Ponude

Zlatibor Apartmani i Hoteli

Zlatibor vauceri, Zlatibor Dream Tours

Zlatibor Apartmani i Hoteli – Lekovita banja, rekreativni centar, skijalište, centar kulturnih dešavanja i okupljanja ljudi sa svih strana. Odlično ćete se provesti kad god da se odlučite da posetite Zlatibor. Ona ima šta da ponudi i u zimskoj i u letnjoj sezoni.Zlatibor se nalazi u jugozapadnoj Srbiji, a teritorijalno je omeđen Kremanskom kotlinom na severozapadu, dolinom reke Sušice i Mačkatskom površi na severu, planinom Murtenicom na jugoistoku i rekom Uvac na jugu. Od Beograda je udaljen 230km, od Novog Sada 330km, a od Niša oko 250km.
Zlatibor odlikuju alpska i subalpska klima, sa svojim posebnim obeležjima. Leta su prijatna, sa umereno toplim danima i hladnim noćima, što čini da mnogi spas od nesnosnih letnjih žega potraže upravo na Zlatiboru. Sa druge strane, zlatiborske zime su, po pravilu, duge i snežne. Ovde sneg pada od oktobra do maja sa kraćim ili dužim prekidima.

Upravo ova okolnost utiče da se Zlatibor poslednjih godina afirmisao kao zimski centar, a naročito nakon izgradnje modernog skijaškog kompleksa na Torniku. Ono što Zlatibor posebno izdvaja od drugih planinskih centara u Srbiji i okruženju je velika osunčanost ove planine, koja može da se pohvali sa prosečno 2000 sunčanih sati tokom godine, što je približava mediteranskoj klimi.
Posebnu draž predstavljaju planinski vrhovi: Tornik (1496m), ujedno i najviši vrh Zlatibora, Čigota (1422m), Brijač na Murtenici (1480m) i drugi, sa kojih se pruža neverovatan pogled na zlatiborsku visoravan.
Zimi je ona poznato skijalište, gde se nakon aktivnog dana možete opustiti uz šolju toplog čaja pored kamina i posmatrati velelepne reljefe pokrivene snegom. Leti ćete ovde pronaći hlad i beg od gradske vreve. Tad je pravo vreme za aktivan odmor i osvajanje vrhova planine. Iako su dani svežiji nego u gradu, noći su i ovde vrele, jer predstavljaju sinonim za dobru zabavu i lud provod.

Zlatibor Apartmani i Hoteli

Zlatibor vaučeri za vaš odmor u Srbiji