Ponude

Belek Turska Letovanje 2022. – Belek Hoteli Leto 2022.

Belek Turska Letovanje 2022 > Belek Hoteli za Leto 2022. Sa svojom sjajnom pozicijom na svega 40 kilometara od Antalijskog aerodroma i mnoštvom luksuznih hotela okruženih gustim borovim šumama i dugim peščanim plažama predstavlja idealnu destinaciju za letnji odmor. Dobra pozicija Beleka, u čijoj se blizini nalaze i brojni istorijski lokaliteti (Aspendos, Perge, Side) omogućava ljubiteljima antičke kulture mogućnost za sadržajan boravak. Belek je i veoma poznata destinacija među ljubiteljima golfa. U blizini hotela se nalazi veliki broj vrhunskih golf terena koji zadovoljavaju kriterijume kako amaterskih tako i profesionalnih igrača.

Turska Letovanje Avionom 2022.

Belek Turska Mapa lokacija gde je Belek uTurskoj, Belek Turkey map

Belek mapa

Belek ima duge peščane plaže sa kojih se pruža neverovatan pogled na borovu šumu. Iznad plaže se nalazi veličanstveni planinski venac Taurus. Plaže Beleka su jedne od najlepših u Turskoj. More je predivno. Tirkizne boje, čisto i mirno. Predivne plaže Beleka su nagrađene plavom zastavom, što dovoljno govori o kvalitetu koji poseduju. Pošto je more mirno, idealno je za decu koja mogu bezbedno da se kupaju. Fini beli pesak omogućava da se lepo igraju na obali i prave razne kule od peska. Kada im dosadi igranje na plaži mogu uživati u odlično opremljenom igralištu za decu. Odrasli mogu uživati u velikom broju sportova na vodi. Možete roniti, skijati na vodi ili surfovati. Takođe se možete isprobati u jedrenju. Na plaži možete iznajmiti čamac i uživati u romantičnoj plovidbi. Belek Komentari – Brojni posetioci čiji je izbor za Letovanje 2022. Belek, nam govore da je on za ljubitelje pravog odmora.

U ponudi za Belek Letovanje 2022. mozete pronaći veliki broj Hotela u Beleku u Turskoj za leto 2022. i hotele koji su poredjani po udaljenosti od plaže. Izbor turističkih aranžmana za Leto 2022 nikada nije bio lakši. Na Vama je da odaberete neki od mnogobrojnih Hotela za vaš odmor. Dream Tours Srbija – Turska Belek Hoteli za Leto 2022. Tu su i brojne povoljne ponude, placanje na rate, popusti…

Belek Letovanje, Belek Hoteli, Belek Turska letovanje (1) Belek Letovanje, Belek Hoteli, Belek Turska letovanje (2) Belek Letovanje, Belek Hoteli, Belek Turska letovanje (3) Belek Letovanje, Belek Hoteli, Belek Turska letovanje (4)

Belek Letovanje, Belek Hoteli, Belek Turska letovanje (5) Belek Letovanje, Belek Hoteli, Belek Turska letovanje (6) Belek Letovanje, Belek Hoteli, Belek Turska letovanje (7) Belek Letovanje, Belek Hoteli, Belek Turska letovanje (8)

BELEK TURSKA LETO 2022.

Belek Letovanje 2022.

Belek Hoteli 2022.