Ponude

Sokobanja Apartmani i Hoteli

Sokobanja Apartmani i Hoteli – Turističko mesto i najstarija banja u Srbiji koja organizovanim turizmom bavi punih 180 godina. Turistički proizvod Sokobanje je svakako čist i nezagadjen vazduh pa je ljudi u Srbiji često i zovu VAZDUŠNA banja koja uspešno leči astmu, bronhitis i ostale bolesti pluća.

Sokobanja se nalazi u jugoistočnoj Srbiji u podnožju planine Ozren a isto tako i ispod planine Rtanj na idealnoj nadmorskoj visini od oko 400 metara. Od Beograda je udaljena 220 kilometara a od Niša 60.km.
Sokobanju okružuju brojna izletišta od kojih su najposećenija i najpoznatija: Lepterija, Očno, Grudno (Ozren), Izvor reke Moravice, Sesalačka pećina, Bovansko jezero, Vrmdžansko jezero i stari Vrmdžanski grad, Grudonjske vodenice….

Mnogobrojne tradicionalne kafane sa gurmanskim specijalitetima karakterističnim za ovaj kraj, kafići, klubovi, parkovi prepuni zelenila i pešačke staze, sportski tereni upotpunjuju ponudu Sokobanje i zato je već godinama jedno od najposećenijih turističkih mesta u Srbiji.

Sokobanja Apartmani i Hoteli

Sokobanja vaučeri za vaš odmor u Srbiji