beč je 10. najveći grad Evropske unije, daleko najveći grad Austrije i njeno političko, ekonomsko i kulturno središte.

Bec Mapa

Dvorac Senbrun u Becu (Schönbrunn) je u vreme vladavine Marije Terezije  postao centar dešavanja za carsku porodicu, dvorske dame i gospodu. Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu koji se nalazi na uzvišenju iznad dvorca ostavlja bez daha sve ljubitelje baroknog stila.

Fantastična arhitektura i dekorisane sobe učinile su Šenbrun kulturnim blagom i turističkom atrakcijom prvog reda. Prelepe bašte su privlačne i meštanima i turistima. U okviru ovog prostora je i deo za održavanje koncerata klasične muzike u toku letnje sezone. U bašti Dvorca Senbrun nalazi se i prelepi Bec zooloski vrt koji svakako vredi posetiti!

Prater Bec  – U čuvenom bečkom zabavnom parku možete naći preko 200 različitih atrakcija: rolerkostere, kuće straha, Turbo Boost koji morate probati i druge stvarčice kao, ali s tom razlikom što je ovo park sa tradicijom. Još 1776. godine je austrijski car Josef II ovu oblast darovao kao centar za zabavu. Tu su bile prve vrteške, kiosci sa hranom. Danas je simbol Pratera veliki karusel sa koga možete videti čitav Beč. Putovanja Bec – Najjeftinije vožnje u Prateru su oko 2 evra, a najskuplje 20.

Dvorci Beča – Ostaju u pamćenju zauvek

Dvorac Belvedere u Becu > Park je tipično barokni, u kojem su biljke i šetnice uredno i simetrično postavljeno poput kazališne kulise. Bašta dvorca podseća na tipični francuski park sa podrezanim biljem, urednim šetnicama i igrom vode (jeux d’eau). Park je projektirao francuski parkovni arhitekt Dominique Girard. Veliki vodeni bazen nalazi se u gorwem delu, i iz njega se voda stepeničasto spušta do bazena u donjem nivou.

Putovanja Bec > Soping za sve one koji uživaju u brojnim snizenjima i popustima tu je Pandorf soping centar pravi raj za kupoholičare koji tokom cele godine mogu pazariti garderobu svih svetskih brendova po akcijskim cenama.

Bec Utisci > Veliki broj turisti koji tokom godine posete Beč impresionirani su pre svega arhitekturom i svim kulturnim sadržajima koji objašnjavaju koliko je zapravo bila moćna Austrougarska imperija.

U ponudi Turisticke Agencije Dream Tours su Putovanja > Bec > 2019. sa polascima iz Leskovca, Nisa, Krusevca, Kragujevca, Cuprija, Jagodina, Paracin, Smederevo… Putovanja u Bec se organizuju za mesec: septembar, oktobar, novembar, decembar, januar, februar, mart, april i maj !