Turistička Agencija

Dream Tours

Gde god da putuješ, idi punog srca.

Čovek putuje svetom u potrazi za onim što treba, a kada se vrati kući to i nađe. - George Edward Moore

Turisticka Agencija Dream Tours

Turska Letovanje 2024. – Turska Hoteli 2024.

Turska Letovanje 2024. – Turisticka agencija Dream Tours je pripremila veliki izbor aranžmana. U ponudi Turska Hoteli Leto 2024, čeka vas veliki broj luksuznih hotela sa All Inclusive uslugom i brojnim sadržajima za decu i odrasle. Bilo da putujete Avionom ili Autobusom, možete odabrati neki od najpovoljnijih aranžmana za Letovanje 2024 u Turskoj. Aranžman možete platiti čekovima ili putem administrativne zabrane uz garantovano najniže cene. Mi smo spremni da Vaš odmor bude kao iz snova, na vama je da nas kontaktirate, opustite se i otputujete.

Antalijska Regija

Antalija Letovanje 2024, Antalija Hoteli 2024, Antalija Turska Leto 2024 Alanja Letovanje 2024, Alanja Hoteli 2024, Alanja Turska Leto 2024 Kemer Letovanje 2024, Kemer Hoteli 2024, Kemer Turska Leto 2024. Belek Letovanje 2024, Belek Hoteli 2024, Belek Turska Leto 2024. Side Letovanje 2024, Side Hoteli 2024, Side Turska Leto 2024.

Egejska Regija

Sarimsakli Letovanje 2024, Sarimsakli Hoteli 2024, Sarimsakli Turska Leto 2024. Kusadasi Letovanje 2024, Kusadasi Hoteli 2024, Kusadasi Turska Leto 2024 Bodrum Letovanje 2024, Bodrum Hoteli 2024, Bodrum Turska Leto 2024. Marmaris Letovanje 2024, Marmaris Hoteli 2024, Marmaris Turska Leto 2024.

Didim Letovanje 2024, Didim Hoteli 2024, Didim Turska Leto 2024. Fetije Letovanje 2024, Fetije Hoteli 2024, Fetije Turska Leto 2024.

Turska Letovanje 2024.

Hoteli u Turskoj 2024. – Antalijska Regija

Antalijska rivijera se nalazi na obali plavog Mediterana, u podnožju visoke i zelene planine Taurus.

Antalijska regija mapa, Turska Letovanje 2024, Turska Hoteli 2024.

Prostire na dužini od gotovo 300km i jedna je od najpopularnijih turističkih destinacija u Turskoj. Glavni aduti ove regije su duga leta, udobni hoteli na samoj plaži, kvalitetna usluga, opuštajući spa centri i mnoštvo dnevnih i večernjih aktivnosti. Antalijska regija je savršen spoj tradicionalnog i modernog načina života. Mnogobrojne moderne turističke atrakcije učinile su ovu regiju još zanimljivijom, i tako joj na poseban način dali posebnu lepotu.

Turska Hoteli za Leto 2024.

Hoteli za Letovanje 2024.

Turska Hoteli 2024 – Antalijska Regija. Antalija koja sa pravom nosi naziv biser Mediterana, spada u 5 najposećenijih evropskih destinacija. Antalija se sastoji od tri plaže – Lara, Kundu i Konjalti, na kojima se i nalaze Hoteli u ponudi. Ukoliko ste odabrali ovu destinaciju za Leto 2024. u ponudi su brojni luksuzni Antalija Hoteli sa All Inclusive uslugom. Južnije od Antalije dolazimo do Kemera, primorskog grada koji je prerastao u jedno od najpoznatijih letovališta Antalijske regije. Ono što odlikuje ovaj gradić su savremeni Kemer Hoteli na plaži za Letovanje u Turskoj 2024. Na svega 40 kilometara od Antalijskog aerodroma nalazi se Belek, okružen gustim borovim šumama i dugim peščanim plažama. Letovanje 2024. možete provesti u nekom od brojnih resorta sa All Inclusive uslugom u skopu ponude – Belek Hoteli za Leto 2024. Kilometri obale, zlatni pesak, čisto i prozirno more, uređenost plaže srazmerna renomeu Beleka, zaslužne su za brojne plave zastavice koje su garant izuzetne čistoće. Kako nastavljamo put prema istoku Turske dolazimo do grada Side koji je smešten na malom poluostrvu na obali Mediterana, na oko 70 kilometara od Antalije i na oko oko 45 minuta vožnje od aerodroma. Neke legende kažu da je predstavljao tajno mesto sastajanja čuvene Kleopatre i Marka Antonija. Luksuzni Turska Side Hoteli za Leto 2024. sa odličnom All Inclusive uslugom predstavljaju raj za porodice sa decom, jer imaju bogat sadržaj za najmlađe. Brojni kreativni animatori vode računa o deci i organizuju razne aktivnosti tokom celog dana. Na jugoistočnom delu Turske obale nalazi se Alanja. Udaljena je od Antalije 135 km i predstavlja jedan od najlepših turističkih centara na turskoj rivijeri. Dragulj Alanje je peščana plaža Kleopatra nagrađena plavom zastavom. Plaža je dugačka dva kilometra i sa nje se pruža prelep pogled na čuvenu tvrđavu sa preko stotinu kula. U Alanji možete pronaći manje gradske hotele bez sadržaja koji su uspeli da sačuvaju koncept usluge polupansion, dok su većina luksuzni Alanja Hoteli 2024. bogati sadržajima za decu, akva parkovima, animacijama, brojnim restoranima i svime što All Inclusive usluga podrazumeva. Na vama je samo da odaberete neki od mnogobrojnih hotela za Letovanje u Turskoj, i odličnim popustima za decu i porodice.

Hoteli u Turskoj 2024. – Egejska Regija

Egejska rivijera se prostire duž zapadnih obala Turske, od Čanakalea na severu do Bodruma na jugu.

Egejska regija mapa, Turska Hoteli 2024 , Turska Leto 2024,

Egejska obala Turske poznata je po svojim pristupačnim cenama i neverovatnom bogatstvu istorijskih lokaliteta, što čini ovu regiju sjajnim ogledalom kako drevne, tako i moderne Turske. Prostire na dužini od gotovo 700km, i odlikuju je brojne uvale idealne za uživanje i pravi odmor. Pored prelepih plaža i zabavnih parkova, ovu oblast karakteriše i neprocenjivo istorijsko nasleđe starih Grka koji su u prošlosti naseljavali ove prostore. Izuzetno očuvani ostaci nekadašnjih gradova poput Troje, Asosa, Pergama, Efesa, Mileta i Didima predstavljaju pravo kulturno bogatstvo koje danas privlači veliki broj turista. Ukoliko više volite mirniji ambijent okružen prelepom prirodom, sa mirnim uvalama i predivnim mirnim morem, onda vaš izbor za Letovanje 2024. u Turskoj svakako treba biti Egejska regija.

Turska Letovanje 2024.

Turska Letovanje 2024 – Egejska Regija. Predivno i čisto more, duge, peskovite i najlepse plaže su dovoljne za vaš najbolji odmor u Turskoj. Najtraženije destinacije i ove godine u okviru ponude Turska Leto 2024. su Sarimsakli, Kušadasi, Didim, Bodrum, Marmaris i Fetije. Zapljuskujući obalu Turske, Egejsko more doprinelo je stvaranju brojnih uvala idealnih za sunčanje i kupanje, po kojima je ova regija postala prepoznatljiva. Sarimsakli se nalazi na severu regije i ističe se prelepom peščanom plažom koju zapljuskuju talasi tirkiznog Egejskog mora. Plažu dugu oko 15 kilometara krasi Plava zastava za čistoću vode i obale. Na plaži vas čekaju ekskluzivni Sarimsakli Hoteli za Leto 2024. u Turskoj. Na obali Egejskog mora nalazi se i Kušadasi, poznata turistička destinacija za letovanje u Turskoj. Od Izmira je udaljen oko 90km, a od aerodroma u Bodrumu oko 150km. Važi za najposećenije letovalište sa hotelima raznih kategorija, a naša preporuka su svakako All Inclusive Kušadasi Hoteli 2024. Još jedan biser Egejskog mora je Didim, nalazi se na oko 100 km severno od Bodruma. Ukoliko je vaš izbor Didim Leto 2024. uživaćete u dugim peščanim plažama, čistom moru i mikroklimi sa 300 sunčanih dana godišnje. Bodrum se nalazi na granici Sredozemnog i Egejskog mora između Marmarisa i Kušadasija, na poluostrvu prečnika 60 km. Ponudu Bodrum Letovanje 2024. čini širok izbor hotela među kojima se izdvajaju Porodični i Eksluzivni hoteli, sa tri, četiri ili pet zvezdica. Na krajnjem jugu Male Azije, naspram Rodosa, proteže se Likijska rivijera, prepoznatljiva po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu. Marmaris je jedan od najpoznatijih i najlepših turističkih centara u ovom regionu i u njemu vas čekaju Marmaris Turska Hoteli za Letovanje 2024. Glavni aduti su mu vrhunski provod i šoping, sjajne plaže, maksimalno gostoprimstvo i hoteli svih kategorija s maksimalnim komforom i odličnom uslugom. Fetije Letovanje 2024. – Nalazi se na mestu gde se sreću Egejsko i Sredozemno more, te je gradić poznat po izuzetno prijatnoj klimi i ruži vetrova. Nekada centar antičke Likije, a danas moderno, turističko mesto izuzetnog šarma. U letovalištu se nalaze udobni Fetije Hoteli za leto 2024. i hotelski kompleksi sa brojnim sadržajima za zabavu i relaksaciju. Na 12 kilometara od centra Fetija, u nacionalnom parku Olu Deniz, nalazi se Plava laguna zvanično je najlepša plaža Mediterana.

Letovanje Avionom 2024.

Turska Avionom Leto 2024.

Na Letovanje u Turskoj Avionom. Dobro ste pročitali! Ove sezone direktnim čarter letom do Antalije letimo iz Beograda, Niša ili Skoplja. Iskoristite snižene cene za prve polaske avionom do Turske za Letovanje 2024. i uživajte na destinacijama sa najkvalitetnijom hotelskom ponudom i uslugom. Eksluzivni hoteli sa All Inclusive uslugom nikad nisu bili dostupniji. Ukoliko je vaš izbor Turska Avionom za Leto 2024, na našem sajtu možete odabrati neki od brojnih hotela za vaše nezaboravno i neponovljivo Leto u Turskoj.

Ponuda Hotela – Turska 2024.

Turističke agencije za letovanje – Dream Tours je u saradnji sa svetski priznatom platformom za online rezervacije hotela pripremio za Vas veliku ponudu – Hoteli u Turskoj za Leto 2024. Na vama je samo da, preko našeg rezervacionog sistema, pošaljete upit za Hotel koji Vam najviše odgovara. Nakon izbora hotela možete nas kontaktirati kako bismo Vam dali najpovoljniju ponudu za Letovanje 2024.

Da Vam svako Letovanje bude kao iz snova !!!

Turisticka agencija Dream Tours